Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jaroslav Tekelík (maďar) ID 178765
Jaroslav Tekelík
mimibazar.cz/madar
Oblast: Havířov
Ověřená adresa
Telefon: +420 604 48 99 72
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 19.11.2008
Naposledy: 7.3.2024 10:41
Aktualizace: 21.9.2019 17:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
65897315
HODNOCENÍ 219
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci,
děkuji, že jste navštívili moje stránky.
Prosím, přečtěte si následující podmínky prodeje. Vím, že jsou poněkud dlouhé, ale myslím si, že tím předejdeme možným nesrovnalostem. Pokud budete mít nějaké dotazy ohledně čehokoliv, nebojte se mi napsat nebo mě kontaktovat, rádi Vám poradím.



PROVOZUJE:
Jaroslav Tekelík , Obránců Mírů 892 / 4, Havířov – Šumbark, PSČ : 736 01
IČO: 65897315 , tel: + 420 604 48 99 72

Pracovní doba 8.00 - 20.00 mimo víkend a svátky

KONTAKTNÍ A ZODPOVĚDNÁ OSOBA:
Jaroslav Tekelík , e-mail: jaroslavtekelik@seznam.cz, mobil: + 420 604 48 99 72


ZBOŽÍ:
Jedná se výhradně o produkty kosmetické firmy AVON (jak kosmetické, tak i nekosmetické), které jsou předváděny na prezentačních akcích a v katalogu.

REZERVACE:
Je na 7 dní, po dohodě možno i déle. Po dohodě možnost otevřené objednávky. Pokud po 7 dnech nebude platba připsána na účtu (pokud není dohodnuto jinak) a neozvete se, zboží vracíme zpět do prodeje. Při dotazech na zboží čekám na odpověď maximálně 12hodin, poté stejný postup. Prosím při objednávce uvádějte svou ADRESU! Zboží se snažím popsat přesně a pečlivě. Rád zodpovím na jakýkoliv váš dotaz!

DODACÍ PODMÍNKY:
1. PLATBA
Zašleme vám podklady pro platbu, kde je uvedeno ČU a VS pro jednodušší identifikaci platby. Platba je možná převodem na účet nebo složenkou na moji adresu. Na dobírku nezasílám! Platbu očekávám do 7 dní, pokud se domluvím, je splatnost samozřejmě podle potřeby.


2. POŠTOVNÉ A ZASLÁNÍ BALÍČKU:
Ceny za zboží jsou uvedeny s DPH, bez poštovného Poštovné je stanoveno dle váhy balíčku dle ceníku ČP od 1.1.2008 Balíček odesílám doporučeně do 3 pracovních dnů od dne připsání platby na účet. Informace o odeslaných balíčcích je uvedena na našich stránkách „odeslané balíčky“ Obyčejně zasílám jen na vyžádání a VAŠE RIZIKO. V případě ztráty balíčku ČP vracím vámi zaplacenou částku na váš účet. Na dobírku nezasílám. Balné počítám dohromady s poštovným (uvedeno v nabídce u produktu). Náš internetový obchod je zcela nezávislý a proto ceny uveřejněné v internetovém obchodě platí pouze pro nákup přes internet. Před převzetím zásilky zkontrolujte, zda zásilka není viditelně poškozena přepravou, pokud tomu je tak, zkontrolujte ihned obsah a případně sepište reklamaci přímo s přepravcem a následně mě kontaktujte.

3.OPRÁVNĚNÉ REKLAMACE:
Na základě zákona o ochraně spotřebitele vracím zpět celou platbu ( zboží+ 1x poštovné). V souladu se zákonem č. 367/2000 ze dne 14. září 2000, umožním nakupujícímu během 14 dnů od obdržení nového zboží toto bez udání důvodu vrátit - zboží však musí být odesláno doporučeně (ne na dobírku) na adresu sídla prodejce, v původním stavu a obalu, kompletní a nepoškozené. Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena finanční částka do 10 dnů od obdržení vráceného zboží, snížena o náklady na dopravu / poštovné /.
Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak si prodejce může vrácenou částku
ponížit o opotřebení výrobku.



ZÁRUČNÍ LHŮTA:
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Na nové zboží je se záruční lhůta poskytuje dle platného záručního řádu

REKLAMACE, VRÁCENÍ ZBOŽÍ:
Reklamace jsou vyřizovány ve lhůtě do 30-ti dnů dle obch. Zákona

Výměna a vrácení zboží do 14-ti dnů bez uvedení důvodu - v souladu se zákonem č. 367/2000 má zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. Toto právo je podmíněno nákupem jako fyzická osoba (nikoliv na IČO) a pouze v případě, kdy zákazník není přítomen při převzetí zboží. V ostatních případech dle zákona tento nárok zaniká. K odstoupení od kupní smlouvy je nutný originál dokladu o koupi. V případě, že jednáním zákazníka vznikne prodávajícímu škoda ve smyslu §55 odst. 1, je kupující povinen tuto škodu uhradit (zejména neúplný obsah, poškozený obsah atp.).


Zboží zaslané na dobírku nebude převzato. Peníze Vám po kontrole úplnosti a nepoškozenosti zašlu na Váš účet, či složenkou.


OBJEDNÁVKY:
Na vaše objednávky a maily odpovím, co nejdříve, pokud budu mimo dosah PC, je vždy vzkaz na mé stránce. Pokud vzkaz není a přesto neodpovím do 12 hod. prosím kontaktujte mě znovu mailem nebo telefonicky.

Na nové zboží je se záruční lhůta poskytuje dle platného záručního řádu. Ke každé objednávce přidávám malou pozornost pro naše zákazníčky.

Pokud nebude vše, tak jak jsme uvedli, hned mě kontaktujte (vše podrobně a pravdivě popisuji, ale mohu něco přehlédnout) a společně problém a nesrovnalosti vyřešíme.


STORNO OBJEDNÁVKY: Pokud si objednávku rozmyslíte, informujte mě prosím co nejdříve mailem.

Informace o postupu prodejce, kdy zjistí, že není schopen objednané zboží dodat nebo je schopen jej dodat pouze částečně - okamžitý kontakt s nakupujícím formou e-mailu
a vrácení eventuální zálohy na zboží neprodleně na účet nakupujícího.

UKONČENÍ OBCHODU:
Po obdržení balíčku prosím o zprávičku, že v pořádku přišel. Pokud se do 14 dní od mého odeslání neozvete, považuji obchod za uzavřený.

DĚKUJEME PŘEDEM ZA VAŠE HODNOCENÍ NA MMB.

Děkuji za Vaše objednávky a věřím, že budete s mýma službama spokojeni a rádi se ke mě zase někdy vrátíte.

Jaroslav Tekelík

Podmínky byly naposledy upraveny: 8.10.2010, 0:43
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu