Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radek K. (IMPAG) ID 223456
Impag s.r.o.
mimibazar.cz/impag-radekkolarik
Oblast: Kyjov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.5.2009
Naposledy: 29.11.2013 22:13
Aktualizace: 5.3.2013 11:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
25325817
DIČ CZ25325817
HODNOCENÍ 587
VŠECHNY FOTOGRAFIE 32
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
1. Jak nakupovat

Pozorně si prohlédněte všechno zboží a vyberte si druh/y/ zboží, o které máte zájem.
Co nejdříve budete kontaktováni, nejdéle však do 48h. (mimo SO - NE)


2. Storno objednávky, popř. vrácení zboží bez udání důvodu

a/ Stornovat objednávku lze do 24 hodin po jejím odeslání a následném doručení na e-mail prodejce.

b/ Možnost vrácení zboží bez udání důvodu – lze do 14 dnů od jeho převzetí zákazníkem (určující je datum odeslání zákazníkem zpět prodávajícímu) . Skutečnost, že vracíte zboží zpět sdělte telefonicky nebo emailem prodávajícímu. Zákazník bere na vědomí, že zboží, které zašle na dobírku, nebude prodejcem přijato. Po doručení zboží zpět prodejci bude zákazníkovi v případě platby převodem na účet vrácena částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží / bez poštovného a poplatků/ na jím zadané číslo bankovního účtu.


3. Dodací lhůta, způsob dodání zboží, jeho převzetí

Dodací lhůty u zboží skladem je odeslání na adresu uvedenou v objednávce do dvou pracovních dní. U zboží, které je nutno objednávat je dodání 5-7 pracovních dní. U připravovaných položek je dodání individuální a bude individuálně řešeno se zákazníkem.

a/ O odeslání zásilky je zákazník informován e-mailem.

b/ Zboží je zasíláno prostřednictvím přepravní společnosti PPL nebo Českou poštou.
Po dohodě je možno převzít zboží osobně v Kyjově.

c/ Zákazník je povinen po převzetí zboží od přepravní společnosti zkontrolovat neporušenost obalu a zda zásilka nevykazuje zjevné vady poškození. Při osobním odběru je zákazník povinen si při převzetí zkontrolovat samotný výrobek ihned.
V případě zjištěných nedostatků je nutné nás ihned kontaktovat emailem nebo telefonicky – viz. Kontaktní údaje.


4. Způsob platby za zboží, poštovné a balné

Zboží zasíláme Českou poštou nebo přepravní službou PPL při platbě předem na účet. V případě balíku České pošty je poštovné 75,- Kč, v případě zaslání službou PPL je výše poštovného 99,- Kč. Dobírka je možná pouze přes PPL a činí +35,- Kč.
Při odběru zboží nad 2500,-Kč poštovné ZDARMA.

Osobní odběr = platba v hotovosti při převzetí .
Balné je zahrnuto v ceně poštovného.
Součástí každé dodávky je prodejní doklad.


5. Záruční doba

Záruční doba je 2 roky.

Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů.


6. Ostatní

Prodejce se zavazuje chránit Vaše osobní data, která musela být uvedena při vyřízení Vašeho zájmu. Vaše osobní data budou použita pouze pro účely obchodu mezi prodejcem a Vámi - zákazníkem, nebudou poskytnuta třetí osobě.
V situacích, které neupravují tyto obchodní podmínky se vztah kupujícího a prodávajícího řídí platnými právními úpravami, především Obchodním a Občanským zákoníkem.

Do zahraničí nezasíláme.

Reklamační řád

1. V případě doručení objednaného zboží prostřednictvím společnosti PPL či Českou poštou je kupující povinen zkontrolovat, zda zboží nevykazuje vady způsobené přepravou.
Pokud ano, je kupující povinen zboží nepřevzít a sepsat se správcem zápis o škodě. O případném poškození při přepravě je kupující povinen co nejdříve informovat také prodávajícího buďto e-mailem, popř. telefonicky na kontaktní telefon.
2. Při dodání zboží jeho doručením na uvedenou adresu je kupující povinen překontrolovat dodané zboží ihned po jeho převzetí a zjevné vady zboží je povinen reklamovat u prodávajícího ihned, nejpozději následující den po převzetí zboží.
Na pozdější reklamace zjevných vad nebude prodávající brát zřetel.
3. Při osobním odběru zboží je kupující povinen překontrolovat zboží při jeho převzetí a zjevné vady ihned uplatnit u prodávajícího. Na zjevné vady zboží uplatněné u prodávajícího později nebude brán zřetel.
4. Objeví-li se na zboží v záruční lhůtě vada, která byla způsobena pravděpodobně již při výrobě, měl by kupující co nejdříve telefonicky informovat prodávajícího a dohodnout se s ním předběžně na dalším postupu. Vždy je ale nutné uplatnit reklamaci e-mailem nebo písemně na poštovní adresu prodávajícího. Oznámení o závadách na výrobku musí obsahovat jméno kupujícího, adresu, telefon, e-mail, číslo faktury (doklad o nákupu), podrobný popis závady a popis toho, jak závada vznikla.
V případě zaslaní oznámení o reklamaci prodávajícímu e-mailem je nutno reklamovaný výrobek co nejdřív po konzultaci s prodejcem odeslat prodávajícímu včetně originálu dokladu o zaplacení /faktury/. V případě odeslání oznámení o reklamaci Českou poštou přibalte výrobek spolu s originálem dokladu o zaplacení / faktury/ k tomuto oznámení. Kupující bere na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží obalem při přepravě nemusí být reklamace uznána.
5. Po obdržení oznámení o závadách na výrobku, prodávající co nejdříve informuje e-mailem, popř. telefonicky nebo písemně kupujícího o následném postupu reklamace a jejího vyřízení. Lhůta pro vyřízení reklamace začíná běžet dnem doručení výrobku prodávajícímu. V závislosti na druhu vady na zboží bude oprávněná reklamace řešena buď opravou, případně výměnou zboží za nové nebo vrácením kupní ceny způsobem dohodnutým s kupujícím.
6. Reklamace se nevztahuje na vady způsobené užíváním, opotřebováním, nevhodným zacházením.
7. Poštovné při reklamaci hradí zákazník.
8. Je-li závada na zboží opravitelná, je bezodkladně a bezplatně opravena, v opačném případě bude zboží vyměněno za nové. Reklamace, včetně odstranění vady, bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů od převzetí reklamovaného zboží.


PŘEJEME VÁM PŘÍJEMNÝ NÁKUP

Radek Kolařík
Impag s.r.o.
Zámecká 865
696 32 Ždánice
IČO: 25325817
DIČ: CZ25325817
Tel: 5111 91 777
Fax: 5111 91 779
E-mail: kolarik@impag.cz

Pracovní doba:
Pondělí - Pátek: 7:00 - 15:30h
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.11.2010, 16:25
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu