Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Petr V. (kidszone) ID 230031
mimibazar.cz/kidszone
Oblast: Olomouc
Registrace: 1.7.2009
Naposledy: 24.8.2012 9:11
Aktualizace: 23.8.2012 19:49
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74892649
HODNOCENÍ 1279
VŠECHNY FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
MAMINKY, PROSÍM, ČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE!!! PŘEDEJDEME TAK ZBYTEČNÝM NESROVNALOSTEM S OBJEDNÁVKAMI :-) DĚKUJI!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé zákaznice a zákazníci,

děkujeme vám, že jste se rozhodli nakoupit právě u nás! Velice si vážíme vaší důvěry a uděláme vše, co je v našich silách, aby náš společný obchod proběhl co nejpříjemněji.

Přečtěte si, prosím, následující podmínky prodeje, abychom mohli předejít případným nedorozuměním.
-
OBJEDNÁVKY A TERMÍN DODÁNÍ ZBOŽÍ:

Pokud není uvedeno jinak, vše je NA OBJEDNÁVKU s dodací lhůtou kolem 10 pracovních dnů. U zboží, které je objednáváno ze zahraničí (zavinovačky, zboží Carters, spací pytle a jiné - uvedeno je v albu u jednotlivých položek) se může dodací doba pohybuje kolem 2-3 týdnů, ale MŮŽE SE PROTÁHNOUT, bohužel rychlost pošty nedokážu ovlivnit.
Prosím, počítejte s tím, že se dodací doba může VŽDY prodloužit, bohužel NEMOHU ovlivnit skladové zásoby dodavatele, rychlost české nebo zahraniční pošty a hlavně rychlost odbavení na celnici.
Zboží skladem odesílám do 5 dnů od připsání platby na účet.

Při objednávce se prosím ujistěte, že jste připojili vaše kontaktní údaje - jméno a příjmení a plnou adresu, kam budete chtít zásilku odeslat.

V případě, že dojde k vyprodání vámi objednaného zboží, nebo některé položky z vaší objednávky, budu vás kontaktovat ihned, jak se o tomto faktu dozvím.
Peníze za nedodané zboží vám budou vráceny zpět na vámi uvedený účet DO 14 PRACOVNÍCH DNŮ, popř. můžete zvolit i volbu výběru jiného zboží za vyprodané položky.

STORNO OBJEDNÁVKY:

Objednávka může být stornována do 24 hodin od přijetí prostřednictvím emailu, pozdější zrušení již není možné, proto prosím pouze o zasílání závazných a seriozních nabídek.

PLATBA ZA ZBOŽÍ:

Platební podklady zasílám do 48 hodin od obržení objednávky. Pokud by vám ode mě nepřišla žádná zpráva, prosím ozvěte se mi znovu, všichni víme, že i technika dokáže občas zklamat. Prosím, berte v ohled svátky a víkendy, tyto dny trávíme s rodinou a tak se vám můžeme ozvat později.

DŮLEŽITÉ!!!
Při převodu peněz, prosím, VŽDY UVÁDĚJTE PŘIDĚLENÝ VARIABILNÍ SYMBOL pro snažší dohledání platby.

Ke každé objednávce obdržíte automaticky doklad o koupi, který zároveň slouží jako doklad k případné reklamaci, proto je nutné jej uchovat. Bez tohoto dokladu NEBUDE případná reklamace vyřízena.

DORUČENÍ ZBOŽÍ:

Zasíláme všemi formami, které umožňuje Česká pošty, zboží nad 500 kč automaticky pojišťujeme proti znehodnocení nebo ztrátě.

ZPŮSOBY DORUČENÍ:

1/ Doporučeně - od 35 kč
Do hodnoty zboží 500 kč, rozměr musí být max. 5 cm na výšku.

2/ Doporučený balíček - od 60 kč
Větší nebo objemnější zásilky do hodnoty 500 kč
Zásilka do 500 gramů - 60 kč
Do 1 kg - 65 kč.
Do 2 kg -70 kč.

3/ Cenný balík - od 80 kč
Nad hodnotu zboží 500 kč, do 2 kg váhy zboží.

4/ Balík do ruky - od 120 kč, dále dle váhy.
Doručení do druhého dne od podání zásilky.

5/ EMS - od 135 kč, dále dle váhy
Expresní dodání do 24 hodin po podání zásilky, doručení i v sobotu.

6/ Osobně - zdarma
Po domluvě možný i osobní odběr v Olomouci.

ZPŮSOB ÚHRADY:

1/ Převodem na účet
Prosím, VŽDY uvádějte přidělený variabilní symbol.

2/ Dobírkou
Doručení Českou poštou, platba při převzetí zboží na poště ( platba za poštovné + 45,- Kč dobírečné )

3/ Osobně při převzetí zboží
V případě osobního odběru očekáváme, že si zboží odeberete do 3 dnů od oznámení, že je zboží připraveno k vyzvednutí.

REKLAMAČNÍ ŘÁD:

Na veškeré NOVÉ zboží se vztahuje dle zákona 24 měsíční záruční lhůta. Zboží lze v této lhůtě v případě vady reklamovat, délka vyřízení reklamace je cca 30 dní. Nelze reklamovat zboží, které bylo poškozeno běžným opotřebením, rozbitím dítěte atd., reklamace se vztahuje pouze na vady způsobené výrobcem a manufakturní výrobou.

V prodeji použitého zboží se jedná o soukromý prodej oblečení po našich dětech, proto se na toto zboží záruka nevztahuje. Stav věcí je popsaný v inzerátu a v okamžiku, kdy kupující danou věc zakoupí, je považováno, že je s tímto stavem srozumněm a souhlasí s ním. Vždy se snažím popsat stav dané věci co nejobjektivněji, přesto se může stát, že něco přehlídnu, jsem jen člověk, v tomto případě m, prosím, kontaktujte a domluvíme se na nápravě.

PRACOVNÍ DOBA:

Pracovní dobu nemám jasně vymezenou, pracuji dle poptávky zákazníků, orientační pracovní doba mimo víkendů se pohybuje mezi 10-22 hodinou, ale jedná se opravdu jen o orientační čas, kromě této práce mám také stálý pracovní poměr a záleží na mé pracovní i osobní vytíženosti.

Na Vaše dotazy se snažím odpovídat v nejbližší možné době, pokud se vám neozvu do 48 hodin, prosím, aby jste mi napsali přes vzkaz na MMB, někdy se stane, že je problém v emailové komunikaci. Pokud i přesto nedostanete mou odpověď, čtěte prosím vzkazy na MMB, může se stát, že jsem na nějakou dobu nepřítomen, o tomto Vás vždy informuji právě ve vzkazech.

Děkuji a budu se těšit na naši vzájemnou spolupráci!
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.8.2012, 8:10
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu