Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Olga Břoušková (werunka) ID 188226
Olga Břoušková
mimibazar.cz/werunkacz
Bazárek na Slovensku
Oblast: Znojmo
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.1.2009
Naposledy: 23.10.2022 18:03
Aktualizace: 3.1.2020 19:36
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
70410810
HODNOCENÍ 1318
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel bazárku a odpovědný vedoucí (kontaktní údaje):

Olga Břoušková
Dyje 64, 66902 Znojmo, Česká republika
e-mail: info@werunka.cz
IČ: 70410810
Pracovní doba:
V čase od 8.00 do 17.00 je možné mě kontaktovat na výše uvedených kontaktech .

1.
Odesláním objednávky/přihozením v aukci souhlasíte cenou dané věci i poštovného a zavazujete se tímto k úhradě. Storno objednávky je možné do 24 hodiny a pouze v případě, že zboží ještě nebylo expedováno. Dotaz na zboží (např. míry, barva a jiné) není objednávkou, proto je zájemce anulován.

2. NEREGISTROVANÍ
Termín pro zaplacení 7 dnů, pokud platba nebude připsána v tomto termínu, zboží prodáváme dalšímu zájemci. Je to z důvodu špatných zkušeností s neregistrovanými uživateli … děkuji za pochopení. Výjimkou jsou stálí zákazníci. Objednávky bez kontaktních údajů nepřijímáme.

3. O ZBOŽÍ
Našim cílem je Vaše spokojenost, proto se snažíme, aby fotografie co nejvíce odpovídala skutečnosti. V případě, že fotografie nějakým způsobem zkresluje, je na to vždy upozorněno v popisu zboží.
Veškeré zboží v našem obchůdku je vyprané a vyžehlené, kromě některých outletů s cedulkou. Případné nedostatky jsou popsané (nafocené) v detailu inzerátu.
Veškeré zboží v našem bazárku je nakupováno jako zboží použité.

Vedle velikosti uvádíme v popisu zboží také jednotlivé rozměry zboží.
DÉLKA - měřena délka zad od zátylku dolů, u oblečení na ramínka měříme od ramene dolů
ŠÍŘKA - měřena šířka v místě průramků, u vypasovaného střihu, měříme ještě šířku v pase
RUKÁV - měřeno vždy po šev – tzn. k rameni, u raglánového střihu ke krku, pokud nejsou uvedeny míry dvě (k rameni/ ke krku)
KALHOTY - DÉLKA - měřena délka bočního švu/ vnitřní šev
SED - PŘEDNÍ/ ZADNÍ - měřeno po švu
BOKY - měřena šířka v místě kde končí zapínání (zip)
PAS - měřena šířka v nenataženém/nestaženém stavu

Vysvětlivky k popisu oblečení:
Outlet - nepoužité
Jsou to nové, neprodané oděvy, vyřazené z obchodních domů, zásilkových firem či přímo z výrobních závodů, po ukončení sezóny. Můžou mít vadu, ale to je vždy uvedeno v popisu zboží.
Jako nové.
Na oblečení nejsou viditelné žádné známky nošení, je tudíž jako nové. Případné vady jsou zmíněné v popisu.
V pěkném stavu
Oblečení je nošené, běžně opotřebené, bez neopravitelných vad. Vhodné např. do školy či školky. Případné vady jsou zmíněné v popisu.
Na donošení
Oblečení je hodně nošené nebo nepříjemně poškozené, vhodné na zahradu, na doma …atd. Všechny nedostatky jsou uvedeny v popisu zboží.

4. ZPŮSOB PLATBY
Předem na účet - hrazeno zákazníkem (převodem nebo hotovostně vkladem) na účet provozovatele před samotným odesláním zboží
Převodem z účtu – částku zasílejte na účet 236512280 / 0300 vedený u ČSOB, a.s.
nebo na účet 86-4499540257 / 0100 vedený u Komerční banky, a.s. .
Zaplatit lze také přes PAYPAL, název účtu Vám na požádání rádi sdělíme.
Platbu očekáváme na našem účtu do 10 dnů ode dne objednávky.

Převodem složenkou na účet – částku zasílejte na účet číslo 236512280 / 0300, uveďte adresu majitele účtu: Olga Břoušková, Dyje 64, 669 02 Znojmo. Platbu očekáváme na našem účtu do 10 dnů ode dne objednávky.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží nelze z určitých důvodů dodat. V těchto případech bude kupující neprodleně ze strany prodávajícího kontaktován a bude s ním dohodnut další postup.

5. DODACÍ PODMÍNKY
Zboží bude zákazníkovi doručeno prostřednictvím České pošty vždy doporučenou zásilkou na fakturační, případně doručovací adresu. Zákazník má povinnost překontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné znaky poškození a v případě nesrovnalostí převzetí zásilky odmítnout.

Objednávky nad 999,- Kč (bez dopravy) jsou odesílány ZDARMA službou INTIME
na adresu.

Poštovné se snažíme posílat co nejlevněji, většinou, pokud to jde, posíláme "doporučenou zásilku" (dopis) za cenu 43,- Kč.
Ceník doručení Českou poštou. Balné neúčtujeme.

Do výšky 5 cm a do hodnoty 500,- Kč
Doporučený dopis do 500g – 43,- Kč
Doporučený dopis do 1000g – 49,- Kč

Do hodnoty 500,- Kč
Doporučený balík do 500g – 64,- Kč
Doporučený balík do 1000g – 69,- Kč
Doporučený balík do 2000g – 73,- Kč

Přepravní služba INTIME - 54,- Kč (balík na adresu, email+sms)

Po předchozí domluvě je možnost osobního odběru v Dyji nebo ve Znojmě.

Za více zakoupených/vydražených věcí je poštovné stále jedno, ale navýšené dle váhy. Obyčejně posílám pouze na Vaši žádost a také na Vaše riziko (bez nároku na náhradu, pokud se zásilka ztratí). Na dobírku neposíláme.
Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení dodávky. V případě, že je objednané zboží na skladě, zavazuje se prodávající zboží vyexpedovat nebo předat dopravci do 3 pracovních dnů od připsání částky na účet. Pokud objednané zboží nebude na skladě nebo je nebude možné dodat přepravci do 5 dnů, oznámí prodávající předpokládaný termín dodání nebo nabídne jiný srovnatelný výrobek. V tom případě si však vyžádá souhlas kupujícího.

Po zakoupení věci nebo vyhrané aukci, Vám zašleme platební údaje, včetně poštovného. Čekáme 10 pracovních dnů od koupě/vydražení na připsání platby na účet. Pokud peníze nedorazí a nakupující nekomunikuje, zboží vystavujeme znovu a udělujeme negativní komentář.

6. ZÁRUKA A REKLAMACE
Na nové zboží se vztahuje 2 letá záruční doba.
U věcí použitých (včetně outletu prodávaného v našem bazárku) nepřichází v úvahu odpovědnost za vady, které se vyskytnou dodatečně po převzetí věci. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, jež tyto věci měly při převzetí kupujícím a v případě, že nebyly uvedeny v popisu zboží.

Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit vždy písemně, bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží. Provozovatel nebude přijímat neohlášené zásilky a zásilky zaslané dobírkou, adresu pro zaslání zásilky zpět Vám na dotaz sdělíme. Reklamace je podmíněna průkazností nákupu reklamovaného zboží v e-shopu. Po obdržení zboží vám bude vrácena částka podle dohody na účet nebo složenkou do 10 dnů od přijetí reklamované zásilky.

Postup vrácení zboží ve 14 denní lhůtě
Jak postupovat, když zakoupené zboží pro vás není to pravé a chcete ho vrátit v zákonné 14denní lhůtě?
V případě, že jste spotřebitel, máte dle § 1829 občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb.) právo zakoupené zboží vrátit bez udání důvodu, a to do 14 kalendářních dnů od data převzetí zboží. Nárok máte i v případě, že objednávku učiníte po internetu s osobním odběrem v kamenné prodejně.
Kde zboží vrátit

Zboží můžete vrátit osobně v kamenné prodejně v Dyji.
Své právo na vrácení zboží můžete uplatnit také písemně, a to odstoupením od smlouvy a zasláním zboží na adresu:

Olga Břoušková, Dyje 64, 669 02 Znojmo

Vracené zboží prosíme dobře zabalte, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.
Prosíme, uveďte zboží pokud možno do původního stavu, předejdete tím možnému snížení vrácené částky o náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu.
Peníze za zboží Vám zašleme na Váš bankovní účet co nejdříve, nejpozději do 14 dnů od dnů od odstoupení od smlouvy, ne však dříve než dojde k doručení vraceného zboží zpět na naše reklamační oddělení ( případně než prokážete, že vracené zboží nám již bylo odesláno). Náklady na vrácení zboží jsou v tomto případě na straně kupujícího.


7. OCHRANA OSOBNÍCH DAT
Jako provozovatel internetového bazárku si velmi vážím Vaší důvěry a zavazuji se, že budu chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem tohoto bazárku pro účely statistického zpracování a přímé komunikace se zákazníkem. V žádném případě nebudou poskytnuta třetím osobám.

Přeji Vám všem pohodové prodávající i nakupující :o) Olina B.
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.5.2016, 12:32
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu