Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra B. (redy) ID 18208
Obchod U MYŠÁKA
mimibazar.cz/redy
Oblast: Mělník
Ověřená adresa
Telefon: 606401551
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.7.2006
Naposledy: 19.8.2020 21:14
Aktualizace: 12.8.2020 18:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76332641
HODNOCENÍ 2184
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Nejsme plátci DPH ...
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Petra Balounová
U Trati 286, Všetaty - Přívory 27 16
IČ 763 32 641

tel. 606401551 nonstop
E-mail- radekbal@seznam.cz
eshopobchodumysaka.cz

nejsme plátci DPH

Odpovědný vedoucí: Petra Balounová





1. Právo Spotřebitele odstoupit od smlouvy

Spotřebitel má právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění. Oznámení spotřebitele o odstoupení od smlouvy musí být dodavateli doručeno do skončení stanovené lhůty pro odstoupení - nestačí pouhé odeslání ve lhůtě.Uplatní-li spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy, má dodavatel právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží. Dodavatel je zároveň povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení.
V případě odstoupení je spotřebitel povinen vrátit nepoškozené, nepoužité zboží, co na základě kupní smlouvy získal. Zboží musí řádně zabalit pro přepravu, aby bylo chráněno před poškozením. Náklady na vrácení zboží nese spotřebitel, proto nelze zaslat zboží na dobírku.Pokud již spotřebitel nemůže zboží vrátit v původním stavu, tj. zboží bylo zničeno nebo spotřebováno, je spotřebitel povinen poskytnout dodavateli peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Tento svůj nárok na peněžitou náhradu může dodavatel započíst vůči nároku spotřebitele na vrácení kupní ceny.



2. Rozpor s kupní smlouvou

Dodavatel odpovídá kupujícímu za to, že prodávané zboží je při převzetí kupujícím ve shodě s kupní smlouvou zejména, že je bez vad.V případě, že zboží při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou ( dále jen "rozpor s kupní smlouvou") má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu zboží uvedl do stavu odpovídající kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou zboží, nebo jeho opravou.Není li takový postup možný, může kuující požadovat přiměřenou slevu z ceny zboží nebo od smlouvy odstoupit.To neplatí, pokud kupující před převzetím zboží o rozporu s kupní smluvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí zboží, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze zboží nebo pokud se neprokáže opak.

3. Záruka:

Dodavatel poskytuje kupujícímu na prodané zboží zákonnou záruční dobu v délce 24 měsíců.Zaruka začíná běžet převzetím zboží kupujícího. Záruka se nevztahuje na opotřebení zboží způsobené jejím obvyklým užíváním.V případě, že se objeví v této době vady zboží, je možné je uplatnit u dodavatele. Jde-li o vadu, kterou lze odstranit, má kupující právo, aby byla bezplatně, včas a řádně odstraněna (nejdéle do 30 dnů), a prodávající je povinen vadu bez zbytečného odkladu odstranit. Není-li to vzhledem k povaze vady neúměrné, může kupující požadovat výměnu zboží, nebo týká-li se vada jen součásti zboží, výměnu součásti. Není-li takový postup možný, může kupující žádat přiměřenou slevu z ceny zboží nebo od smlouvy odstoupit.Jde-li o vadu, kterou nelze odstranit a která brání tomu, aby zboží mohlo být řádně užívána jako zboží bez vady, má kupující právo na výměnu zboží nebo má právo od smlouvy odstoupit. Táž práva přísluší kupujícímu, jde-li sice o vady odstranitelné, jestliže však kupující nemůže pro opětovné vyskytnutí vady po opravě nebo pro větší počet vad zboží řádně užívat.

4. Záruka na použité zboží:

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje
jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li
taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta
pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za
vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a
vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních
podmínkách.

5.- Dodavatel se zavazuje, že bude chránit osobní údaje kupujícího a neposkytne je žádným jiným subjektům.

6. Výhercům aukce se vždy ozvu prostřednictvím vzkazu nebo e-mailem.Ve vzkazu budou uvedeny platební údaje - číslo účtu.

7. Na připsání obnosu na můj účet vyčkávám 7 dní pokud nedošlo k jiné dohodě.Balíček je odeslán, jakmile dorazí peníze na účet (druhý den po obdržení platby). Pokud nebudeme vybrané zboží schopni dodat budeme Vás informovat.

8.Věc vždy odpovídá popisu, v případě zájmu mohu zaslat více fotografií nebo zodpovím případný dotaz na míry apod.

9. Dodací podmínky:

Zboží zasíláme Českou poštou a to pouze převodem peněz na účet:
objednávka v hodnotě :
1Kč až 500Kč - 55,00 Kč ( dle váhy balíku )

501Kč až 1500Kč - 80,00 Kč ( dle váhy balíku )

nad 1500Kč - poštovné zdarma!

Osobní odběr (+ 0,00 Kč)

Balné je zdarma !!!

Na dobírku zboží nezasíláme !!!

Na Slovensko mohu zaslat po případné domluvě, dle tarifu pošty !!!

10. Storno objednávky je možné zákazníkem do 24 hod a to nejlépe emailem.
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.11.2011, 21:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu