Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina J. (marmeladky) ID 167040
mimibazar.cz/marmeladky
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.10.2008
Naposledy: 5.11.2023 6:47
Aktualizace: 16.9.2019 10:29
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 255
VŠECHNY FOTOGRAFIE 519
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

jsem ráda, jestli se Vám zalíbily nějaké věcičky u nás v albíčku, nebo rády využijete nabídku objednat si zboží přímo z USA.

Patřím jako maminka mezi milovnice hezkého a kvalitního oblečení pro naše děti, jakým výrobky od GAP a OLD NAVY určitě jsou. Jestliže mezi ně patříte i Vy a nemáte možnost objednat si nějaké vytoužené kousky z jejich webových stránek a konkrétní nabídky jiných prodejců těchto značek u nás Vám nestačí, nebo nevyhovují, pak se Vám vynasnažím vyhovět já. Neživím se prodejem oblečení, jen se mi naskytla příležitost dovozu těchto věcí z US k nám do ČR a rozhodla jsem se o ni s Vámi podělit. Proto prosím o trpělivost, jestli že Vám neodpovím obratem, díky svým ratolestem se budu dostávat k objednávkám ve večerních hodinách, pokusím se zodpovědět na Vaše dotazy, ale základ shrnu a tady je:

KDE VYBÍRAT:
vše co je v nabídce na stránkách www.gap.com - především oblečení fírmy GAP, Old navy, nebo i Piperlime (obuv).

JAK OBJEDÁVAT:
při rozkliknutí u jakékoli položky se Vám v pravém horním rohu objeví kód zboží - ten prosím zkopírovat do mailu, k němu množství, barvu a velikost!!!

KDY OBJEDNÁVAT:
jelikož mám omezenou možnost co se týče množství dopravovaného zboží, budu objednávat vždy jen jednou za 14 dní, a to po dobu 2-3 dnů, které vždy "vyvěsím" u sebe do vzkazů. Jakmile ale přesáhne objednávané zboží určitého množství,které by pro mne bylo únosné dopravit, vyhrazuji si právo objednávání ihned stopnout a bohužel Vás požádat o vyčkání na další možný termín.

CENA:
cena Vámi vybraného zboží je uvedená samozřejmě v USD, v korunách podle aktuálního kurzu dolaru ( v současné chvíli např.18 kč) a k celkové ceně připočítám 20% pro mne za dovoz do ČR. Poštovné z US do ČR tudíž není Vaší starostí :-).
Příklad: bunda za 49 USD x 18 = 882 kč + 20% (176kč) = 1058 kč konečná cena.

PLATBA:
zboží budu objednávat vždy až po připsání Vaší platby na můj účet, proto se může v průběhu různých slev a akcí stát, že zboží, které jste si vybrali už nemusí být v době, než se penízky připíšou na skladě - v tom případě Vás ihned informuji a domluvíme se na náhradní alternativě - tzn.okamžité odeslání peněz za tu konkrétní položku zpět na Váš účet, či po domluvě nahrazení jiným Vámi vybraným zbožím. Děkuji za pochopení. Po sečtení celkové ceny ode mne obdržíte mail s podklady k platbě, jakmile budu mít penízky na účtě, ihned objednávám.

DORUČENÍ:
celková doba doručení zboží k Vám domů od objednání bude cca 1 měsíc. Cenu za poštovné po ČR nemohu odhadnout, bude se odvíjet od celkového objemu zásilky pro Vás. Jakmile bude zboží u mne, budu Vás žádat o další platbu na můj účet - poštovné. Proto je tu také pak možnost vybrat si dopravce - Českou poštu nebo PPL. Dle jejich tarifů se bude poštovné odvíjet.
Zboží přese mne není možné do US vrátit zpět, v nějakém krajním případě se ale určitě spolu nějak dohodneme!

Nebojte se mě na cokoli zeptat, jakmile nebudu reagovat déle jak 24 hodin, prosím, zkuste mne kontaktovat znovu - občas se může nějaká zpráva zatoulat, hodit do spamu atd..Doufám, že budete spokojenými zákazníčky a to pak od Vás rády uvítáme fotečky :-). Pokud se Vám mé podmínky prodeje zamlouvají, pak se budu těšit na Vaše objednávky !!! Děkuji za přečtení a těším se na Vás !




OBLEČENÍ PO DCERÁCH:
Vše co zde nabízím, jsou věci po mých dcerkách, skutečný stav se snažím co nejlépe popsat a nafotit.
Pokusím se vždy odpovědět co nejdříve, jak na Vaše objednávky, tak i dotazy ohledně přeměření apod. Nebojte se na cokoli zeptat - třeba nezareaguji díky dcerám hned - ale napíšu co nejdříve to bude možné.
Věcičky pošlu spíše jako doporučenou zásilku, u větších rozměrů pak jako balík - dle toho se bude pohybovat i cena za poštovné. Balíček odešlu co nejdříve po připsání peněz na můj účet (veškeré potřebné údaje odešlu v případě Vašeho zájmu o nějakou věc mailem) - to znamená do druhého dne. To jak dlouho budu čekat na zaplacení bude záležet hlavně na vzájemné domluvě :-).
Budeme moc rády, když nám dáte vědět, že balíček v pořádku dorazil a moc nás potěší i fotka spokojeného zákazníčka :-)).

Doufám, že se Vám s námi bude dobře komunikovat

Martina, Ameli a Madlen
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.10.2011, 13:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu