Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Mgr. Radka H. (radusskas) ID 191246
Filip Hladík, DiS.
mimibazar.cz/radusskas
Oblast: Benešov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.1.2009
Naposledy: 28.11.2020 22:29
Aktualizace: 1.2.2017 17:34
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
02589109
HODNOCENÍ 352
VŠECHNY FOTOGRAFIE 101
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky/Podmínky prodeje

VÍTÁME VÁS a PŘEJEME VÁM PŘÍJEMNÝ NÁKUP
Obchodní podmínky jsou platné od 1. 1. 2014


Provozovatel: Filip Hladík, DiS.

IČ 02589109

Provozovatel není plátcem DPH

Sídlo firmy: Chotýšany 148, 257 28 Chotýšany

Fakturační adresa provozovatele: Chotýšany 148, 257 28 Chotýšany

Adresa doručovací: Chotýšany 148, 257 28 Chotýšany


Kontaktní osoba: Mgr. Radka Hladíková

E-mail: radusskas@centrum.cz



ZPŮSOB DORUČENÍ - POŠTOVNÉ - Platí pro ČR

Platba předem:

Česká pošta:

Pouze ubrousky max. 50 ks - ČP doporučený dopis+obálka 45 Kč.
Zásilka do 2 kg - ČP doporučený balíček 70 Kč

In Time kurýrní přeprava - platba předem balík do 30 kg 70 Kč.
Nákup nad 999 Kč - kurýrem In Time ZDARMA - platba předem.

PPL kurýrní přeprava:

Balík do 50 kg - platba předem 95 Kč.
Nákup nad 1590 Kč - kurýrem PPL ZDARMA - platba předem.

SLOVENSKO - dle dohody se zákazníkem.

Všechny zásilky jsou pojištěny a jdou doporučeně. Podací číslo Vám oznámíme. Pro přepravu PPL a In Time potřebujeme Vaše telefonní číslo.

Osobní odběr je možný po předchozí domluvě v těchto lokalitách: Chotýšany, Benešov, Vlašim, Praha 8 - požadujeme úhradu předem na účet.

Na dobírku nezasíláme. O výši poštovného prosím NESMLOUVÁME! Ceny jsou jasně dané dle přepravce a váhy balíku, výši poštovného Vám oznámíme dopředu. Cena poštovného nezahrnuje žádný příplatek, pouze cenu dopravce + případný náklad na balení - obálky, krabice a dopravu na depo. Na poštovném zásadně nevyděláváme!


OBECNÁ USTANOVENÍ:
Právní vztahy založené uzavřením smlouvy o koupi zboží se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku. Tímto prostředkem je v případě našeho internetového obchodu elektronická pošta.

CENA ZBOŽÍ:
Každé jednotlivé je náležitě identifikováno a popsáno názvem, který se však nemusí nutně shodovat s oficiálním názvem výrobce. U každého zboží je dále uvedena cena a jeho hlavní charakteristika. Cena zboží je uvedena v korunách českých včetně 21% DPH.

Cena za dodání není zahrnuta v ceně zboží.

LHŮTA A ZPŮSOB DODÁNÍ ZBOŽÍ
Objednané zboží zasíláme prostřednictvím České pošty. Výše poštovného Vám sdělíme předem. Balík je vždy pojištěn minimálně na částku odpovídají hodnotě zboží včetně nákladů na odeslání. Na dobríku nezasíláme.

Lhůta odeslání zboží je 10 pracovních dnů ode dne objednání nebo připsání platby na účet, zpravidla je však znatelně kratší (2-5 dnů) dle náročnosti kompletace objednávky.

OSOBNÍ ODBĚR
Objednané zboží je možné si osobně odebrat po předchozí domluvě V Chotýšanech a Benešově, příp. v Praze 8 a Praze 1.

ZASÍLÁNÍ NA SLOVENSKO
Na Slovensko zasíláme po dohodě se zákazníkem a odsouhlasení výše poštovného. PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS PŘED OBJEDNÁVKOU.

ZÁVAZNOST OBJEDNÁVEK
Odesláním objednávky vybraného zboží zákazník potvrzuje závaznost jeho objednávky a souhlasí s obchodními podmínkami. Objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká samotným dodáním zboží. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí.

STORNO OBJEDNÁVKY
Odstoupit od objednávky zboží je možno do 24 hodin od odeslání objednávky zasláním e-mailu na adresu: radusskas@centrum.cz. Stornovat objednávku nelze, pokud již byla zásilka vyexpedována.

14-TI DENNÍ ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ
Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží, že Vám nevyhovuje, máte možnost odstoupit od Kupní smlouvy a zboží bez udání důvodu vrátit ve lhůtě do 14 dnů od převzetí zásilky. Odstoupení do smlouvy je nutné provést písemně a to na e-mailovou adresu radusskas@centrum.cz. Zboží zašlete zpět spolu s fakturou a číslem účtu, na který chcete peníze vrátit, na adresu provozovatele pečlivě zabalené, aby nedošlo k poškození při přepravě. Peníze za zboží Vám budou zaslány zpět v zákonné lhůtě (bankovním převodem).

UPOZORNĚNÍ: Každá objednávka je závazná. Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

PODMÍNKY PRO VRÁCENÍ PENĚZ
-Zboží by mělo být nepoužité, nezašpiněné, nepoškozené v originálním obalu s visačkami tak, aby mohlo být dále nabízeno zákazníkům.
V případě, že bude zboží vykazovat známky použití či opotřebení nebo nebude kompletní, budu vůči spotřebiteli uplatňovat nárok na náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.
-Zákazník musí zásilku odeslat do 14 dní po obdržení zboží, na adresu provozovatele.
-Ve vrácené zásilce musí být vložen originál faktury.
- Zásilky dobírkou nebudou přijaty

REKLAMACE
Na všechny produkty z naší nabídky je poskytována dvouletá záruční lhůta, pokud není uvedeno jinak. Rozhodujícím dnem pro začátek záruky je datum převzetí zboží.

O uplatnění reklamace vadného zboží nás kontaktujte e-mailem na adresu: radusskas@centrum.cz
Zboží, které reklamujete, je nutné vrátit společně s kopií faktury, která slouží zároveň jako záruční list, a dokladu o zaplacení. Do zásilky přiložte Vaše písemné vyjádření obsahující popis reklamované vady. Reklamované zboží, které nám odešlete zpět NA DOBÍRKU, nepřebíráme!!!

Zásilku odešlete na adresu provozovatele.

Reklamace bude považována za neoprávněnou v případě:
- že k poškození výrobku došlo při přepravě (odpovědný je v tomto případě dopravce). Reklamovat můžete u přepravce - České pošty. Reklamovat lze i zásilky bez zjevného poškození, vždy do 24 hodin od převzetí zásilky,
- reklamované vady vzniklé nesprávným používáním, nesprávným skladováním či běžným opotřebením,
- reklamované vady vznikly při neodborném zacházení nebo používání výrobku v jiných než uvedených podmínkách,
- že výrobek vykazuje nadměrné opotřebování,
- že poškození zboží je mechanického původu (prodření, roztržení atd.).
- zboží bylo použito pro další výrobu

Reklamace jsou vyřizovány do 30 dnů od převzetí zboží prodávajícím tj. doručením na adresu provozovatele. O výsledku reklamace budete písemně nebo elektronicky (e-mailem) informováni. Pokud bude reklamace shledána oprávněnou, bude Vám odesláno opravené nebo vyměněné zboží, případně vrácené peníze.


Pokud je reklamace neoprávněná budeme požadovat náhradu poštovného za zaslání zboží zákazníkovi po neuznání reklamace! Teprve po zaplacení částky (náhrady poštovného - většinou 75,-Kč) na náš účet budeme expedovat neuznané reklamované zboží zpět zákazníkovi.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka. Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží. V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány ani předány třetím osobám. Souhals se zpracováním osobních údajů udílíte provozovateli odesláním objednávky. Svůj souhlas s uchováváním a zpracováváním osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení může zákazník kdykoliv odvolat, a to tak, že zašle emailovou zprávu na radusskas@centrum.cz.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.2.2016, 12:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu