Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta K. (Matetka) ID 188447
Markéta Koišová
mimibazar.cz/matetka
Oblast: Jeseník
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.1.2009
Naposledy: 31.1.2021 10:27
Aktualizace: 7.1.2019 10:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
28917189
HODNOCENÍ 149
VŠECHNY FOTOGRAFIE 331
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníčci, ať už maminky či tatínkové,babičky,dědečci,tetičky………….Srdečně Vás všechny zdravím a věřím, že budete trávit příjemné chvíle při nakupování mých nabízených věcí. Mám ráda v obchodě solidnost a upřímnost. Ráda vyhovím, ale očekávám i od Vás odpovídající přístup. Jsem majitelkou ŽL, na vyžádání Vám zašlu doklad.

Markéta Koišová
IČO: 74579801
místo podnikání: Velká Kraš 2
Velká Kraš, 790 58
nejsem plátcem DPH
prodávající a odp. osoba: Markéta Koišová


PODMÍNKY:
1. Pravidla obchodu.

- veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Zákazník odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s pravidly obchodu, s možnostmi platby, dodacími podmínkami a seznámil se s ustanovením o ochraně osobních ůdajů.
- žádám Vás, abyste ve svém zájmu uváděli přesné a pravdivé údaje do objednávky. Po Vámi provedené objednávce Vás kontaktuji do 24hod. a zašlu platební podmínky s číslem účtu, objednávka je vždy potvrzena emailem. V případě jakýkoliv nejasností a dotazů, mne můžete kontaktovat na email MKoisova@seznam.cz. Pokud je v objednávce z nějakého důvodu chyba, neprodleně mě kontaktujte.
-pokud dojde mezi vyřízením a odesláním objednávky ke změně cen, platí vždy ceny uvedené v již uskutečněné objednávce.
-prodejce si vyhrazuje právo zákazníka telefonicky, emailem kontaktovat pro ověření nebo upřesnění objednávky, pokud např. jde o vyšší hodnotu objednávky, nějaké chybějící či nepřesné údaje atp.
- odstoupení od smlouvy je možno do 24 hod. od objednávky - písemně přes vzkazy či objednávky.



2. Odstoupení od kupní smlouvy

Odstoupení od kupní smlouvy ze strany kupujícího - Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Zboží bude zákazníkem odesláno pouze doporučeně, nikdy ne formou dobírky a to na adresu sídla prodejce. Po obdržení vráceného zboží obratem vrácí prodávající zákazníkovi odpovídající částku. Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží s původním obalem. Tato částka bude ponížena o náklady, které prodávajícímu vznikly s přepravou zboží směrem k zákazníkovi. Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude v souladu s uvedeným zákonem akceptováno odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

Ze strany prodávajícího - Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává, nebo pokud se výrazným způsobem změnila cena u dodavatele zboží nebo náklady za realizaci či doručení objednávky a zákazník změnu ceny neakceptuje. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. Prodávající má právo objednávku stornovat také v případě, že zákazník vyplní chybné nebo neúplné kontaktní údaje nebo nezaplatí.


3. Možnosti platby

Platba probíhá dopředu bezhotovostním převodem, po zaplacení je ihned zboží odesláno zakazníkovi. Je možno dohodnout i osobní převzetí zboží, platba hotově na místě. Nebo je po vzájemné dohodě možná platba a zaslání zboží na dobírku.


4. Doprava:

Zboží posílám přes Českou poštu. Po domluvě možno zaslání na dobírku nebo obchodním balíkem. Dodání je uvedeno v inzerci nebo upřesněno po domluvě.


5. Storno objednávky

Storno objednávky ze strany kupujícího - kupující může objednávku stornovat kdykoliv před závazným potvrzením objednávky bez udání důvodu. Po závazném potvrzení objednávky lze provést storno pouze tehdy, když prodávající nesplní smluvené podmínky dodání. V případě stornování potvrzené objednávky je kupující povinen uhradit prodávajícímu škodu vzniklou tímto jednáním. Prodávající může uplatnit právo na úhradu škody zejména v případě nákupu zboží "na objednávku", které bylo nutné na přání zákazníka obstarat nebo v případě, že v souvislosti se zajištěním zboží došlo již k vynaložení prokazatelných nákladů, jako zbytečná doprava atp.

Ze strany prodávajícího - prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává, nebo pokud se výrazným způsobem změnila cena u dodavatele zboží nebo náklady za realizaci či doručení objednávky a zákazník změnu ceny neakceptuje. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. Pokud kupující již část nebo celou částku kupní ceny uhradil, bude mu zpět převedena na jeho účet v nejkratším možném termínu, nejpozději však do 10 pracovních dní.


6. Záruční lhůta

Na nové zboží i použité zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu. Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu, záruka je 24 měsíců. Prodávám jen nové nepoužité věci, jsou takto označeny.
Záruka na použité zboží :
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Mlíka jsou neustále doplňovány a jejich expirace je vždy delší jak 1 rok, v příp.potřeby zašlu vždy aktuální data expirace.


7. Ochrana osobních údajů

Všechny získané osobní údaje zákazníků budou používány pouze pro účely obchodní ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity.


Objednávečky zboží z Německa:
H&M - http://www.hm.com/de/
Esprit – www.esprit.de
Tom Tailor – www.tom-tailor.de
Mexx – www.mexx.de
S.Oliver – www.soliver.de
C&A – www.cunda.de
Topolino – www.topolino.de
Kurz Eura se momentálně dosti mění a tak nyní je hodnota eura 32Kč /odvozené od nákladů s tím spojených/
*pokud budete objednávat z internetových stránek, tak prosím o uvedení názvu výrobku, velikosti, barvy a kódu, počtu, případně bližší popis. Nejlepší je, pokud obdržím odkaz z nákupního košíku.
**od zadání objednávky dorazí balík většinou tak během 14dnů. Toto uvedu do vzkazů na mé stránky a následně rozesílám mezi zákazníky po obdržení peněz na účet. Čili od uzavření objednávek je dodání zbožíčka cca 2-3 týdny.

V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat! Příjemné nakupování přeje Markéta.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.12.2010, 9:06
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu