Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Linda S. (primaprodejce) ID 19842
mimibazar.cz/primaprodejce
Bazárek na Slovensku
Oblast: Beroun
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.8.2006
Naposledy: 5.6.2021 21:54
Aktualizace: 22.10.2020 3:51
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
69380970
HODNOCENÍ 2190
VŠECHNY FOTOGRAFIE 14
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vážení zákaznící, v případě závazné objednávky souhlasíte s podmínkami prodeje, proto si je neváhejte také přečíst, odkaz na ně najdete v horní liště, děkuji za prima spolupráci, Váš Prima Prodejce, Linda S.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,

děkuji, že jste zavítali na tyto stránky. Věřím, že s nákupem budete spokojeni, i proto, prosím, věnujte pozornost následujícím obchodním podmínkám.

Zboží nabízím i na jiných stránkách, př. slovenský mimibazar, takže se může stát, že ve stejnou chvíli, kdy jste Vy první zájemce, je věc již objednaná jinde. Vždy věc rezervuji tomu, kdo podle času odpověděl dříve.

OBCHODNÍ PODMÍNKY


1. Informace o zboží
Prodávám zboží nové, nepoškozené, různých značek.
Zboží mám skladem - k dodání ihned.
Pokud se jedná o zboží k předobjednání, je to vždy v popisu řádně uvedeno - Vaše dotazy ráda zodpovím v rámci možností do 24-48h.

Nové zboží prodávám na základě živnostenského oprávnění.

Soukromě prodávám i zboží použité, viz. složky Bazárek - jedná se o věci nošené, použité mnou nebo sestrou a neteřemi.

Veškeré zboží se snažím popsat do detailu, pokud Vám však v popisu něco chybí, neváhejte se ozvat ... ráda doplním.
Odlišnosti: vlivem úpravy fotografií, popř. osvětlením může dojít k mírnému zkreslení barev. Veškeré takovéto odlišnosti jsou, pokud možno, upřesněny v popisu, aby jste získali co nejpřesnější představu.


2. Objednávky a rezervace
Na vaše objednávky/dotazy/rezervace se snažím odpovědět do 48 hodin v pracovních dnech, o víkendu vyřizuji objednávky a dotazy jen vyjímečně.
Pokud se neozvu do 48h, prosím, zkontrolujte kategorii "VZKAZY" v mém fotoalbu, zda neuvádím důvod např.dovolená, porucha spojení atd.
Věci rezervuji 48h, pokud se nedomluvíme jinak, dohoda je možná vždy! :-)
Závaznou objednávku je pak možné stornovat do 24h.
Nebude-li možnost zboží z jakéhokoli důvodu dodat, budete o tom co nejdříve informováni. V případě, že již bylo zboží Vámi zaplaceno, bude celá částka vrácena na Váš účet do 5pracovních dnů od upozornění, pokud nebude dohodnuto jinak.


3. Platební podmínky

platba na účet předem - variabilní symbol VS: Vaše ID, do poznámek pro příjemce uveďte, prosím. "MMB + Vaše celé jméno" - pro snadnější identifikaci Vaší platby a to především pokud nejste na těchto stránkách registrováni - nemáte ID.

Nebude-li platba připsána na můj účet do 5 pracovních dnů od Vaší objednávky, objednávka se ruší a zboží se postupuje dalšímu prodeji.

Doklad o koupi zasílám dle zákona na vyžádání.


4. Přeprava a Poštovné
Zboží zasílám Zasilkovnou do jeji pobocky, kterou si sami vyberete. Cena je dle hodnoty zasilky od 65,- Kc. Českou poštou - tuto moznost v soucasne dobe minimalizuji, nicmene, pokud nemate jinou moznost, je doho mozna, cena od 65,- vyse dle velikosti objednavky.

Pokud zakoupíte více předmětů platíte poštovné jen jedno!

Zboží je zasíláno v bublinkové/protinárazové obálce, plastových obálkách či jinak řádně zabaleno, dle svého charakteru, v rozmezí 1 - 3 následujících pracovních dnů od přijetí platby na účet a informuji Vás o tom e-mailem.

Zboží zasílám i do zahraničí. V tomto případě se o ceně dopravy informujte předem.

Cena za přepravu v rámci ČR:
- od 65,- a vyse (dle druhu, váhy, velikosti a ceny zásilky) – při platbě předem - bankovním převodem

POzn. Na dobírku nezasílám!

Při objednávce nad 3000,-Kč je poštovné ZDARMA


5. Zrušení objednávky a odstoupení od obchodní smlouvy
Zákazník/kupující má právo bez udání důvodů odstoupit do 14 dnů od převzetí zboží, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.
Při odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá zboží zpět ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.
Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu uhradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.
Je-li vrácené zboží poškozeno (má znatelné známky použití, je ušpiněné, poškozené atp. , je prodávající oprávněn vůči kupujícímu nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vrácenou částku.
Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy informovat paní Lindu Sladkou, 26723, Lochovice 175,
nejlépe e-mailem na adresu primaprodejce@gmail.com formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo e-mailu). Můžete využít níže vložený vzor formuláře pro odstoupení od smlouvy, není to však Vaší povinností.
Pro vrácení plateb použijeme stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce. V žádném případě Vám tím nevzniknou další náklady.
S vrácením platby vyčkáme do doby, než vracené zboží obdržíme nebo než případně prokážete věrohodným způsobem, že bylo zboží zasláno zpět.


Výjimky: Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy, dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího, u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit, u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal, u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik, u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby. U drogistického zboží nesmí být z hygienických důvodů porušen obal a zboží částečně spotřebováno, u plavek je nutno zachovat hygienickýc pásek.

Postup při vracení zboží v zákonné lhůtě:
1. Kontaktujte nás e-mailem, příp. písemně, že žádáte o odstoupení od smlouvy.
2. Uveďte celé jméno a datum nákupu zboží.
3. Poté zašlete zboží zpět na naši adresu (Linda Sladká, 26723 Lochovice 175). Zboží nelze zasílat na dobírku. K zaslání využijte, prosím, služeb České pošty, nebo Zasilkovny, pokud se tak domluvime. Nezasílejte zboží obyčejně, tento typ zásilek není evidován a není pojištěn. Za zásilky zaslané obyčejně nenese prodejce žádnou odpovědnost.


6. Reklamace - reklamační řád
V případě reklamace bude postupováno dle platného reklamačního řádu nebo dle individuální dohody.

Nedojde-li Vám zásilka do 7-10 dnů od mého aviza, obratem mne kontaktujte.
V případě ztráty podávám reklamaci a Vám budou peníze vráceny do 30dnů od Vašeho oznámení - pozn.tato lhůta podléhá délce trvání reklamace, která ve většině případů trvá 2-3týdny.

Záruka na spotřební zboží je 24 měsíců a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Je li na prodávaném zboží, jeho obalu nebo návodu k němu připojeném vyznačena v souladu se zvláštními právními předpisy lhůta k použití zboží, skončí záruční doba uplynutím této lhůty. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.


Reklamační řád

Poskytnutá záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.

V závislosti na druhu vad a na povaze zboží, v souladu s právními předpisy platnými v České republice, bude oprávněná reklamace řešena opravou, výměnou zboží či vrácením zaplacené kupní ceny. Bude-li vrácena kupní cena pak do kupní ceny se nezapočítává přepravné při koupi zboží.

Reklamace vyřizovaná prodejcem se nevztahuje na zboží poškozené při přepravě. Zákazník je vždy povinen zkontrolovat zboží při přebírání od přepravce, zda obal není porušen a zboží poškozeno či odcizeno. V případě, že ano, musí na místě sepsat se zástupcem pošty či přepravní společnosti protokol o poškození balíku a dohodnout se s ním na dalším postupu. Odpovědnost za poškození zboží dopravou nese v takovém případě plně dopravce. Zároveň musí zákazník neprodleně informovat prodávajícího o vzniklém problému.

Po obdržení písemného oznámení o závadách a žádosti reklamace zakoupeného zboží bude prodávající kupujícího informovat o následném postupu v závislosti na druhu zboží.

Lhůta pro vyřízení reklamace běží od předání/doručení zboží prodávajícímu nebo do místa určeného k opravě. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní. Prodávající je povinen bezodkladně, nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně odstranění vady, prodá vající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě.

Peníze za vrácené nebo reklamované zboží (pokud nebude nahrazeno novým) budou vráceny do 5 pracovních dnů na účet od odsouhlasení reklamace.


7. Řešení sporů
Vzájemné spory mezi prodávajícím a kupujícím řeší obecné soudy.
Kupující se může obrátit s žádostí o radu ohledně svých spotřebitelských práv na dTest, o.p.s. přes www.dtest.cz/poradna či na telefonu 299 149 009.
Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).



8. Ostatní
Spotřebitelem se rozumí člověk, který na rozdíl od prodávajícího při uzavírání a plnění smlouvy nejedná v rámci své podnikatelské činnosti ani v rámci samostatného výkonu svého povolání.
Ostatní zde neuvedené záležitosti se řídí občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.), zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.) a dalšími právními předpisy, ve znění pozdějších právních předpisů.
Smlouva a otázky související se řídí českým právem.
Změny obchodních podmínek v jiné než oboustranně odsouhlasené písemné formě jsou vyloučeny.
Uskutečněním objednávky souhlasíte s výše uvedenými obchodními podmínkami.


9. Ochrana osobních dat
Vážím si Vaší důvěry a tímto prohlašuji, že Vaše svěřená osobní data, která musela být uvedena, slouží pouze pro komunikaci s Vámi jako zákazníkem a to ve věci příslušné objednávky a nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuta třetím stranám s vyjímkou přepravce zboží.

Při nakládání s daty se zavazuji řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.
Jako povozovatel této stránky jsem správce a současně zpracovatel osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona a jsem evidována v registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg.č. 00046335 / 001

V případě závazné objednávky kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů (jako jsou jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo) prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací a obchodních sdělení prodávajícímu.

V případě potřeby může prodávající pověřit třetí osobu zpracováním osobních údajů kupujícího jakožto zpracovatele.



10. Hodnocení
Budu ráda když mi po zakoupení, obdržení a vyzkoušení zboží, udělíte kladné hodnocení.
V případě nespokojenosti mne, prosím, obratem kontaktujte, než udělíte možný NEGATIV, abychom našli řešení. Není mým zájmem, abyste měli doma poškozené či nevyhovující zboží, pokud tak nebylo uvedeno v popisu zboží a a vy s tím tedy řádně obeznámeni ... vždy se budu snažit udělat maximum pro vzájemnou spokojenost.




PROVOZOVATEL A ODPOVĚDNÁ OSOBA:

Linda Sladká
tel.: +420 731 533 599
e-mail: info@foryourfamily.cz

IČO: 69380970
DIČ: NEJSEM PLÁTCE DPH
Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Hořovice

adresa pro vrácení zbožíí:
26723 Lochovice 175

Důležité: prosím kontaktujte mne pouze emailem nebo vzkazem přes mmb





Objednávky e-mailem přijímám nonstop. Pro jakékoli dotazy mne kontaktujte kdykoli e-mailem případně telefonicky.

Děkuji, že jste dočetli až sem, a těším se na pohodové obchodování s Vámi.

Příjemný den
Linda S.


Tyto obchodní podmínky jsou účinné od 10. června 2019.


-
VZOROVÝ FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY:

Oznámení o odstoupení od smlouvy

Adresát
Linda Sladká, 26723 Lochovice 175
tel. 731 533 599, email: primaprodejce@gmail.com


Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu tohoto zboží:

Datum objednání:

Datum obdržení:

Jméno a příjmení:

Adresa:


Podpis:

Datum:
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.6.2019, 7:02
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu