Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Libuse P. (Nextik1) ID 176516
mimibazar.cz/nextik1
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.11.2008
Naposledy: 1.7.2016 22:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 98
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
NABÍDKA ZBOŽÍ PRO PODNIKATELE:
Skvělá Nabídka zboží za účelem dalšího prodeje.
Jedná se o mixované zboží z celkové naší nabídky za velmi výhodné ceny - mix různých velikostí s garancí né více než 3 kusy od jednoho druhu. Výběr tohoto zboží je namátkový s garancí né více než 3ks od jednoho druhu....takže bohužel nemůžeme zákazníkovi garantovat jestli vše zboží bude na 12 měsíců, na 5let nebo na 8let apod. Z tohoto důvodu je to mix zboží od věku 0-8let. Tento prodej je z likvidačních skladů v USA a je nabízen za velice příznivé ceny a proto se na toto zboží jákákoliv reklamace nevztahuje. Omlouváme se, že nemůžeme vyhovět Vaší reklamaci v případě, že jste nespokojená s velikostí, materiálem či barvou apod.

OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ:
Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou pro obě strany závazné. Stornování již odeslané objednávky je možné ve lhůtě do 24hodin OD jejího odeslání a to emailem na prodejnacasy@gmail.com, Do předmětu, prosím, uveďte STORNO.

TERMÍN DODÁNÍ:
Objednané zboží z našeho internetového obchodu Vám doručíme v co nejkratším možném termínu (z pravidla do 3-7 pracovních dnů) OD připsání Vaší platby na našem bankovním účtu. O průběhu vyřizování Vás budeme průběžně informovat.

POŠTOVNÉ A BALNÉ:
Objednané zboží Vám zašleme (na adresu uvedenou v objednávce) prostřednictvím České pošty s.p.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


PLATEBNÍ PODMÍNKY:
Ceny uvedené na stránkách našeho obchodu jsou konečné bez poštovného.

ZPŮSOB ÚHRADY:
Na účet předem BEZ POPLATKU


REKLAMACE ZBOŽÍ: (Toto se nevztahuje na likvidační výprodej zásob zboží z USA, které je zakoupeno za účelem dalšího prodeje. Z tohoto důvodu je nabízeno zboží za příznivé likvidační ceny. Vrácení či jakákoliv reklamace žboží z likvidace není možná!!)

1) Kupující má právo vrátit zakoupené zboží z našich stránek do 14 dnů OD jeho převzetí, avšak za podmínky, že je zboží vráceno zcela nepoškozené, zjevně nepoužité a v původním obalu. Pokud tyto podmínky budou splněny, vrátí prodávající kupujícímu obratem částku odpovídající kupní ceně, kterou za vrácené zboží kupující prodávajícímu zaplatil.
Prodávající si vyhrazuje právo strhnout z částky, která má být kupujícímu vrácena, částku odpovídající 30 % z kupní ceny na pokrytí nákladů prodávajícího, vzniklých v souvislosti s vrácením peněz kupujícímu, přeuskladnění a poštovným ať vnitrostátním či ze zahraničí.

2) Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží Po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně nahlásit a to písemnou formou na prodejnacasy@gmail.com nejpozději do 3 dnů.
Reklamace se vyřizuje dle možností prodávajícího některým z níže uvedených způsobů:
A) poskytnutí nového odpovídajícího plnění
B) oprava vadného výrobku nebo jeho části
Předpokladem pro vyřízení reklamace je její uznání ze strany prodávajícího a následné převzetí reklamovaného zboží v původním obalu na adrese: Libuše Pavlíková, Mimoňská 22, 471 27 Stráž pod Ralskem.

Přeprava vraceného zboží OD kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku (NE na dobírku) na výše uvedených adresách.

Neručíme za vady vzniklé přepravcem.

OCHRANA OSOBNÍCH DAT:
Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí Zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty. Zákazník má právo kdykoliv písemně požádat o vymazání osobních údajů z naší databáze.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.11.2010, 19:56
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu