Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Veronika Veselá (wesela) ID 212261
Pavel Veselý
mimibazar.cz/wesela
Oblast: Most
Ověřená adresa
Telefon: 774571071
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.4.2009
Naposledy: 16.11.2019 9:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 174
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice, milí zákazníci,

-nejprve Vám moc děkuji za návštěvu mého alba :-), prosím přečtěte si následující obchodní podmínky pro prodej:

Všeobecná ustanovení:
-kupující závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito podmínkami, které jsou zároveň pro obě strany závazné. Okolnosti neupravené v Obchodních podmínkách se řídí ustanovením Občanského zákoníku při prodeji zboží běžnému spotřebiteli (fyzické osobě-nepodnikateli) nebo ustanoveními Obchodního zákoníku v případě prodeje zboží podnikatelskému subjektu.


Předmětem smlouvy:
-předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v kupní smlouvě, kterou se automaticky stává potvrzená objednávka.
-prodávající se zavazuje, že svým odběratelům bude dodávat jen zboží v perfektním stavu vyhovující daným normám a předpisům.


Objednání zboží:
-veškeré potvrzené objednávky jsou závazné, pokud si kupující svou objednávku rozmyslí, je nutné stornovat objednávku (do 24hod) e-mailem na vesela.verun@seznam.cz nebo telefonicky na t.číslo 774 571 071


Cena a platba:
-uvedené změny jsou platné v okamžiku objednání. Prodávající si vyhrazuje právo chyb a změn uvedených cen v případě změny kurzu, změnách dodavatelských výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za uhrazenou teprve po připsání celé kupní ceny na účet prodávajícího (107-2046590287/0100) nebo uhrazením celé částky v hotovosti prodávajícímu.
-na váš e-mail vždy bude zaslán potvrzení objednávky s detaily pro platbu převodem.
-k ceně zboží je připočítána částka za dopravu na místo určeně kupujícím a náklady spojené se způsobem platby.
-v určitých případech, si prodávající vyhrazuje právo vyžadovat úhradu finanční zálohy kupujícím.
-lze s platbou počkat - podmínky a doba dle domluvy.


Způsob dodání zboží
- zboží expedujeme do 24hodin po obdržení závazné objednávky prostřednictvím České pošty. Zboží bude doručeno na DODACÍ adresu uvedenou v objednávce, popř. na adresu uvedenou v komentáři.
-menší zásilky jsou expedovány jako doporučené balíky.
-větší zásilky jsou expedovány jako obchodní balík.
-zboží odesíláme doporučeně na Vámi uvedenou adresu. Poštovné účtuji dle ceníku České pošty v částce 50,-Kč, u těžšího balíku 70,-Kč. Částka poštovného se nachází pod fotografii Vámi vybraného zboží na mém bazárku.
Převzetí zboží
-kupující při převzetí zboží zkontroluje neporušenost obalu, pokud se objeví poškození obalu, sepíše s dopravcem protokol o poškození zásilky.


Záruka a reklamace
-záruka na prodané zboží prodávající poskytuje dle obecně závazných právních předpisů
-v souladu s Občanským zákoníkem a Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 97/7/ES ze dne 20. května 1997 o ochraně spotřebitele máte jako spotřebitel 14 dní na odstoupení od smlouvy bez udání důvodu ode dne převzetí zboží. V této lhůtě musí být odstoupení od smlouvy a následně zboží doručeno zpět prodávajícímu, nejlépe čisté a nepoškozené (pokud možno vracejte zboží v původním obalu, krabici se všemi visačkami, pokud už visačky nebo krabici nemáte, vracejte bez něj).
-jestliže je vráceno zboží použité, opotřebované, bez původního obalu či visaček, vrácenou částku si ponížím o opotřebování výrobku.
-záruka se vztahuje na výrobní vady výrobků nebo jiné vady, které nebyly způsobeny neodborným nebo nešetrným zacházením, mechanickým poškozením, běžným opotřebením nebo živelnými pohromami.
-zboží nabízené v tomto bazárku, pochází z Velké Británie, Itálie a Německa.
-jedná se o nové či outletové zboží.
-outletové zboží je někdy odesláno bez původních štítků s logem, proto u některých outletových produktů jsou tyto štítky odstraněny.
-nabízené zboží je vždy skladem, neprodáváme zboží na objednávku.
-pokud se stane, že vámi požadované zboží již není, ihned vás o tomto informuji, pokud je již zaplacené, posílám neprodleně zpět celou částku.

-na zboží se dle obchodního zákoníku vztahuje 2letá záruka.

- v mém albíčku najdete i SOUKROMÝ PRODEJ kde se objevují věcičky po dětičkách, maminkách i tatíncích :-). Věcičky jsou prodávané čisté, a jejich stav se vždy snažím co nejpečlivěji popsat. Přesto mohu něco přehlédnout, v takovém případě se s Vámi ráda domluvím na řešení.
-na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje
jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

-věci neměním, jen prodávám!.


Všem se snažím vyjít vstříc, na e-maily reaguji co nejdříve. Neváhejte mě kontaktovat a zeptat se na cokoliv, ráda vám odpovím.
Těším se na spolupráci :-)



Veronika Veselá
Pod Vodojemem 7
434 01 Vtelno
email: vesela.verun@seznam.cz
tel.č.: 774571071
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.10.2014, 11:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu