Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jitka Š. (jitulevrtule) ID 16973
obchůdek U Davídka
mimibazar.cz/UDavidka
Oblast: Chomutov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.6.2006
Naposledy: 16.10.2016 22:58
Aktualizace: 11.11.2012 17:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 899
VŠECHNY FOTOGRAFIE 54
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
nejsme plátci DPH
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
jsem ráda, že jste navštívili obchůdek "U Davídka", informace zde by vám měly ujasnit, jak to u nás chodí :-)

Prosím o trpělivost, starám se i o kamenný obchůdek, kde jsem téměř celý den.
Vaši objednávku se pokusím vyřídit co nejrychleji, ale mám rodinu a vážně to není jednoduché vést internetový i kamenný obchod úplně sama + se ještě starat o dva chlapy v chalupě :-)
Navíc musím spoustu zboží průběžně objednávat, jehož dodání zabere přinejmenším týden - POČÍTEJTE TEDY S CELKOVOU DODACÍ LHŮTOU CCA 4-21 DNŮ (vše závisí na tom, zda zboží mám skladem, nebo zda jej musím teprve objednávat). Pokud bude dodací lhůta delší, budu vás o tom informovat.

KAMENNÝ OBCHŮDEK v Chomutově - Obchůdek "U Davídka"
Najdete nás v objektu zdravotního střediska na Březenecké (u pošty 4 a sportovní haly).
OTEVÍRACÍ DOBA:
Pondělí až čtvrtek: 9,30 - 12,30 a 14,00 - 17,00.
Pátek: pouze 9,30 - 12,30.
*** OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ ZBOŽÍ *** pokud si zboží chcete objednat zde přes MMB, ale chcete si ho vyzvednout osobně, platí internetové ceny jen u objednávky vyšší jak 500 Kč!!! Při objednávce nižší účtuji ceny z kamenného obchůdku, kde jsou nepatrně navýšeny.
Prosím respektujte to, písemné zpracování objednávky a její následné kompletování je dost pracné a stojí mě mnohem víc času, než když vás obsloužím v kamenném obchůdku. *** Navíc byste díky tomu museli čekat více jak týden, než ji pro vás začnu připravovat - objednávky totiž vyřizuji v pořadí, v jakém přijdou. *** Doporučuji proto raději přijít rovnou tam - osobní výběr je určitě lepší a rychlejší, navíc tam máme spoustu zboží, které zde na MMB nenabízím :-)
Chomutovské zákaznice navíc prosím, aby si u mě raději předem ověřily, že daný den budu v obchůdku - může mi vypadnout hlídání pro syna nebo třeba omarodíme.

*****************************************************************************************
A/ VÁŠ ZPŮSOB OBJEDNÁVÁNÍ:
Prosím, abyste mi veškeré objednávky zasílali buď objednáním přes e-shop, nebo pokud budete objednávat zde přes MMB, tak pod každou fotku zvlášť, nikoliv zasílali jen vypsané v mailu nebo vzkazu! - ke každé fotografii stačí jen uvést počet, všechny ostatní informace o Vás se mi zobrazí automaticky (neregistrované zákaznice ještě musí uvést pár informací navíc). *** Nezapomeňte také uvádět Vaši adresu! ***

B/ ZÁVAZNÉ OBJEDNÁVKY (REZERVACE):
Chtěla bych upozornit, že zboží, které objednávám AŽ NA ZÁKLADĚ VAŠÍ OBJEDNÁVKY (= rezervace předem), beru jako objednávku ZÁVAZNOU!
Respektujte to, prosím, uvědomte si, že i já musím za zboží dodavateli zaplatit. Děkuji.

C/ STORNOVÁNÍ VAŠÍ OBJEDNÁVKY:
Upravování objednávky (hlavně rušení některého zboží) lze pouze DO 2 DNŮ od doby, kdy vám zašlu tzv. předběžnou objednávku! Po této době už totiž pro Vás objednávám chybějící zboží a tudíž jej pak musím svému dodavateli i zaplatit.
*** Zároveň mi, prosím, také samy a včas dávejte vědět, že už o zboží případně vůbec zájem nemáte, ušetříte mi celkem drahocenný čas s vystavováním faktury a přípravou zásilky a v neposlední řadě to považuji za slušnost.

D/ ZPŮSOB ZASÍLÁNÍ:
Balíček odesílám po připsání peněz na můj účet do 2-3 pracovních dnů.
Vše zasílám jako doporučenou zásilku nebo cenný balík!

E/ DOBÍRKA:
Zboží na dobírku nezasílám. Pokud nemáte vlastní účet, pošlete peníze složenkou typu A = složíte na poště hotovost a odešlete ji na můj účet, jehož číslo vám zašlu spolu s přehledem objednaného zboží. Za složenku zaplatíte 22 Kč. Pokud potřebujete i adresu, je uvedena v bodě K.


SLEVY:
*Objednejte za 1500 - 1999 Kč a získejte pěkný dárek.
*Objednejte za 2000 - 2500 Kč a zaplatíte jen polovinu poštovného (ušetříte minimálně 35 Kč).
*Objednejte za více jak 2500 Kč a nebudete platit poštovné vůbec (ušetříte minimálně 70 Kč).

G/ PŘÍJEM ZÁSILEK:
V případě, že vám přišla zásilka potrhaná nebo jakkoliv poničená, NEPŘEJÍMEJTE JI, před doručovatelem ji rozbalte a v případě poškození výrobku žádejte **náhradu škody způsobenou dopravcem**. Máte na to ze zákona právo dokonce do 24h. od převzetí zásilky - poškození totiž nemusí být vidět zvenku! Měli byste být vyzváni k navštívení pošty, kde bude zhodnocena míra poškození a dohodnete se na náhradě škody.
Zboží zasílat zpět na mou adresu je zbytečné, já Vám peníze nevrátím, to musíte požadovat po tom, kdo poškození způsobil. Nezapomeňte, že balíček je ČP automaticky pojištěn na 500 Kč (v případě připojištění i na víc) právě proti případné ztrátě nebo jakékoliv míře poškození.
Balíčky balíme jak nejlépe umíme a adekvátně druhu zboží - a věřte, že je to někdy pěkně zdlouhavá a náročná práce - takže kritiky, že je zboží zabaleno špatně, a proto přišlo poškozené, opravdu nemohu přijmout!
Nevzhledně zabalená zásilka neznamená špatně zabalená zásilka! Několik různě velkých a širokých kusů těžko zabalíte do úhledné krabičky.

H/ REKLAMACE:
Veškeré reklamace mi prosím předem nahlašte, neohlášené zásilky nebo zásilky, na jejich odeslání jsme se definitivně nedohodly, nepřijímám. Balíček zasílejte doporučeně, nikoliv jako dobírku, nezapomeňte přiložit doklad o nákupu (fakturu). Zasílací adresa je adresa fakturační, pokud se nedohodneme jinak.
- A/ Dle zákona je možné nepoškozené zboží do 14 dnů bez udání důvodu vrátit. Zboží musí být schopné dalšího prodeje, tj. nepoužité, neušpiněné a pokud možno v originálním obalu. Vrácena bude částka pouze v hodnotě zboží (nikoliv za poštovné!).
V případě, že se individuálně dohodneme na vrácení zboží PO této 14denní lhůtě, odečítá se ještě navíc manipulační poplatek 20 Kč.
Proto prosím, abyste si vše předem řádně promysleli a nevraceli zboží jen z nějakého rozmaru, máte vždy dost času se rozhodnout, zda o zboží máte opravdu zájem, je lepší se mě před objednáním na vše podrobně zeptat, než pak komplikovat život sobě i mně.
- B/ V případě reklamace vadného zboží (záruka 24 měsíců) se vše řeší s dodavatelem (výrobcem), který má ze zákona lhůtu 30 dnů k vyjádření. Pak buď obdržíte opravené ev. nové zboží, nebo vám vrátím peníze v hodnotě zboží.
Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady, nikoliv na:
* vady vzniklé běžným používáním
* nesprávným použitím výrobku
* nesprávným skladováním
- C/ Peníze včetně poštovného vracím pouze v případě, že jste zboží vůbec neobdrželi z důvodu nedodržení smlouvy z mé strany!

I/ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Tyto údaje - jméno a adresa zákazníka, popř. číslo mobilního telefonu - slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží.

J/ FAKTURAČNÍ ADRESA:
Jitka Šebestová, Roháčova 4198, Chomutov 430 03.
IČ: 749 083 08
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.7.2011, 14:33
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu