Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martina H. (Žirafka1) ID 202660
mimibazar.cz/zirafka1
Oblast: Znojmo
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.2.2009
Naposledy: 31.12.2021 1:24
Aktualizace: 20.5.2020 2:23
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 624
VŠECHNY FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 47
NÁVODY 1
Přečtěte si prosím mé podmínky prodeje. Zboží NEMĚNÍM! Děkuji za pochopení!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodejce, provozovatel obchodu a zodpovědná osoba: Martina Hynková

Sídlo firmy:
Údolní 41
602 00 BRNO
IČO: 61420166
DIČ: CZ7356173836
Plátce DPH!


Předmět podnikání:
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
- Zprostředkování obchodu a služeb
- Velkoobchod a maloobchod
- Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím
- Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Vznik oprávnění: 12.10.1994
ŽL vydal Magistrát města Brna č.ev.370202-16682-02, č.j.18556/05
Dále Výpis z živnostenského rejstříku: č.j.ZUMB/27601/2009/Mra/2

Kontakt: hynkovi.martina@seznam.cz - pokud není na mých stránkách vzkaz o nepřítomnosti, odpovídám do 24hodin
tel: 608320407 od 10.00 - 18.00hod.

Záruční doba:
Na použité zboží (také zboží nošené po mě a nebo po synovi-viz.podmínky níže) není poskytována.
Na NOVÉ ZBOŽÍ je záruční doba poskytována dle obchodního zákoníku dle platného záručního řádu

CENY včetně DPH jsou platné po celou dobu prodeje, není-li stanoveno jinak.

Způsob stornování objednávky:
Objednávku můžete stornovat do 24hodin na email: hynkovi.martina@seznam.cz
Zboží, které prodávám je skladem, v případě zjištění závady zboží kupujícímu vyměním za stejnou velikost, popřípadě, že stejnou velikost na skladě nemám, vracím do 5-ti dnů po odeslání zboží zpět na moji adresu peníze kupujícímu plně s poštovným, pokud se nedohodneme jinak.

Způsob dodání zboží:
Zboží je expedováno prostřednictvím České pošty a to doporučeně po platbě předem na můj účet. Na dobírku zboží nezasílám. Poštovné je účtováno dle platného tarifu České pošty. K poštovnému si mohu účtovat popřípadě i balné. Po obdržení platby na můj účet obvykle do dvou dnů odesílám balíček, pokud Vám z nějakého důvodu (např. nemoc) neoznámím jinak. Lhůta pro dodání balíku se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty.

Reklamace a právo na odstoupení od obchodní smlouvy:
Zákazník má právo bez udání důvodu odstoupit do 14 dní od kupní smlouvy, v tomto případě vracím částku zboží po odečtení storno poplatku 60,-Kč do 5-ti kalendářních dnů po odečtení poštovného a obdržení zaslaného zboží zpět na účet kupujícího.
Zboží je možno vrátit jen ve stejném stavu, v jakém bylo odesláno a s originál cedulkou.
V případě nesrovnalostí použiji fotodokumentaci k vyřešení sporu. Zákazník také v případě vrácení zboží bez udání důvodu hradí poštovné prodejci. V případě reklamace se postupuje dle platného reklamačního řádu. V případě oprávněné reklamace je vrácena částka v plné výši i s poštovným a to do 5-ti kalendářních dnů.
V případě ztráty zboží Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka za zboží včetně poštovného.

Ochrana osobních údajů:
Jsem nucena shromažďovat některé osobní údaje, jako je jméno a adresa zákazníka, popřípadě telefon a tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky. Tyto údaje nejsou žádným dalším způsobem zprácovány a nebo použity. Martina Hynková

Dále milé maminky a nakupující,

Po objednání zboží se Vám do 24hodin (pokud na mých stránkách není vzkaz o nepřítomnosti) ozvu a zašlu podklady k platbě spolu s mým číslem účtu.
Snažím se věcičky vždy nafotit a popsat tak, aby informace byli reálné, pokud bych např. u sekáčkového zboží něco přehlédla, můžeme se vždy domluvit na nápravě. Jinak na nové věcičky se vztahují podmínky prodeje viz. nahoře
Zboží rezervuji v případě dotazu 1.zájemci do druhého dne, pak očekávám odpověď, zda si zboží objedná, či ne. V případě závazné objednávky očekávám platbu na můj účet do 5-ti pracov.dní, pokud se nedohodneme jinak. Prosím Vás také, aby jste mě poslali info o provedené platbě a také Vaši platnou adresu pro zaslání balíčku. Pokud platba nebude na můj účet do této doby připsána, upozorním kupujícího a když se ani pak neozve, rezervaci ruším. O cenách nesmlouvám, jsou jasně dané a zboží NEMĚNÍM!!! Děkuji za pochopení. Do zahraničí nezasílám!

Děkuji, že jste obětovali čas a přečetli si moje podmínky prodeje. Doufám, že budete spokojeni. Pokud budete mít nějaké dotazy, piště, pokud to bude v mých silách ráda zodpovím. Prodej zboží v tomto bazárku není mým hlavním pracovním poměrem, mám ho pouze jako koníček, tak prosím mějte strpení, kdybych se hned neozvala. Budu se snažit Vám vyjít vstříc!

Děkuji a přeji Všem příjemný nákup! Martina

**Podmínky prodeje pro věci nošené po mě, synovi a nebo manželovi**

Vážené maminky a ostatní zákazníci,

prodávám věcičky nošené po mém synovi a nošené věci po mě a mém muži. Snažím se každé zboží nafotit a upozornit na zjevné vady a nedostatky. U každého zboží udávám míry, takže prosím přeměřujte, protože zboží vzhledem k tomu, že nejde o nové oblečení nevyměňuji. Pokud není zboží závazně objednáno, ale chcete se jen na něco zeptat, očekávám následně odpověď do druhého dne, abych mohla zboží poslat dále do prodeje. Na závazně objednané zboží očekávám platbu do 5-ti pracovních dnů na můj účet, jehož číslo Vám zašlu spolu s odpovědí na Vaši objednávku na uvedenou mailovou adresu a nebo, pokud jste tu zaregistrovaní, tak odpovím přímo na MMB. O cenách nesmlouvám!!! Pokud nemůžete z nějakého důvodu zaplatit včas, dejte mě prosím vědět! Zboží rezervuji 7 dní a po této době, pokud nedojde k úhradě rezervaci ruším. K ceně zboží účtuji poštovné+balné (při balíčku do 200g 43,-Kč,při větší hmotnosti dle tarifů pošty) a balíček zasílám obvykle do 2 pracov.dnů po připsání částky na můj účet. A dejte mě prosím vědět, zda balíček dorazil v pořádku!

Přeji příjemné nakupování a děkuji za Váš zájem Martina

UPOZORNĚNÍ!!!! Omlouvám se, ale Vaše věci za své nevyměňuji!!!!!!

POZOR! Pokud si vyberete tři věci a více - NEPLATÍTE POŠTOVNÉ!!!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.8.2011, 10:30
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu