Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana J. (jochova) ID 165212
mimibazar.cz/jochova
Oblast: Praha - západ
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.10.2008
Naposledy: 17.1.2022 12:42
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
70787484
HODNOCENÍ 187
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítám Vás ve svém obchůdku na MMB... Pokud Vám neodpovím do 24 hodin, tak mě prosím znovu kontaktujte. Mail se občas zatoulá. Děkuji.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice, milí zákazníci,

děkuji Vám, že jste zavítali na moje stránky a přeji Vám příjemné on-line nakupovaní.
Než objednáte, seznamte se, prosím s mými podmínkami prodeje.

Podnikám na základě živnostenského oprávnění IČO 70787484 (VO a MO)
Nejsem plátce DPH.

Při závazné objednávce uvádějte již svoji adresu dodání!

NÁKUPNÍ ŘÁD:
Nabízím dámské oblečení a doplňky z Itálie, Francie, Anglie a USA prostřednictvím velkoobchodů z Německa.
Většina zboží je skladem (viz.popisek u zboží).
Zboží, které je na objednávku, má dodací lhůtu cca 2 - 3 týdny od zaplacení celé částky nebo zálohy ve výši 60% z objednané částky, převodem na bankovní účet.

Pokud budete chtít a mám zboží na skladě, mohu Vám ho podrobně popsat a přeměřit. Napište si pro přesné míry. Je lepší se řídit mírami, které Vam napíši než uvedenou velikostí od výrobce. Každý výrobce totiž značí oblečení jinak.
Pokud zboží nemám k dispozici, řiďte se uvedenou tabulkou velikostí.

Dodavatel je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je ale dodavatel vždy povinen kontaktovat zákazníka za účelem dohody o dalším postupu.

Doba zpracování objednávky či poptávky je do 24 hodin od objednání.

Zboží objednávám 2x do měsíce. Termíny jsou vystaveny na MMB (viz.VZKAZY). Doba dodání začíná plynout od data objednání, ne ode dne kdy si zboží objednáte Vy. Pokud nebudu mít peníze na účtě v době, kdy budu posílat objednávky, posouvá se Vaše objednávka na další termín.
Pokud se tak nestane, kontaktujte mě prosím znovu. Někdy e-mail není doručen!!!

PLATBA :
Platbu preferuji převodem na účet. Na Váš e-mail Vám bude zasláno potvrzení objednávky s detaily pro platbu převodem. Storno objednávky může zákazník provést maximálně do 24 hodin po odeslání objednávky.

ZPŮSOB DODÁNÍ:
Zboží je expedováno prostřednictvím České pošty jako Doporučená zásilka nebo Cenný balík.

Na dobírku zasílám pouze registrovaným uživatelům MMB s kladným hodnocením.
Dobírka +40,Kč k poštovnému !!!

Poštovné a balné je učtováno ve výši 60,Kč
Dobírka 60 + 40 = 100,Kč

Při objednávce nad 1.500,Kč je poštovné ZDARMA, při dobírce se platí, ale dobírkovné!

Balíčky zasílám v pondělí, úterý a čtvrtek. Po domluvě je možné odeslat balíček i v jiný den!!!

Lhůta pro dodání zásilky se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty. V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty zásilky.

ZÁRUČNÍ DOBA A REKLAMACE:
Na použité zboží není poskytována!

Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.
V případě reklamace bude postupováno dle platného reklamačního řádu nebo dle individuální dohody. Užíváním výrobku nebo špatným zacházením. O uznání reklamace rozhoduje prodejce. Nesprávně zvolená velikost, nevyhovující střihové provedení či tvar nemohou být důvodem k pozdější reklamaci!!!
Pokud se nedomluvíme jinak.
Případná reklamace musí být uplatněna spotřebitelem ihned po zjištění závady.
Výrobek bude přijat k reklamaci pouze vyčištěný a v souladu s dikcí zákona 238/2000 O ochraně veřejného zdraví.

Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, žádáme Vás o dodržení níže uvedených podmínek.
Kontaktujte mě na e-mail: zuzana.jochova@centrum.cz, že žádáte o odstoupení od smlouvy.
Zašlete zboží zpět na moji adresu. Zboží, které posíláte musí mít následující náležitosti:
- musí byt v původním a nepoškozeném obalu
- musí být nepoškozené, nepoužité a bez známek užívání nebo opotřebování
- musí být kompletní s kopií dokladu o koupi
- s krátkým dopisem že odstupujete od smlouvy číslo + datum, vlastnoruční podpis a číslo účtu, na který Vám máme poslat zpět peníze.

Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašlu převodem na Váš účet a to nejpozději do 14-ti dnů po fyzickém obdržení zboží.
Pokud si budete přát zaslat peníze složenkou na adresu, tak si účtuji manipulační poplatek ve výši 50,Kč.

V případě nedodání kompletního zboží se termín vrácení peněz posouvá až do doby, kdy budou kompletně splněny podmínky na vrácení zboží.
Kupující je povinen uhradit veškeré expediční náklady, které budou vyčísleny prodejcem v okamžiku, kdy kupující pošle žádost o odstoupení smlouvy!

V žádném případě nám neposílejte vrácené zboží na dobírku! Takto vrácené zboží nebude přijato a prodlužujete tím dobu vyřízení.

PORUŠENÍ KUPNÍ SMLOUVY:
Pokud zákazník stornuje svoji objednávku z MMB po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

V případě nepřevzetí zásilky zasílané na dobírku v úložní době, dojde k porušení kupní smlouvy, protože zákazník je ze strany prodejce automaticky informován o potvrzení a stavu objednávky (elektronickou poštou), veškeré argumentace či odůvodnění nepřevzetí (např.neobdržení oznámenky apod.) jsou brány za zcela účelové. Zákazníkovi bude automaticky účtován storno poplatek ve výši 300,Kč. Za tím účelem je vystavena faktura či zaslány platební informace potřebné k úhradě sankce elektronickou formou se splatností 14 dnů a 0,05% za každý den prodlení, ve které jsou zahrnuty náklady prodejce spojené s objednávkou a expedicí zboží. Zákazník má možnost v tomto případě do 7 dnů aktivně požádat o opakované zaslání zásilky a provede úhradu zboží předem (nejpozději však do 7 kalendářních dnů). V tomto případě mu nebude storno poplatek účtován. Původní cena zásilky však bude navýšena o částku 100,Kč, tj. náklady na nové doručení, doplatek rozdílu dotované ceny poštovného a balného za první doručení, manipulační poplatek a případné telefonické či administrativní náklady. V případě neuhrazení objednávky, vzniklých nákladů či storno poplatku v uvedeném termínu, budeme pohledávku vymáhat. Proces je vstřícně nastaven tak, že zákazník má možnost vždy uhradit pouze zaviněnou škodu či náklady. Pokud však nekomunikuje, nehodlá škodu či vzniklé náklady uhradit, není schopen se s prodejcem jakkoliv smírně dohodnout, nezbývá nám než uplatnit pokutu dle těchto obchodních podmínek a pohledávku eventuelně předat k právnímu vymáhání. Za takovou situaci nese plnou vinu kupující a hradí také zvýšené náklady z důvodu svého počínání, které těmito průtahy ve vymáhání vznikají.


DŮLEŽITÉ:
Také máte nárok na vracení zboží, bez udání důvodu, a to do 14-ti dnů od převzetí zásilky, v tomto případě vracím cenu bez poštovného. Zboží musí být nepoškozené, originálně zabalené, včetně cedulek!


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Veškeré osobní údaje, které jsou nám svěřené, nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty třetím osobám ani jiným subjektům a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kdykoliv můžete požádat o jejich změnu či vymazání emailem.

ZÁVĚREM:
Budu moc ráda, když se mi po doručení balíčku ozvete, zda jste nebo nejste spokojeny a přidáte hodnocení na MMB. Ráda toto udělám i já pro Vás.

Děkuji, Zuzana Jochová


KONTAKT :
e-mail: zuzana.jochova@centrum.cz
tel.: +420 603 912 122
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.7.2011, 10:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu