Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ing. Soňa K. (malinkamal) ID 168107
mimibazar.cz/malinkamal
Oblast: Kroměříž
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.10.2008
Naposledy: 20.6.2021 11:14
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1507
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 200Kč

OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ
Na objednávky reagujeme nejpozději do 24 hodin. Zboží, které nabízíme, máme z 99% skladem.
V případě kdy nebudeme schopni dodat požadované zboží ( například při záměně ve skladě apod. ) Vás informujeme a domluvíme se na dalším postupu.
Pokud budete mít k nabízené věci jakýkoliv dotaz, napište, rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.
Od uzavřené smlouvy o nákupu zboží (objednávky) je možné odstoupit do 24 hodin po uzavření a je nutno zaslat informaci písemně (na uvedenou e-mailovou adresu). Od smlouvy není možno odstoupit, pokud zboží již bylo expedováno.


PLATEBNÍ a DODACÍ PODMÍNKY
Platbu je možno provést převodem na účet u Mbank 670100-2206159323/6210, složenkou nebo hotově na místě - po domluvě. Balíčky odesíláme nejpozději do 3 pracovních dnů od připsání platby na účet.

Poštovné je vždy uvedeno u nabízené věci, pokud budete objednávat více věcí najednou, posíláme zboží v jednom balíčku za jednotné poštovné. V případě objednání více věcí se poštovné navyšuje, a to z důvodu vyšší gramáže a rozměrů, o jeho výši jste informováni emailem.
Pokud není u inzerátu uvedeno jinak, tak objednávky nad 500Kč jsou posílány automaticky za 86Kč jako Balík do ruky, který je doručován následující den od podání zásilky.

Informace o uplatnění práva na odstoupení od smlouvy

Právo odstoupit od smlouvy

Do 14 dnů máte právo odstoupit od této smlouvy bez udání důvodu. Máte právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne následujícího po dni kdy Vy nebo Vámi určená třetí osoba (jiná než dopravce) převezmete zboží. Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy nás informovat: Ing. Soňa Koutňáková, Trávník 179, Kroměříž 76701, Info@malinkamal.cz formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného prostřednictvím provozovatele poštovních služeb, faxu nebo e-mailu). Můžete použít přiložený vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, není to však Vaší povinností.“

Aby byla dodržena lhůta pro odstoupení od této smlouvy, postačuje odeslat sdělení o uplatnění práva odstoupit od smlouvy před uplynutím příslušné lhůty.

Důsledky odstoupení od smlouvy

„Pokud odstoupíte od této smlouvy, vrátíme Vám bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy jsme byli informováni o Vašem rozhodnutí odstoupit od smlouvy, všechny platby, které jsme od Vás obdrželi, včetně nákladů na dodání (kromě dodatečných nákladů vzniklých v důsledku Vámi zvoleného způsobu dodání, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání námi nabízený). Pro vrácení plateb použijeme stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce, pokud jste výslovně neurčil(a) jinak.

„S vrácením platby můžeme počkat do té doby, než vrácené zboží obdržíme nebo než prokážete, že jste zboží odeslal(a) zpět, podle toho, co nastane dříve.“.

Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám oznámíte, že odstupujete od této smlouvy, zašlete zpět nebo je předejte na adrese: Ing. Soňa Koutňáková, Trávník 179, Kroměříž 76701. Lhůta se považuje za dodrženou, pokud nám odešlete zboží zpět před uplynutím 14 dnů.“.

„Ponesete přímé náklady spojené s navrácením zboží.“.
„Odpovídáte pouze za snížení hodnoty zboží v důsledku nakládání s tímto zbožím jiným způsobem, než který je nutný k obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti.“

REKLAMACE
V případě, že zákazník chce zboží reklamovat, měl by nejprve prostřednictvím emailu nebo telefonicky sdělit, že bude zboží reklamovat. Potom by měl zboží řádně zabalit a zaslat na adresu prodávajícího. Tento postup výrazně urychlí celý reklamační proces. K reklamovanému zboží by měl zákazník přiložit písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace a uvést číslo faktury shodné s VS.
Reklamace bude vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30dnů, pokud se prodávající nedohodne se zákazníkem jinak. Veškeré vyřizování reklamací se drží platných zákonných norem.
Zákazník má právo na výměnu vadného zboží nebo vrácení platby včetně poštovného. Dále má zákazník právo na uhrazení prokazatelných nákladů vynaložených k vyřízení reklamace.

Na zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů 24 měsíců pro zboží.
Prosím vezměte na vědomí, že barevné provedení zboží nemusí 100% odpovídat fotkám na e-shopu. Při focení může dojít ke zkreslení barev, navíc může barvu zkreslit také barevné nastavení Vašeho monitoru.
-veškeré případné reklamace je možné řešit dohodou dle konkrétní situace.

POZOR: Zboží prodáváme i prostřednictvím eshopu, tudíž se může stát, že uvedený inzerát na mmb není již aktuální. Aktuální stav zboží si můžete ověřit v našem eshopu, kde je sklad napojen na příjem objednávek a veškeré objednané zboží se rovnou odečítá ze skladu.

Ochrana osobních údajů
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka.
Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží.

pěkný den
Ing. Soňa Koutňáková
Sídlo firmy:
IČO: 75288028, nejsem plátce DPH
Trávník 179
Kroměříž 767 01
Na uvedené adrese se nenachází kamenný obchod! Osobní předání je samozřejmě po domluvě možné.
KONTAKT:
Info@malinkamal.cz, eshop www.Malinkamal.cz

Zboží se snažíme vždy co nejpřesněji popsat, vždy je uvedeno, zda se jedná o nové zboží nebo například o zboží po mých dětech - ( zboží po mých dětech není prosím předmětem prodeje, zasílám jej bez dokladu o koupi, jedná se o soukromý prodej a u zboží je tato informace vždy zveřejněna).
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.7.2017, 18:14
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu