Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana K. (LemonTime) ID 192070
mimibazar.cz/LemonTime
Oblast: Praha - město
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.1.2009
Naposledy: 27.2.2023 20:24
Aktualizace: 26.5.2020 17:48
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1855
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Předání bez poštovného je možné v Praze 8 - Karlín po zaplacení. Mohu nechat balíček v podatelně u svého zaměstnavatele.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,

děkuji za váš zájem o věci v mém albu. Zde jsou hlavní body, které bych v rámci obchodu ráda uvedla.

- zboží zásadně neměním, nabídky na výměnu proto ignoruji a anuluji
- pokud věci zlevňuji, tak pouze v inzerátech samotných, proto si nepište o další slevy nebo o úhrady poštovného
- oblečení, které inzeruji, je po mé dceři a synovi nebo bylo alespoň koupeno pro ně, dále po mně. Pokud je zboží označené jako "nové zboží", jedná se o soukromý prodej věcí, které jsem si koupila pro nás a nehodí se nám. V žádném případě se nejedná o živnost, mimibazar není náplň, kterou bych se živila.
- oblečení ráda přeměřím, míry uvádím tam, kde si myslím, že úplně neodpovídá udané velikosti, případně nato upozorním
- s odpovědí čekám max. 24 hodin po mé informaci (např. po doplnění rozměrů či údajů), pokud se nedohodneme jinak. Poté vás anuluji, případně přenechám zboží jinému zájemci
- oblečení se snažím popsat podle reality, fotky občas mohou zkreslit, snažím se ale v popisu udat co nejpřesnější údaje
- věci prodávám pouze soukromě, neživím se touto činností
- ti, kteří mě znají, vědí, že na oblečení pro sebe i pro své děti jsem velice náročná, některé věci nebyly vůbec nošeny nebo třeba jen opravdu párkrát
- může se stát, že něco přehlédnu, ale jedná se o oblečení, které není nové, takže jsou alespoň prané a i když třeba jen málo, tak nošené. Ceny vycházejí z pořizovacích cen.
- balíčky posílám nejpozději do dvou dnů po připsání peněz na účet, pokud se nedohodneme jinak nebo neupozorním na svoji nepřítomnost.
- tarify dle ceníku České pošty
- akceptuji pouze převod z účtu na účet, na dobírku zboží nezasílám

Číslo mého bankovního účtu je:
107-8790460277/0100

Vzhledem k prodeji nových věcí z internetového obchodu lemontime.cz platí pro tento prodej nových věcí následující:

Provozovatel internetového portálu

Název společnosti : Michaela Reznerová
Ulice a číslo popisné : Na Návrati 376/11
Město a PSČ : Praha 8 - 182 00
Stát : ČR
IČ : 70515654

DIČ:

O registraci

"Prohlašujeme, že data slouží pouze pro účely identifikace při nákupu v obchodě Lemontime a nebudou poskytnuta třetím osobám ani jinak zneužita. Potvrzením registrace souhlasím se zasíláním nabídkových e-mailů z internetového obchodu Lemontime, v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. O některých službách informační společnosti."

Objednávky lze uskutečnit i bez registrace.

Přijetí a vyřízení objednávky, kupní smlouva

Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu kupujícího i prodávajícího s tímto návrhem (závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího). Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.

Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačních podmínek, a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky a reklamační řád je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodávaného zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že Kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet, k uzavření Kupní smlouvy nedojde.

Všechny objednávky přijaté tímto obchodem jsou závazné. Objednávku lze zrušit před její expedicí. V případě, že nebude objednávka zrušena do doby před expedicí, a bude expedována, může být po objednateli požadována náhrada nákladů spojená s expedicí zboží. O přijetí objednávky jste automaticky informován elektronickou poštou – e-mailem. U každé položky je zobrazeno, zda je zboží skladem či nikoliv. Pokud zboží není na skladě, či skladě dodavatele, budeme Vás informovat o dalším termínu dodání.

Storno objednávky

Pokud provedete storno objednávky do 12 hodin od objednání, považujeme objednávku za zrušenou. Storno můžete poslat e-mailem. Při zrušení objednávky je nutné uvést Vaše jméno, e-mail a číslo objednávky.

Zboží doručováno Českou poštou

Poštovné, pokud nebude uvedeno jinak, je účtováno dle tarifů České pošty.

Pokud nebude objednávající zastižen, obdrží do schránky oznámení o doručení zásilky. Zásilku si může vyzvednout na uvedené poště nebo požádat o opětovné doručení. U těchto zásilek není možná jakákoliv komunikace s dopravcem a nemáme žádnou možnost zásilku ovlivňovat či podrobně sledovat.

POZOR! Pokud je balík viditelně poškozen nebo je-li porušena ochranná páska, uplatněte reklamaci přímo u přepravce. Za škody vzniklé při přepravě nenese dodavatel odpovědnost.

Záruka

Ke každé vyřízené objednávce je vystaven daňový doklad. Tento daňový doklad zasíláme elektronicky na vyžádání Kupujícího.Záruční lhůta začíná běžet datem uvedeným na dokladu. Na zboží poskytujeme záruční dobu danou zákonem. Ve sporných případech může být záruční lhůta prodloužena o 5 (slovy pět) dní jako náhrada za čas dopravy.

Právo Spotřebitele odstoupit od smlouvy

Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě spotřebitel kontaktuje prodávajícího a nejlépe písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14 denní lhůty.

Způsoby úhrady

Veškeré způsoby úhrady, lze vybrat před výběrem dopravy. Všechny způsoby platby jsou zahrnuty v ceně dopravy.
Předplatba - při výběru této možnosti obdržíte zálohový list se všemi údaji k platbě. Zboží budeme expedovat po obdržení platby na bankovní účet.

Na zboží poskytujeme záruční dobu danou zákonem.

Reklamace

V případě, že zboží, které jste od nás obdrželi, je poškozené či nefunkční, postupujte dle reklamačního řádu. Vrácení zboží z důvodu odstoupení od smlouvy je popsáno výše.

Reklamační řád

Výrobky, na které se vztahuje právo uplatnění reklamace, musí být předány k posouzení ihned po zjištění závady, musí být čisté a s náležitými doklady a popisem závady, případně označeným místem závady.

Jak postupovat

1. V případě reklamace můžete zvolit dvě možnosti, postupujte dle popisu níže: Zašlete výrobek na adresu – Michaela Reznerová, Na Návrati 376/11, Praha 8. Zásilka musí být kompletní (včetně příslušenství a veškeré dokumentace) a ve stavu, v jakém jste jej převzali při dodávce. Ke zboží přiložte doklad o koupi. Vždy, prosím, použijte balícího papíru nebo kartonu, tak aby nemohlo během přepravy dojít k polepení, popsání či jinému znehodnocení původních obalů. Neposílejte zboží na dobírku, v takovém případě nebude zboží převzato. Doporučujeme Vám zboží pojistit.

2. Zboží musí být pro přepravu řádně zabaleno, tak aby nedošlo k jeho dalšímu případnému poškození.

3. Vadné nebo poškozené zboží bude vyměněno nebo bude vrácena kupní cena.

4. Ke zboží musí být přiloženy veškeré listiny, které nakupující se zbožím obdržel, tedy například paragon, záruční list a jiné.

5. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

6. Zboží je z hygienických důvodů k reklamaci přijato pouze řádně vyčištěné.

7. Pokud výrobce poskytuje záruku delší, je uvedena u zboží v katalogu.

8. U zamítnutých reklamací mohou být účtovány náklady na reklamační řízení a manipulační poplatky.

9. O vyřízení reklamace budete informováni e-mailem, případně SMS. Stejně jako při dodání objednávky budete informováni o expedici balíku a termínu doručení.

č. účtu:
2500344976/2010

Děkujeme Vám za čas, který jste strávili přečtením obchodních podmínek.

Váš Lemontime

Obchodní podmínky jsou platné od 1.1.2013 do odvolání.
Informace pro kupující: v případě změny obchodních podmínek, jsou platné obchodní podmínky, které byly v platnosti k datu nákupu.

Děkujeme za návštěvu mého alba a přeji příjemný nákup.
Hanka a Míša
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.12.2014, 8:14
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu