Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
na vlastní žádost
Veronika K. (veronna11) ID 204410
Lubomír Koláček
mimibazar.cz/veronna11
Oblast: Brno
Telefon: 604853103
Registrace: 4.3.2009
Naposledy: 25.9.2009 7:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
64311589
DIČ CZ6809300168
HODNOCENÍ 31
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující...

...chci Vám poděkovat, že jste navštívili mé stránky a případně se i rozhodli něco koupit. :o) Doufám, že budete spokojeni, a proto Vás poprosím o přečtení následujících podmínek.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VAŠE OBJEDNÁVKY POVAŽUJI OPRAVDU ZA ZÁVAZNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Objednávku lze stornovat pouze do 24 hod. od objednání zboží!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPOZORNĚNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fotky jsou pouze ilustrační, některé zboží může být dodáno v jiné barevnosti nebo se přesně nemusí shodovat s ilustračním fotem. V tomto případě bude zboží dodáno v závislosti na dodávce zboží od výrobce!

Pokud si objednáte zboží, které skladem není, budeme Vás co nejdříve kontaktovat a informovat o dodací lhůtě, popřípadě budete-li si přát, objednávku zrušíme.

KUPNÍ SMLOUVA
Objednávka kupujícího je návrhem kupní smlouvy a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem objednání ze strany kupujícího a souhlasu prodávajícího s tímto návrhem - t.j. zasláním podkladů k platbě (rozumí se tím i to, když kupující napíše, že má o zboží zájem) a dále závazným potvrzením objednávky ze strany prodávajícího. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.

Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačního řádu, a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky a reklamační řád je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že Kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu a k uzavření Kupní smlouvy nedojde.

PLATBA A ZASLÁNÍ BALÍČKU:
V případě, že si něco vyberete, prosím nejdříve o zaslání peněz na účet - max. do 5 dnů od objednání. V případě domluvy je možné termín platby prodloužit. Jakmile budou peníze připsány, balíček je na cestě k Vám.
Číslo mého účtu a konečnou částku (včetně poštovného),vždy zašlu na Váš e-mail.
Balíček zasílám doporučeně nebo pojištěný jako cenný, o jeho odeslání Vás budu informovat. Při obdržení balíčku prosím o krátkou zprávu.

POŠTOVNÉ:
Cena za poštovné je uvedena u každého zboží. Tato cena je včetně balného.
Možnost osobního odběru Brno, Koperníkova 21 nebo Kuřim, Metelkova 1491.
Po domluvě zasílám i na dobírku, počítejte ale s dražším poštovným v ceně 130 Kč.

NOVÉ ZBOŽÍ - hračky jsou na objednávku s dodací lhůtou 2 - 10 dní od zaplacení - liší se podle dovozce. Součástí každé zásilky s novým zbožím je daňový doklad.

REKLAMACE A PODMÍNKY PRO VRÁCENÍ PENĚZ
Na veškeré prodávané zboží platí zákonem stanovená záruční doba v trvání 24 měsíců ode dne prodeje. Dojde-li k závadě na zboží, je zákazník povinen neprodleně odeslat zboží s patřičným popisem závady a kopií daňového dokladu na adresu prodejce. O této skutečnosti mě nejprve informujte telefonicky nebo e-mailem. Reklamované zboží nezasílejte na dobírku. Prodejce má na vyřízení reklamace 30 dnů ode dne převzetí reklamovaného zboží. Pokud je vada odstranitelná, bude výrobek opraven. V případě, že se jedná o vadu, která se nedá opravit, bude zákazníkovi doručeno nové zboží. O tom, je-li reklamace oprávněná rozhodne záruční opravna, v případě sporu, soudní znalec působící v patřičném oboru. Nebude-li reklamace vyřízena do 30 dnů od převzetí prodejcem, bude zákazníkovi do 5 pracovních dnů od vypršení reklamační lhůty vrácena příslušná částka, kterou zaplatil za reklamovaný výrobek. Tato částka bude odeslána na zákazníkův účet, který pro tuto potřebu sdělí. V případě dohody je možné dodat výrobek nový. V případě neoprávněné reklamace Vám bude naúčtován poplatek za zpáteční doručení reklamovaného výrobku.

REKLAMAČNÍ ŘÁD
Záruka na spotřební zboží je 24 měsíců a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku. Je li na prodávaném zboží, jeho obalu nebo návodu k němu připojeném vyznačena v souladu se zvláštními právními předpisy lhůta k použití zboží, skončí záruční doba uplynutím této lhůty. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím.
Poskytnutá záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.

PRÁVO ODSTOUPIT OD SMLOUVY
Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má Kupující spotřebitel v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě Spotřebitel kontaktuje prodávajícího a nejlépe písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14ti denní lhůty.
V tomto případě musí být zboží originál zabalené a nepoškozené. Zákazník je povinen neprodleně odeslat zboží zpět s daňovým dokladem na adresu prodávajícího. .

Toto ustanovení zákona nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží. Kupující spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí dodavateli vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (např. v mezidobí bylo Zboží zničeno nebo spotřebováno), musí Kupující spotřebitel poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Pokud je vrácené Zboží poškozeno jen částečně, může Prodávající uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vrácenou kupní cenu. Prodávající je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Prodávající Kupujícímu spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu.

Na kupní cenu, která má být Kupujícímu vrácena, může Prodávající navíc započíst své skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží (náklady na přepravu apod.). Tzn., že náklady na poštovné, které Kupující uhradil společně se zbožím se nevrací. Poštovné je totiž uhrazeno třetí straně a zboží bylo řádně doručeno, čímž je poplatek za poštovné oprávněný.

PRO PŘÍPAD MÉ NEPŘÍTOMNOSTI NA MMB, MĚ MŮŽETE KONTAKTOVAT NA TELEFONU: 604 853 103 nebo na emailu: veronna@atlas.cz

IČO: 64311589
DIČ CZ6809300168
Odpovědná osoba: Lubomír Koláček (tel. 603 437 498)
Název a sídlo firmy: Lubomír Koláček, Metelkova 1491, Kuřim,PSČ 66434, www.ostrovhracek.EU


Přeji Vám příjemné nakupování..........
Veronika Koláčková
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu