Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Aleš V. (Aleš Vích) ID 209968
Móda & prádlo
mimibazar.cz/alesvich
Oblast: Vrchlabí
Telefon: 776 313 700
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.3.2009
Naposledy: 6.12.2012 15:40
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 0
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

Tyto závazné obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.moda-pradlo.cz, provozovaném Lucií Víchovou Kovářovou, se sídlem Labská 195,Vrchlabí, PSČ : 543 01, IČ: 74007696, DIČ : CZ8154083575, firma je zapsána u Městského úřadu Vrchlabí: Č. j.: MúV 5-007435-05/06 Ev.č.: 361007-7837 ze dne 22.5.2006.


Tyto podmínky popisují a upravují vzájemný obchodní vztah mezi prodávajícím, který provozuje tento internetový obchod, na straně dodavatele a kupujícím (dále také zákazníkem) na straně odběratele. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb., platné znění) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb., platné znění). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, z.č. 513/1991 Sb., vše ve znění pozdějších právních předpisů.

Základní informace

Internetový obchod je určen pro odběratele občany i podnikatelské subjekty, tj., právnické i fyzické osoby podnikající v ČR na základě platných zákonů. Internetový obchod nabízí dámské, pánské, dětské spodní prádlo, sportovní a společenské oblečení, podprsenky, kalhotky, luxusní košilky, plavky, pyžama, košile,kravaty, trička, kalhoty, mikiny, kojenecké a dětské oblečení. Většina zboží skladem, krátké dodací lhůty. Internetový obchod zajišťuje kompletní proces od nabídky produktu s aktuální cenou, přes jeho objednání, platbu dle nabízených platebních podmínek, až po případné doručení na odběratelem zvolenou adresu.



Ceny pro odběratele

Dodavatel nabízí v elektronickém obchodu aktuální ceny v českých korunách. Dodavatel si vyhrazuje právo průběžné aktualizace cen platných pro internetový obchod. Ceny v objednávce odeslané kupujícím jsou závazné a neměnné. Dodavatel se zavazuje respektovat cenu v potvrzené objednávce až do doby dodání nebo zrušení objednávky.



Objednávka - platnost, stavy, zrušení

Kupující je informován před uložením objednávky o všech cenách produktů a služeb i o případných dalších poplatcích. Po odeslání objednávky kupujícím je tato objednávka závazná. Kupující je informován o přijetí objednávky i o jejím případném zrušení zprávami elektronické pošty. Dodavatel si vyhrazuje právo zrušení objednávky. Veškeré parametry objednávky jsou platné až do jejího vyřízení nebo zrušení. Kupující se může informovat u dodavatele na stav objednávky, kontakt je v odkazu "KONTAKTY".



Způsoby platby za zboží

Pro úhradu objednaného zboží jsou k dispozici následující způsoby platby:
•a) Dobírka

kupující platí v hotovosti dopravci při převzetí zásilky.
•b) Platba převodem na účet

kupující platí za zboží dopředu převodem na náš účet.

b) Hotovost u dodavatele

kupující platí zboží v provozovně dodavatele při převzetí zboží.


Dodání zboží

Zboží je dodáno poštou, přepravní službou nebo přímo dodavatelem na dodací adresu uvedenou kupujícím v objednávce. Kupující je povinen dodané zboží prohlédnout a zkontrolovat jeho stav a množství bez zbytečného odkladu jakmile se zboží dostane do jeho držení. Pokud kupující zjistí poškození (promáčknutí, roztržení apod.) obalů nebo neúplnost zásilky, musí požadovat na doručovateli okamžité sepsání zápisu o poškození nebo neúplnosti zásilky a bez tohoto zápisu nesmí kupující zásilku převzít. Kupující je oprávněn odmítnout převzetí zásilky, pokud je ze stavu jejího poškození zřejmé, že dodané zboží nemůže řádně plnit svoji funkci.



Poplatky

Dodavatel účtuje kupujícímu poštovné dle vybrané služby přepravy a způsobu platby dle "Platebních a dodacích podmínek".



Doklady

Kupující obdrží ke každé dodávce zboží daňový doklad. K některým výrobkům může být přiložen záruční list.



Vrácení zboží


V případě, že kupní smlouva je uzavřena dle bodu 4) a), má kupující v souladu s §53 odst.6 Obč. zák č. 40/1964Sb. ve znění pozdějších zákonů právo odstoupit od kupní smlouvy. Pokud dodané zboží a podmínky dodávky neodpovídají objednávce nebo požadavkům kupujícího, je kupující oprávněn nepoškozené, kompletní zboží včetně obalu a veškerého příslušenství spolu s doklady zaslat zpět dodavateli (Móda & prádlo, Labská 195, 543 01 Vrchlabí) ve lhůtě maximálně 14 dnů. Dodavatel posoudí vrácenou dodávku a pokud shledá oprávněnost požadavku, za vrácené zboží poukáže kupujícímu peníze na účet udaný kupujícím, případně mu poukáže peníze jiným dohodnutým způsobem.

Pokud zboží není vráceno ve lhůtě nebo je vráceno poškozené, vyhrazuje si dodavatel právo jej nepřijmout, odeslat je zpět kupujícímu a účtovat mu dopravné a balné, nebo účtovat vzniklé náklady.



Reklamace

Reklamace uplatňuje kupující na pobočkách dodavatele (seznam poboček je na stránce "KONTAKTY"), nebo zašle reklamované zboží poštou na adresu centrály. (Móda & prádlo, Labská 195, 543 01 Vrchlabí)

Kupující je povinen předat reklamované zboží k reklamaci v originálním balení včetně manuálů a s daňovým dokladem a záručním listem. Při reklamaci zboží je povinností kupujícího uvést společně se zbožím a příslušnými doklady také důvod k reklamaci.

Standardní záruka na produkty prodávané dodavatelem vyrobené před 1.1.2003 je 6 měsíců, na produkty vyrobené po 1.1.2003 je záruka 24 měsíců. Na jednotlivé zboží může být záruka prodloužena dle podmínek výrobce či dodavatele. Skutečná délka záruky pro dané zboží je uvedena v záručním listě. Záruční doba začíná běžet od data uvedeného na daňovém dokladu a záručním listu.

Záruka ve smyslu zákona se vztahuje na výrobní vady zboží, na vady vzniklé běžným opotřebením se záruka nevztahuje.



Ochrana údajů o kupujícím (platí pouze pro fyzické osoby-nepodnikatele)

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací, ve znění pozdějších předpisů. Uzavřením kupní smlouvy kupující souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů (jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail) až do jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Tyto údaje slouží pouze pro interní potřeby a nejsou poskytovány třetím stranám. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající neposkytne osobní údaje žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárném. Odběratel souhlasí se zanesením svých dat do systému dodavatele.



Závěrečná ustanovení

Uvedené "všeobecné obchodní podmínky" jsou platné od 1.1.2005 do vydání nových a souhlas s jejich zněním je podmínkou pro použití internetového obchodu kupujícím.



Jednotlivé články těchto všeobecných obchodních podmínek jsou platné nezávisle na sobě, neplatnost jednoho článku nezakládá neplatnost celých obchodních podmínek.

Prodávající si dovoluje upozornit zákazníky, že provozuje i kamenný obchod, proto je možné, že v případě výběru zboží v kamenném obchodě a zároveň na e-shopu, má zákazník v kamenném obchodě přednostní právo na toto zboží.

Dále pak chce prodávající upozornit na následující skladové nesrovnalosti:
1. Chyba lidského faktoru - záměna identifikačního čárového kódu
2. Krádež zboží v kamenném obchodě

Pokud si zákazník objedná zboží, které již není na skladě (viz výše uvedené body), bude neprodleně kontaktován naším prodejcem.


Platební a dodací podmínky

Dodací a platební podmínky

Můžete zvolit jednu z násladujích variant doručení zásilky:
(nad 1000,- Kč dopravné, balné, dobírka - ZDARMA)


ČESKÁ POŠTA

Obchodní balík ČR: 100,-Kč (doručení do druhého pracovního dne, dle podmínek České pošty)

V případě platby za zboží bankovním převodem.V tomto případě expedujeme zboží ihned po připsání platby na náš účet u FIO banky. č.ú.2800233573/2010. Po zpracování Vaší objednávky, Vám zašleme mailem fakturu s potřebnými údaji (variabilní symbol, částka) zboží je blokováno jenom pro Vás. Můžete rovněž zaplatit za zboží pod variabilním symbolem objednávky, ale může se stát, dle našich obchodních podmínek, že se zboží právě prodává v našem kamenném obchodě, v tomto případě Vás budeme ihned kontaktovat.

Obchodní balík ČR s dobírkou: 110,-Kč (doručení do druhého pracovního dne, dle podmínek České pošty)

Objednávky se zpracovávají každý pracovní den do 15.00 a jsou doručovány českou poštou druhý pracovní den po celé ČR.V případě objednávky po 15.00 se objednávky expedují následující pracovní den.

Obchodní balík na Slovensko: 235,- (doručení obvykle do 4 pracovních dnů)

Objednávky se zpracovávají každý pracovní den do 15.00 a jsou doručovány Slovenskou poštou obvykle do 4 pracovních dnů. V případě objednávky po 15.00 se objednávky expedují následující pracovní den. Poštovné na Slovensko je ZDARMA při objednávce nad 3500,- Kč.

PPL (Professional Parcel Logistik)

Zásilka: 90,-Kč (doručení do druhého pracovního dne, dle podmínek PPL)

V případě platby za zboží bankovním převodem.V tomto případě expedujeme zboží ihned po připsání platby na náš účetu FIO banky. č.ú.2800233573/2010. Po zpracování Vaší objednávky, Vám zašleme mailem fakturu s potřebnými údaji (variabilní symbol, částka) zboží je blokováno jenom pro Vás. Můžete rovněž zaplatit za zboží pod variabilním symbolem objednávky, ale může se stát, dle našich obchodních podmínek, že se zboží právě prodává v našem kamenném obchodě, v tomto případě Vás budeme ihned kontaktovat.

Zásilka s dobírkou: 115,-Kč (doručení do druhého pracovního dne, dle podmínek PPL)

Objednávky se zpracovávají každý pracovní den do 14.00 a jsou doručovány společností PPL druhý pracovní den po celé ČR.V případě objednávky po 14.00 se objednávky expedují následující pracovní den.

Osobní odběr

Dále je možný i osobní odběr zboží na prodejně,pro zákazníky z města a okolí. Vyberete v klidu domova,my připravíme zboží na požadovanou dobu či den a Vy poté pouze zaplatíte a odcházíte.
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.6.2012, 16:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu