Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana Klimentová (Klimzuza) ID 200105
JK PACK, s.r.o.
mimibazar.cz/klimzuza
Oblast: Brno - venkov
Ověřená adresa
Telefon: 774644470
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.2.2009
Naposledy: 3.2.2019 13:04
Aktualizace: 25.5.2017 18:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
29301874
DIČ CZ29301874
HODNOCENÍ 91
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:
JK PACK, s.r.o.
Pod lesem 807/23
66447 Střelice
IČ: 29301874
DIČ: CZ29301874

Odpovědná osoba: Mgr. Zuzana Klimentová
tel. +420 774 644 470
e-mail: z.klimentova@seznam.cz

Zákaznická linka: +420 774 644 470 (Po-Pá 8.00-18.00)


Veškeré zboží máme skladem. Odesíláme do 24 hod od objednání, resp.připsání platby na účet.
Doba dodání je následující prac.den po odeslání.
Při platbě předem, platí následující ceny dopravy
Balík Do ruky - 79,-Kč
PPL - 79,-Kč

Při platbě na dobírku:
jednotná cena - 109,-Kč




Obchodní podmínky

1. Všeobecná ustanovení

Kupující odesláním objednávky stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí. Tyto podmínky jsou pro obě strany závazné.

Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí. Objednávka je návrhem kupní smlouvy, smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím (přejímka poštovního balíku).

Předmětem kupní smlouvy je zboží uvedené v objednávce. Prodávající potvrdí kupujícímu objednávku elektronicky na emailovou adresu uvedenou v objednávce. Potvrzení objednávky prodávajícím musí obsahovat zejména tyto údaje: identifikaci kupujícího, druh zboží, počet kusů, cenu za zboží, způsob doručení, cenu za doručení zboží dopravcem a doručovací adresu. Prodávající se zavazuje potvrdit objednávku kupujícímu bez zbytečného odkladu od jejího obdržení, nejpozději však do 2 pracovních dnů od jejího obdržení. Nebude-li objednávka potvrzena prodávajícím v uvedené lhůtě, vzniká kupujícímu právo vzít svou objednávku zpět. Ustanovení předchozí věty neplatí v případě, že k doručení potvrzení objednávky kupujícímu nedošlo bez zavinění prodávajícího.

Povinnost prodávajícího odevzdat kupujícímu objednané zboží je splněna okamžikem jeho předání dopravci nebo převzetím při osobním odběru. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce zboží. Kupující je povinen objednané zboží převzít.

Kupující bere na vědomí, že zobrazované barvy zboží mohou být zkreslené digitalizací.

2. Záruka a vrácení zboží

Není-li stanoveno jinak, na veškeré naše zboží se vztahuje standardní délka záruční doby 24 měsíců. Záruční doba začíná běžet od data převzetí zboží kupujícím.

Jsme si vědomi, že při nákupu zboží přes internet není možné si zboží řádně prohlédnout a proto Vám poskytujeme záruku vrácení peněz. Jestliže bezprostředně po převzetí zásilky zjistíte, že Vám zakoupené zboží nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu do 14 dnů od zakoupení vrátit (určující je datum odeslání) na naši adresu. O vrácení zboží nás prosím informujte e-mailem nebo telefonicky. Peníze za zboží Vám budou neprodleně zaslány zpět – bankovním převodem nebo poštovní poukázkou. Při vracení zboží musí být splněny následující podmínky:

- zboží by mělo být nepoužité a nepoškozené
- ve vracené zásilce musí být vložen doklad o koupi (faktura, paragon)

Várcena Vám bude částka za zboží a původní poštovné. Poštovné za vrácení zboží zpět k prodejci hradí kupující. Vracené zboží nelze zaslat na dobírku, dobírkové zásilky nebudou přijaty.

3. Reklamace

Pokud po otevření zásilky zjistíte vadu na zboží, nesoulad skutečně dodávaného zboží a přiloženého kupního dokladu nebo absenci kupního dokladu, nejpozději do 3 dnů písemně (elektronickou poštou) informujte podávajícího.

Záruka se vztahuje na vady zboží, které se projeví během záruční doby. Nevztahuje se:

na vady vzniklé používáním k jinému než určenému účelu
na vady způsobené špatným zacházením se zbožím
na běžné opotřebení
na poškození živelnou událostí

Reklamované zboží zašle kupující na adresu prodávajícího s popisem reklamované vady společně s originálem nebo kopií dokladu o koupi. Odstranitelná vada bude okamžitě bezplatně odstraněna, v případě neodstranitelné vady bude kupujícímu vrácena kupní cena za zboží nebo poskytnuto zboží nové.

Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace – pokud se prodávající s kupujícím nedohodne jinak.


4. Ochrana osobních údajů

Prodávající se zavazuje, že všechny osobní údaje uvedené zákazníkem jsou považovány za důvěrné a bude s nimi zacházeno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Kupující má právo kdykoli písemně požádat prodávajícího, aby jeho osobní údaje vhodným způsobem vymazal ze své evidence nebo provedl požadovanou změnu ve struktuře osobních údajů kupujícího.



Dodací podmínky

1. Cena a způsob platby

Jsme plátci DPH. Všechny zobrazené ceny jsou konečné. Faktura vystavená na základě kupní smlouvy mezi prodávajícím a kupujícím je současně daňovým dokladem a slouží jako dodací a záruční list. Převzetí zboží kupujícím je možné až po jeho úplném zaplacení.

Celková cena objednávky zahrnuje kromě ceny zboží také poštovné, případně platbu na dobírku. Platbu za zboží v našem obchodě můžete uskutečnit třemi způsoby:

převodem na účet prodávajícího – upozorňujeme, že v tomto případě bude zboží předáno k přepravě až po připsání platby na účet prodávajícího
v hotovosti při převzetí balíku od České pošty (dobírka)
v hotovosti při osobním odběru na adrese provozovatele



2. Ceny poštovného

Způsob doručení


Poštovné

Balík Do ruky 89,- Kč
Balík Na poštu 79,-Kč
PPL 79,-Kč

OSOBNÍ PŘEVZETÍ na adrese provozovatele (nutno předem dohodnout telefonicky termín). - BEZ POPLATKU



Způsob úhrady

Poplatek

PLATBA PŘEVODEM NA ÚČET

Bezhotovostním převodem na účet prodávajícího u Raiffeisenbak, a.s.. Variabilní symbol: číslo zaslané zálohové faktury. - BEZ POPLATKU

DOBÍRKA
Hotově při převzetí zboží od České pošty, PPL - 30 Kč

OSOBNÍ PŘEVZETÍ

Hotově na adrese provozovatele. (nutno předem dohodnout telefonicky termín).
- BEZ POPLATKU

V případě objednání zboží v celkové ceně nad 1000 Kč NEÚČTUJEME poštovné ani dobírkovné. Balné NEÚČTUJEME.

Při platbě předem na účet prodávajícího se předpokládá, že částka za objednané zboží bude uhrazena nejpozději do 5 dnů od objednání, v opačném případě si prodávající vyhrazuje možnost objednávku zrušit.

3. Způsob dodání

Zboží je standardně dodáváno prostřednictvím České pošty, s.p., o předání zásilky k přepravě Vás budeme informovat elektronickou poštou. Upozorňujeme zákazníky, že úložní lhůta u balíků je pouze 7 dní, v případě opakovaného zaslání na žádost zákazníka hradí zákazník poštovné v plné výši.

Kupující je povinen při převzetí zboží od přepravce zkontrolovat neporušenost obalů a případný výskyt jakýchkoliv závad (roztrhaný, promočený nebo jinak poškozený obal) neprodleně oznámit přepravci. Zásilku, která nese známky poškození během přepravy, nepřebírejte! Sepište s přepravcem protokol o poškození zásilky a informujte nás na naší emailové adrese. Nové zboží vám bude dodáno v co nejkratší možné době.

Pokud jste si zásilku nechali zaslat na dobírku a nevyzvedli si ji, jste povinni uhradit náklady na odeslání zboží ve výši poštovného a dobírečného. Pokud zásilku zaplatíte převodem na účet prodávajícího a zboží si nepřevezmete, má prodejce právo odečíst si ze zaplacené částky všechny náklady na doručení.

4. Dodací lhůty

V převážné většině případů je zboží odesláno během 2-5 pracovních dnů po přijetí objednávky.

Pokud jsme nuceni zboží doobjednávat u dodavatele je lhůta pro dodání kupujícímu 10 pracovních dnů po přijetí objednávky. V případě dalšího prodloužení dodací lhůty bude kupující neprodleně informován a bude mu sdělen předpokládaný termín dodání nebo nabídnut srovnatelný výrobek.

Při platbě převodem na účet prodávajícího je zboží expedováno až po připsání částky na účet.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.3.2015, 15:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu