Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana M. (ABC obchůdek) ID 189172
mimibazar.cz/ABCobchudek
Oblast: České Budějovice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.1.2009
Naposledy: 21.4.2024 17:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 177
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 8
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Nabízíme převážně bytový textil, šijeme pro Vás na zakázku pro Vaše děti atd.
.
Pokud jste vybrali stačí nás kontaktovat nebo zb. rovnou rezervovat přes formulář, vždy s Vaší adresou nejlépe i telefon.spojením , co nejdříve se Vám ozveme, nejdéle do 24 hod. Rezervaci držíme 3 dny, v případě dohody lze i déle, potom ji rušíme a zb. vracíme zpět.
Chtěli bychom Vás poprosit, aby jste si zb. REZERVOVALI, v příp. zájmu o dané zboží a neblokovali jej dalším, moc děkujeme.
VÝHODY NÁKUPU u nás - výběr DÁRKU k objedn. za splnění podm., oceníme také stále zákazníčky.

ZPŮSOB PLATBY:
po objednávce zasíláme podklady k platbě na Váš e-mail, u platby uvádějte prosím variabilní symbol (VS) - který Vám bude přidělen. Platbu proveďte co nejdříve na náš účet nebo si vyberte jinou formu úhrady, kterou nám prosím sdělte.

PLATBA:
převodem na účet - podklady obratem odešleme na Váš email
složenkou typu C - přímo na adresu

POŠTOVNÉ + NÁKL. NA DOPRAVU
doprava Čes.poštou - drobnosti v obálce 25 Kč odeslání obyčejné jen po dohodě

zb. do váhy 2 kg 75 Kč - 95 Kč


DODACÍ PODMÍNKY
Nabízíme Vám zboží od více dodavatelů, z čehož plynou různé dodací lhůty. Snažíme se neprotahovat dodávky objednaného zboží. Zboží standartně odesíláme do 3 - 5 pracovních dnů od přij. platby, u zb. na objednávku je ček. doba 1 týden, pokud to nebude u popisu zboží, vždy Vám v emailu dobu dodání sdělíme a dále se dohodneme na dalším postupu pokud možno ke spokojenosti zákazníka.
REKLAMACE:
Prosím o kontrolu zásilky při převzetí od České pošty, zda není porušený obal, v případě poškození vypište se zaměstancem ČP protokol a kontaktujte mne na e-mail. Za poškození zboží během přepravy nenese provozovatel obchodu žádnou odpovědnost.

Pokud zjistíte vadu či zaslání špatné zásilky máte nárok na reklamaci, po předchozím písemném upozornění provozovateli obchodu zboží zašlete zpět doporučeně (ne na dobírku) a po případném uznání reklamace, na což je max.30 dní Vám bude vrácena částka za zboží a nutné náklady na reklamaci (poštovné zpět)

Záruka na zboží je 2 roky.
VRÁCENÍ ZBOŽÍ:
Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne převzetí zboží.
Tedy odstoupení od smlouvy se dále řídí ustanovením § 457 občanského zákoníku.
Spotřebitel je povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené kupní ceny. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky (kupní cenu, popř. zálohu) nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. K náhradě si spotřebitel nemůže nárokovat náklady na POŠTOVNÉ.
Jde-li o věci použité, neodpovídá prodávající za vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí kupujícím.
Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním. U věcí prodávaných za nižší cenu se záruka nevztahuje na vady, pro které byla nižší cena sjednána. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady.
Toto se řídí § 619 obč. zákoníka.

Způsob stornování objednávky (zákazníkem do 24 hodin telefonicky nebo mailem)


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Vaše osobní údaje potřebné k nákupu v tomto obchůdku nebudou poskytovány dalším osobám dle zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.


Budeme se těšit na Vaše připomínky, přání a uvítáme Vaše fotečky - spokojených zákazníků, které rádi s Vaším svolením uveřejníme.

Pro maminky na MMB poskytujeme účetní poradenství.

Přejeme příjemný nákup.

Servis M+M
šicí dílna
bytový textil
účetní poradenství + vedení účetnictví FO
odp. osoba Matějčková Jana
podnikající fyz.osoba dle živn.oprávnění
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.11.2020, 22:04
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu