Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Monika S. ((-:) ID 222136
mimibazar.cz/monastarostova
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.5.2009
Naposledy: 5.3.2019 1:28
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 140
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
zasílám pouze doporučeně po připsání platby, nikoli na dobírku.
Po připsání částky na můj účet č. 103612114/ 0300 u ČSOB okamžitě posílám. Platbu možno provést bankovním převodem z jakékoli banky nebo přímo na přepážkách ČSOB vkladem na výše uvedené číslo účtu. Možno též na poštovní přepážce.
+++++++
Při nákupu více věcí bude započteno poštovné pouze jedenkrát, pokud se poštovné u zboží liší, rozumí se uhradit vyšší částku / 1x/, vzhledem k většímu objemu zásilky.
+++++++

Vrácení zboží - reklamace - záruční doba

Pokud nebudete spokojeni s doručeným zbožím, můžete jej do 14 dnů od obdržení vrátit bez udání důvodu v neporušeném obalu zpět na mou adresu . Po obdržení vráceného zboží Vám bude obratem na účet zaslána zpět částka odpovídající jeho kupní ceně (poštovné nevracím). Vrácené zboží zaslané zpět na dobírku nepřebírám.

Pokud není výslovně uvedeno jinak, vztahuje se na veškeré mnou nabízené zboží zákonná záruční doba.

Záruka se vztahuje na veškeré vady zboží způsobené chybou při výrobě nebo chybou na použitém materiálu. U zboží s použitím přírodních materiálů a ruční výroby, menší rozdíly v barvě, velikosti a detailech zpracování se nepovažují za vadu zboží.

Záruka se však nevztahuje na nadměrné opotřebování zboží v důsledku jeho nesprávného používání uživatelem. Zároveň se nevztahuje na běžné opotřebení zboží odpovídající charakteru zboží a době jeho užívání. Zboží, které bude splňovat podmínky pro reklamaci podle tohoto odstavce bude po doručení vyměněno / v případě, že bude ještě skladem/ nebo vrácena kupní cena.
+++++++



Materiály používané k výrobě šperků a bižuterie / kromě zlata/


- obecný kov pokovený 18-ti nebo 14-ti karátovým zlatem

- obecný kov pokovený tzv. mincovním stříbrem, tj. 925/000 minimální obsah stříbra

- mincovní stříbro, tj. min. 925/000

- vzhledem k chemickým reakcím, které způsobují vznik oxidu stříbra na povrchu

šperku / černání stříbra/ se používá metoda tzv. rhodiování, které zaručí stálý lesk a

vzhled nerozeznatelný od bílého zlata.
-
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Veškeré šperky zhotovené z mincovního stříbra s hmotností nad 3g podléhají dle zákona č. 539/1992 Sb. povinnosti úředního označení / puncování/.

Tyto šperky mnou prodávané jsou označeny odpovědnostní značkou / puncem/, přidělenou Českým puncovním úřadem.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
U mnoha mnou prodávaných šperků jsou použity krystaly naprosto identické s krystaly fy. Swarovski.

Stylem Swarovski se rozumí použití broušeného skla se specielním brusem / krystalů/, které je zpravidla usazeno v dentální hmotě. Krystaly odráží světlo od svého povrchu, čímž dochází k nádhernému lesku a třpytu. Sklo je jednolomné.


Dalším materíálem používaným k výrobě šperků je zirkon. Rozumí se tím uměle vyrobený kámen, který je vsazen tak, aby jeho spodní část nebyla zakryta. Světlo, které dopadá se z části odráží, většina však projde kamenem, světlo se odchyluje od své původní dráhy / lomí se/. Zirkon je dvojlomný. Dopadem světla tak vzniká nádherný třpyt a lesk.


Pokyny k ošetřování a zacházení s bižuterií a šperky
-

Jak správně pečovat o Vaše šperky
Šperky každodenním nošením ztrácejí lesk a takzvaně "zajdou". Navíc se na nich, obzvláště pokud jsou hodně členité, usazují nečistoty. Je proto nutné o ně pravidelně a správně pečovat, aby byly pro Vás nadále ozdobou. Pokud je nosíte pravidelně každý den, pak je doporučuji čistit jednou za měsíc.Náušnice je potřeba zbavit nečistot nebo laku na vlasy, prsteny a řetízky zbytků různých krémů a dalších nečistot / preventivně však doporučuji se vyvarovat styku s jakoukoli chemií/. Pro běžnou očistu šperků Vám postačí smíchat horkou vodu s několika kapkami přípravku na nádobí nebo mýdla a v této lázni je vyčistit např. starým kartáčkem na zuby. Poté je přeleštěte nejlépe flanelovým nebo bavlněným hadříkem. Doporučuji provádět čištění jen u šperků bez kamenů, perel nebo korálů, ty by měly být svěřeny do rukou odborníka. Zboží z drahých kovů nebo jejich napodobenin je velmi náchylné k oxidaci povrchu. Pot a prach je největším nepřítelem klenotnického zboží. Kromě toho zboží z drahých kovů je poměrně měkké, snadno se poškrábe, a proto je nutné zacházet s ním velmi opatrně. Drahé kovy jsou v ryzím stavu většinou na vzduchu i ve vodě stálé. Při výrobě šperků se ale používá slitin, jejichž stálost se na vzduchu i ve vodě snižuje s klesajícím obsahem drahého kovu. Povrchovému okysličování říkáme odborně nabíhání. Nabíhání může být způsobeno nesprávnou volbou ryzosti zboží pro určité prostředí, ve kterém je šperk nošen. Podobně jako zlato, černá na povrchu i stříbro působením sirných sloučenin, jódu a bromu. Nejčastěji způsobují černání sloučeniny síry (sirovodík) obsažené ve vzduchu, čímž napovrchu šperku vzniká černý sirník stříbra. Nabíhání je opět jako u zlata jen povrchové a snadno se odstraní vyleštěním. K běžnému čištění šperků zákazníkem lze v současné době doporučit speciální impregnovanou utěrku . Velice důležité je před čištěním předmět oprášit, aby prach při čištění povrch nepoškrábal.Složitější případy je nejlepší svěřit přímo odborníkům.

Aby si Vaše šperky uchovaly svou třpytivost, krásu a životnost, zde najdete pár tipů:

• Šperky nenoste při výkonu těžkých a hrubých prací, v prašném prostředí a prostředí s výpary.

• Šperky skladujte na suchém místě, v PVC sáčku nebo ve šperkovnici.

• Šperky s kameny, krystalem nebo perlami nenamáčejte v horké vodě - můžou prasknout nebo zmatovět. Při čištění můžete použít vlažnou mýdlovou vodu.Následně šperky dobře vysušte nebo vyleštěte jemným hadříkem.

• Stříbrné šperky reagují na chemické prostředky (lak na vlasy, parfémy) zčernáním nebo žloutnutím u rhódiovaných šperků, proto je odložte při mytí nádobí, při úklidu nebo praní prádla.

• U broušených řetízků (typ had) se vyvarujte ostrého pohybu, přelomení, především při ukládaní řetízku.

• Šperky s lepenými kameny, perličkami či krystaly nesmí přijít do styku s vodou, především slanou! Může dojít k uvolnění ozdoby.

• Jakákoli povrchová úprava - zlacení a stříbření je pouze dočasná. Jde o pokovení ve velmi tenké vrstvě, která se časem vlivem běžného užívání naruší, poškrábe. Zde je důležité, že jde o vlastnost nikoli vadu šperku.

• Pokud je šperk vyroben z neletovaných částí, je nutno tyto části kontrolovat, aby nedošlo ke ztrátě šperku.
++++++++++

Tato činnost je provozována na základě živnostenského oprávnění

Č.j. : OOŽÚ / 1041/ 2010/ Več/ 1
IČ: 76641490
Nejsem plátcem DPH

Na vyžádání vystavím fakturu.
++++++++++

Přeji hezký den.
Monika Starostová
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.6.2010, 9:58
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu