Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina P. (bananaban) ID 219485
mimibazar.cz/bananaban
Oblast: Kolín
Telefon: 739231380
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.5.2009
Naposledy: 18.12.2020 17:18
Aktualizace: 12.1.2017 13:15
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 27
VŠECHNY FOTOGRAFIE 37
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítáme Vás v našem obchodě.

Zodpovědná osoba: Kateřina Procházková Nejsem plátce DPH.
Podskalí 325 Kouřim 28161.

Kontakt: kacatko.kacenka@seznam.cz
Telefon:739231380

Nejsme plátce DPH:






***********************************************************************
!!! AKTUÁLNÍ INFO !!! POZOR ČTĚTE !!!

*********************************************************************************



VAŠE OBJEDNÁVKY VYŘÍDÍM CO NEJDŘÍVE TO BUDE MOŽNÉ. OBJEDNÁVKA BUDE VYŘÍZENA DO 2 - 4 PRAC. DNŮ A BUDETE E-MAILEM INFORMOVÁNI O STAVU OBJEDNÁVKY !!!
S ODESLÁNÍM OBJEDNÁVKY POTVRZUJETE, ŽE JSTE SROZUMĚNI S PODMÍNKAMI PRODEJE. OBJEDNÁVKY JSOU ZÁVAZNÉ ! POKUD NEČTETE PODMÍNKY PRODEJE, NEBUDU REAGOVAT NA DOTAZY ZDE DOSLOVA A DO PÍSMENE UVEDENÉ !!!

ČTĚTE PROSÍM PODMÍNKY PRODEJE PŘED A NE AŽ PO VAŠÍ OBJEDNÁVCE, předejdeme tak případnému nedorozumění, děkuji.
Podmínky prodeje se snažím přizpůsobit ke spokojenosti obou stran, na většině věcí je možné se dohodnout :o)

Každopádně mě velmi těší, že jste navštívili na moje stránky. V případě, že Vás něco zaujme, budu samozřejmě ráda a pokusím se udělat vše pro Vaši spokojenost.

- prodávané věci se snažím popsat tak, jaké ve skutečnosti jsou. Jistě ale víte, že se může vloudit chybička. V tom případě mě prosím kontaktujte a určitě najdeme vhodné řešení.

- nové věci označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" - jde o komerční prodej. Jednán se zejména o kosmetiku


- POČÍTEJTE S VÝŠÍ POŠTOVNÉHO ! Balíčky zasílám POUZE doporučeně, poštovné se odvíjí od váhy balíčku a výšky balíčku, nad 5 cm je to už balík

- v ceně poštovného je zahrnuto i balné a poplatky - upřednostňuji bublinkovou obálku, která je dražší. Něco ale zasílám jako klasický balíček - vždy záleží na velikosti dané věci a vhodnosti jejího zabalení !

-poštovné je kolikrát dražší, než žádaná věc, proto se klidně podívejte na celou nabídku mého BAZÁRKU + AUKCE


- balíček zašlu po připsání platby na účet max. do 2-5 ti prac.dnů. Max. doba je uvedena z důvodu nenádále situace. Většinou balíčky odeslám do 3dnů. Pár dní může trvat, než banka převede peníze. neakceptuji potvrzení o provedení platby !!! Nemáte-li dostatek finančních prostředků, banka příjme příkaz, který zadáte a poté mi kopii zašlete, ale odeslání platby poté samozřejmě neproběhne.

- v případě Vaší objednávky a zaslání podkladů k platbě čekám na platbu 7 dní -5 pracovních !!! Nyní nově nezasílám upozorňující e-maily, ale rovnou uděluji negativní hodnocení. Pokud poté platba dorazí, hodnocení upravím, ale již pouze na neutrální. Pokud máte nějaký problém s platbou a potřebujete počkat, ráda Vám vyhovím. O této situaci mě ale musíte předem informovat, děkuji.


UZAVŘENÁ OBJEDNÁVKA je každá objednávka, kdy již zašlu podklady k platbě

ADRESY - adresy zasílejte společně s objednávkou, o adresy již vícekrát nežádám, je ve Vašem zájmu mi ji zaslat včas. Nedodání znamená posunutí odeslání balíčku do dalšího odesílacího termínu, případně dalšího - až mi adresu pošlete. Proto si to prosím Vás pohlídejte, děkuji.



V případě, že se během pár dní neozvu, neváhejte mě znovu kontaktovat. Je možné, že se e-mail zatoulal, či může být ve SPAMU, tam ho nehledám. :o)

BAZÁREK - DOVOLENÁ - v případě jakékoliv nepřítomnosti, dovolené, či výpadku a nemožnosti se připojení k internetu Vás budu kontaktovat ihned, jakmile to bude možné. Objednávky budou vyřízeny po opětovném spuštění bazárku s mírným zpožděním. Předem plánované akce budou avizovány v důležitých vzkazech a aktuálních zprávác

REKLAMACE - reklamace se vztahuje pouze na věci nové, označené jako "NOVÉ ZBOŽÍ" . V případě, že chcete zboží reklamovat, mě prosím předem informujte a domluvíme se na následném postupu ! ( Zboží vezmu zpět - zašlete ho doporučeně, a peníze za zboží převedu zpět na Váš účet. Poštovné v tomto případě nehradím ! Nebo se dohodneme na výměně, zboží zašlete zpět, . Zboží Vám vyměním a zašlu na své náklady - zde hradí poštovné obě strany).
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.12.2013, 15:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu