Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela F. (Barevné šití) ID 219028
Martin Finda
mimibazar.cz/Barevnesiti
Bazárek na Slovensku
Oblast: Dačice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.5.2009
Naposledy: 28.12.2015 12:28
Aktualizace: 8.12.2015 17:33
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
72171073
HODNOCENÍ 714
VŠECHNY FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující, děkuji Vám, že jste navštívili mé stránky a prosím Vás o přečtení podmínek prodeje:

Nabízené látky a výrobky z nich jsou nové.

Balíčky odesílám přes společnost PPL. Dle vlastního uvážení můžete udat své telefonní číslo pro lepší komunikaci s dopravcem. Výši dopravného upřesním při kažedé objednávce dle množství. Balné neúčtuji.


Podmínky prodeje NOVÉ ZBOŽÍ-Zakázková výroba

1.Všechny ceny jsou konečné včetně DPH.

2. Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetové prodejny jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí. Zákazník je srozumněn s tím, že vzhledem k různým typům monitorů, se může barva nabízeného zboží na fotkách v eshopu minimálně lišit od barev zboží ve skutečnosti. Zboží je ušité strojově a proto může dojít k mírnému posunutí vzoru. Vzor se tedy nemusí nacházet na stejné pozici jak na fotografii.

3.Kupující si zboží vybere v internetovém katalogu. Cena výrobku vždy odpovídá ceně, která je uvedena v internetovém katalogu v době objednání výrobku.

4.Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku převzetí objednaného zboží kupujícím.

5. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí.

7. Pokud se zákazník rozhodne pro platbu na účet, bude mu zboží rezervováno po dobu 7 dnů od potvrzení objednávky. (lze se domluvit, v případě problémů atd.)

8. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v nákupním formuláři.

9. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny, jeho převzetím.

10. Vyplněním nákupního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetové prodejny, kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.

11. Přijetí a odeslání objednávky je zákazníkovi potvrzeno informativním mailem na zadaný mail.

12. Dodací lhůta je mezi 3-14 pracovním dnem od připsání platby na bankovní účet, nejpozději však do 21 pracovních dnů. (záleží na tom, zda mám zboží na skladě nebo musím doobjednat - kupujícího vždy informuji dopředu)

13. Ceny a Slevy - veškeré ceny včetně akčních platí do odvolání nebo vyprodání zásob.

14. Storno objednávky - objednávku můžete stornovat e-mailem. Stačí uvést číslo objednávky a kontaktní údaj na Vás.

15. Prodávající je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, zejména z důvodu momentálně vzniklé nedostupnosti objednaného zboží. Před odstoupením je však prodávající povinen pokusit se kontaktovat kupujícího a pokusit se dohodnout s ním možné řešení. V případě nedostupnosti a nemožnosti zaslání objednaného zboži je zákazník informován o této skutečnosti a peníze hned zasíláme zpět na účet zákazníka.


17. Záruka začíná běžet dnem převzetí výrobku spotřebitelem. Prodejce odpovídá za všechny vady výrobku, které má zboží při převzetí kupujícím nebo které se objeví v průběhu záruční doby. Nevztahuje se pak na vady způsobené nešetrným zacházením nebo mechanickým poškozením.Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.

18. Prodávající rozhodne o reklamaci nejpozději do 3 pracovních dnů a vyrozumí o tom kupujícího elektronickou poštou, pokud se s kupujícím nedohodne jinak.

19.Náklady na dopravu k nám hradí zákazník, zpět k zákazníkovi hradí prodejce.

20. Internetová objednávka je smlouvou uzavřenou na dálku.Kupující má právo podle občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Po obdržení vráceného zboží, prodávající obratem zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku předem dohodnutým způsobem. Při vrácení zboží Vás prosíme o přiložení originálu dokladu o koupi zboží. bez tohoto dokladu nebude možná vratka peněz

21.Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne převzetí zboží není možné vázat na žádné podmínky či sankce. Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly. Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené kupní ceny. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky (kupní cenu, popř. zálohu) nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích. Právo odstoupit od smlouvy má však spotřebitel podle § 53 odst. 7 občanského zákoníku i v případě, že zboží již použil, ba dokonce i tehdy, jestliže jej již částečně opotřeboval – pak se uplatní shora popsaná metoda zápočtu spotřebované hodnoty na vracenou cenu. Současná česká právní úprava je již v souladu s evropskou směrnicí č. 97/7/ES a požadavek na bezpodmínečnost a nesankcionovatelnost práva spotřebitele na odstoupení od smlouvy je výslovně uveden v ustanovení § 53 odst. 10 občanského zákoníku.

24. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky.

7. Provozovatel a jeho kontakt
po-pá 8.00-20.00 hod.

Odpovědná osoba:

Michaela Findová
Sepekov 616
398 51 Sepekov

Kontakt:
latky.mf@gmail.com
Tel.: 725 838 711

Název firmy:
Martin Finda
Ant. Dvořáka 420
Dačice 380 01

IČO: 72171073
Nejsem plátce DPH

Děkuji.
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.1.2012, 2:31
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu