Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kristýna Kundrtová (Adélka a Pepíček) ID 23320
mimibazar.cz/kellynka
Oblast: Písek
Ověřená adresa
Telefon: 731551607
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.9.2006
Naposledy: 3.5.2024 12:46
Aktualizace: 3.5.2024 12:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 199
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1732
VŠECHNY FOTOGRAFIE 41
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL :
Kristýna Kundrtová
Šalounova 1941/2
149 00 Praha
IČO : 76633781
kontaktní tel.: 731 551 607
email : lumy@seznam.cz

Odpovědný zástupce :
Veronika Stružáková, ID 633539
kontaktní tel.: 724 719 293
email : vstruzakova@gmail.com

1. Zrušení objednávky a odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:
Kupující může odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží nebo poslední části dodávky, a to bez ohledu na způsob převzetí zboží či provedení platby. Uvedená lhůta je určena k tomu, aby se kupující v přiměřeném rozsahu seznámil s povahou, vlastnostmi a funkčností zboží.

Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

Odstoupení od smlouvy kupující prodávajícímu zašle nebo předá ve 14 denní lhůtě. Kupující nemusí uvádět důvod, pro který od smlouvy odstupuje. Pro usnadnění komunikace je vhodné v odstoupení uvést datum nákupu či číslo smlouvy/prodejního dokladu, bankovní spojení a zvolený způsob vrácení zboží.

Prodávající je povinen kupujícímu vrátit částku plně odpovídající ceně zboží a zaplaceným nákladům na jeho dodání do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, a to stejným způsobem, jakým platbu od kupujícího přijal. Nabízí-li prodejce v rámci určitého způsobu dodání zboží několik možností, je povinen kupujícímu nahradit nejlevnější z nich. Nejpozději ve stejné lhůtě je kupující povinen prodávajícímu zaslat nebo předat zakoupené zboží. Zboží by mělo být vráceno prodávajícímu (ne na dobírku) kompletní, nejlépe v původním obalu, nesmí jevit známky opotřebení či poškození. Náklady vrácení zboží nese kupující.
Náklady spojené s odstoupením nese kupující – poštovné při vracení zboží platíte vy.

Je-li vrácené zboží poškozeno porušením povinností kupujícího, je prodávající oprávněn vůči kupujícímu uplatnit nárok na náhradu snížení hodnoty zboží a započíst jej na vracenou částku.

Právo na odstoupení od smlouvy nelze uplatnit u smluv na dodání digitálního obsahu, nebyl-li dodán na hmotném nosiči, či u smluv o poskytování služeb, v obou případech za podmínky, že k plnění došlo s předchozím výslovným souhlasem kupujícího před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy; dále u smluv na dodávku služeb nebo zboží (vč. alkoholických nápojů), jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího; u smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu a u smluv na zboží, které podléhá rychlé zkáze, u zboží, které bylo nenávratně smíseno s jiným zbožím, nebo vyňato z uzavřeného obalu a z hygienických důvodů je nelze vrátit; u dodávky zvukových či obrazových nahrávek nebo počítačových programů, porušil-li kupující jejich původní obal; u dodávky novin, časopisů nebo jiných periodik; u smluv o ubytování, dopravě, stravování nebo využití volného času poskytovaných v určeném termínu nebo u smluv uzavíraných na základě veřejné dražby podle zákona upravujícího veřejné dražby.


Vzorový formulář odstoupení od smlouvy:
Adresát (zde vložte jméno a příjmení/název obchodní firmy, adresu sídla, popř. faxové číslo a emailovou adresu prodávajícího) …..................................................................................................................................................
Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu zboží
(uveďte název zboží, popř. číslo objednávky, počet kusů a pod.)........................................................................
Datum objednání zboží …......................................................................................................
Datum obdržení zboží …........................................................................................................
Jméno, příjmení a adresa spotřebitele/nakupujícího ..............................................................

Datum …......... (v případě zaslání odstoupení od smlouvy v listinné podobě přidejte rovněž podpis)..................


2. Zákonná odpovědnost prodávajícího (za soulad dodaného zboží s kupní smlouvou a za vady, které se vyskytnou v záruční době)
- Jakost při převzetí

Pokud má převzaté zboží nedostatky (např. nemá sjednané nebo oprávněně očekávané vlastnosti, nehodí se k obvyklému nebo sjednanému účelu, není kompletní, neodpovídá jeho množství, míra, hmotnost, nebo jakost neodpovídá jiným zákonným, smluvním nebo i předsmluvním parametrům), jedná se o vady zboží, za které prodávající odpovídá.

Kupující může u prodávajícího uplatnit nejpozději do dvou let od převzetí zboží podle svého požadavku nárok na bezplatné odstranění vady nebo na přiměřenou slevu z ceny; není-li to povaze vady neúměrné (zejména nelze-li vadu odstranit bez zbytečného odkladu), lze uplatnit požadavek na dodání nové věci bez vad nebo nové součásti bez vad, týká-li se vada pouze této součásti.

Není-li oprava nebo výměna zboží možná, na základě odstoupení od smlouvy může kupující požadovat vrácení kupní ceny v plné výši.

Během šesti měsíců od převzetí zboží se předpokládá, že vada zboží existovala již při převzetí zboží.

Prodávající není povinen nároku kupujícího vyhovět, pokud prokáže, že kupující před převzetím o vadě zboží věděl nebo ji sám způsobil.

U použitého zboží prodávající neodpovídá za vady odpovídající míře dosavadního používání nebo opotřebení. U věcí prodávaných za nižší cenu prodávající neodpovídá za vadu, pro kterou byla nižší cena sjednána. Místo práva na výměnu má kupující v těchto případech právo na přiměřenou slevu.

- Zákonná práva z vad

Prodávající odpovídá za vady vzniklé po převzetí zboží v 24 měsíční záruční době nebo v době použitelnosti uvedené v reklamě, na obalu zboží nebo v připojeném návodu.

V této lhůtě může kupující uplatnit reklamaci a podle své volby požadovat u vady, která znamená podstatné porušení smlouvy (bez ohledu na to, jde-li o vadu odstranitelnou či neodstranitelnou):

• odstranění vady dodáním nové věci bez vady nebo dodáním chybějící věci;
• bezplatné odstranění vady opravou;
• přiměřenou slevu z kupní ceny; nebo
• vrácení kupní ceny na základě odstoupení od smlouvy.

Podstatné je takové porušení smlouvy, o němž strana porušující smlouvu již při uzavření smlouvy věděla nebo musela vědět, že by druhá strana smlouvu neuzavřela, pokud by toto porušení předvídala.

U vady, která znamená nepodstatné porušení smlouvy (bez ohledu na to, jde-li o vadu odstranitelnou či neodstranitelnou), má kupující nárok na odstranění vady anebo přiměřenou slevu z kupní ceny.

Vyskytla-li se odstranitelná vada po opravě opakovaně (třetí reklamace pro stejnou závadu nebo čtvrtá pro odlišné závady) nebo má zboží větší počet vad (nejméně tři vady současně), může kupující uplatnit právo na slevu z kupní ceny, výměnu zboží nebo odstoupit od smlouvy.

Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku běžného opotřebení nebo nedodržení návodu k použití.

3. Ochrana osobních údajů
Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu získanou v souvislosti s plněním smlouvy, aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.


4. Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů

V případě vzniku sporu mezi spotřebitelem (kupujícím) ve smyslu § 419 občanského zákoníku, a prodávajícím, je spotřebitel oprávněn podat návrh na mimosoudní řešení sporu k České obchodní inspekci za účelem uzavření dohody s prodávajícím, prostřednictvím kontaktních údajů dostupných na internetových stránkách www.coi.cz. Podání návrhu i následná účast při mimosoudním řešení sporu je pro spotřebitele zdarma, přičemž veškeré případné náklady vzniklé v souvislosti s mimosoudním řešením sporu nese každá strana samostatně. Pro spotřebitele je volba mimosoudního řešení sporu dobrovolná.
Mimosoudní řešení sporu se řídí § 20d a násl. zák. č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele. Návrh na zahájení mimosoudního řízení musí obsahovat náležitosti dle § 20n zák. o ochraně spotřebitele. Návrh na mimosoudní řešení sporu lze podat nejpozději do 1 roku ode dne, kdy spotřebitel poprvé u prodávajícího uplatnil nárok, který je předmětem sporu.
Doručením takového návrhu (s předepsaným obsahem) je mimosoudní řešení spotřebitelského sporu zahájeno. ČOI následně o tomto faktu vyrozumí obě strany.
Od momentu vyrozumění je prodávající povinen ve lhůtě 15 pracovních dnů poskytnout ČOI vyjádření ke skutečnostem uvedeným v návrhu. Na základě podkladů pak ČOI posoudí celý spor a připraví nezávislý a nezávazný posudek, který oběma stranám předloží. Na jeho základě by mělo dojít k dohodě. ČOI tak nebude ve sporu rozhodovat – cílem celého procesu je právě uzavření společné dohody stran sporu.
Spotřebitelé, kteří mají bydliště v jiném členském státě EU, v Norsku nebo na Islandu, jsou oprávněni podat návrh k mimosoudnímu řešení svého sporu s prodávajícím prostřednictvím Evropského spotřebitelského centra v zemi jejich bydliště; seznam příslušných spotřebitelských center je dostupný na stránkách Evropské Komise pod http://ec.europa.eu/consumers/solving_consumer_disputes/non-judicial_redress/ecc-net/index_en.htm.
Možnost podání návrhu na mimosoudní řešení sporu s prodávajícím se vztahuje výhradně na spory vyplývající z kupní smlouvy uzavřené mezi prodávajícím a spotřebitelem.
www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/mimosoudni-reseni-spotrebitelskych-sporu-adr/

5. Prohlášení:
Prodávající prohlašuje, že se seznámil s podmínkami, které by měl splňovat prodejce nabízející zboží přes internet, viz. http://www.mimibazar.cz/page.php?id=19 .
Zároveň prodávající odpovídá za to, že ve svých podmínkách prodeje bude uvádět požadované informace a zároveň informace, které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.
V případě, že je následující Část II. či jakákoliv její část v rozporu s platnými zákony a ustanoveními, stává se neplatnou a transakce se řídí výlučně společnými podmínkami prodeje z Části I.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A ZÁRUČNÍ PODMÍNKY 
1. PROVOZOVATEL :
Kristýna Kundrtová
Šalounova 1941/2
149 00 Praha
IČO : 76633781
kontaktní tel.: 731 551 607
email : lumy@seznam.cz

Odpovědný zástupce :
Veronika Stružáková, ID 633539
kontaktní tel.: 724 719 293
email : vstruzakova@gmail.com
(dále jen prodávající)

2. Kupující / spotřebitel je fyzická, nebo právnická osoba, která uskuteční objednávku prostřednictvím internetového obchodu (dále jen kupující)
3. Kupující učiněním objednávky stvrzuje, že tyto obchodní a záruční podmínky jsou součástí kupní smlouvy uzavírané mezi ním a prodávajícím, a dále že se s nimi řádně seznámil, jsou mu jasné, srozumitelné a zavazuje se jimi řídit. Tímto okamžikem zároveň kupující stvrzuje, že akceptuje výši ceny za objednané zboží včetně případných expedičních a dopravních nákladů a veškeré obchodní podmínky a ustanovení ve znění platném v okamžiku učinění či odeslání objednávky. 
    
II.OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ
1. Právní vztahy založené uzavřením smlouvy o koupi věci nabízené v internetové obchodě mimibazar.cz/ kellynka se řídí příslušnými ustanoveními občanského zákoníku o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.
2. Objednávku považuji za závaznou po jejím odeslání ze strany kupujícího. Výsledná cena je včetně DPH. Nejsem plátcem DPH.
ZMĚNU dodací ADRESY zadávejte ihned PŘI OBJEDNÁNÍ. Přestože si Vaše změny značím, není možné je vždy uhlídat. Balíčky odesílám vždy automaticky na adresu uvedenou ve formuláři. Za špatné odeslání nenesu odpovědnost. Je ve Vašem zájmu tuto změnu udělat přímo na stránkách. V případě odeslání na špatnou adresu je nutné uhrazení nového poštovného a balného na opakované odeslání. 
VS = VAŠE ID. POKUD NEJSTE REGISTROVANÍ, DO POZNÁMKY PRO PŘÍJEMCE UVEĎTE SVÉ CELÉ JMÉNO!
Doklad o zaplacení vystavuji na vyžádání.
 3. Dotazy zodpovídám zpravidla do 24 hodin s výjimkou víkendů, ty věnuji rodině a u PC jsem minimálně. Berte to tedy, prosím, na zřetel. Při telefonickém kontaktu berte, prosím, na vědomí, že nejsem 100% vždy u počítače, takže některé konkrétní dotazy nebudu moci zodpovědět okamžitě. 
Doprava : cena dopravy je vždy uvedena u zboží, pokud nakupujete více věcí, cena se navýší dle platného ceníku (rozhodující je váha a velikost balíčku)
PŘEVZETÍ BALÍČKU :
- při převzetí je kupující povinen překontrolovat stav zásilky (porušení krabice, neporušenost pásky) a odmítnout převzetí neúplné nebo poškozené zásilky.
- Neúplnou nebo poškozenou zásilku je nutno neprodleně oznámit prodávajícímu, (sepsat s dopravcem škodní protokol) a to co nejdříve, nejdéle však do 48 hodin od převzetí .
UPOZORNĚNÍ : Každá objednávka je závazná!
Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.
III. ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
1. Kupující je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy uzavřené prostřednictvím tohoto internetového obchodu i bez udání důvodu, nejpozději však do 14 dnů ode dne faktického převzetí dodávaného zboží. Odstoupení od smlouvy je právem kupujícího, které však nesmí být zneužíváno a využíváno například v úmyslu bezplatného zapůjčení zboží.
2. V případě odstoupení od smlouvy dle obchodních podmínek, je kupující povinen vrátit na vlastní náklady již dodané zboží zpět prodávajícímu, a to kompletní (včetně veškerého příslušenství, záručního listu, návodu a jiné dokumentace) na adresu sídla prodávajícího. Kupující je povinen zabalit či jinak opatřit zboží pro zpětnou přepravu takovým vhodným způsobem, aby nedošlo k jeho následnému poškození nebo jinému znehodnocení. Nebezpečí škody na zboží, ohledně kterého kupující odstoupí od smlouvy, nese kupující až do okamžiku jeho doručení prodávajícímu. Toto zboží zasílejte doporučeně. Dobírka nebude převzata!  
3. Odstoupení od smlouvy musí být provedeno písemně a doručeno na adresu nebo email prodávajícího. V odstoupení od smlouvy musí být uveden druh zboží, datum převzetí zboží a požadovaný způsob vrácení peněz včetně čísla peněžního účtu bankovního ústavu kupujícího pro vrácení již zaplacené částky kupujícímu.
4. V případě odstoupení od smlouvy dle předchozích odstavců tohoto článku obchodních podmínek bude kupujícímu zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží a cena nejlevnějšího přepravného. Uplatní-li spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy, má dodavatel právo na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží. Kupující musí ve stanovené době vrátit zakoupené produkty. Prodávající pak zašle peníze zpět zákazníkovi do 14 dnů. Nemusí tak však učinit, pokud nemá zpět své zboží. Náklady spojené s odstoupením nese kupující – poštovné při vracení zboží platíte vy.
5. Kupující má dále právo odstoupit od kupní smlouvy bez zbytečného odkladu poté, kdy mu bylo předáno či doručeno jiné zboží než si objednal, nejpozději však do 14 dnů od jeho faktického převzetí.
6. Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy v souladu s předchozími odstavci tohoto článku obchodních podmínek, je prodávající povinen vrátit mu zaplacenou částku za zboží bez zbytečného odkladu po doručení zboží a jeho kontrole, nejpozději však do 14 pracovních dnů po doručení zboží prodávajícímu. Tato finanční částka bude vrácena kupujícímu bankovním převodem na číslo účtu vyjádřené v odstoupení od smlouvy.
7. Při odstoupení od smlouvy nese náklady na zpětné doručení kupující, v souladu s ustanovením § 1820 odst. 1 písm. g)..
8. Prodávající je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy v případě, že si kupující objednané zboží nepřevezme do 7 dnů od oznámeného termínu zpřístupnění k předání nebo do 14 dnů od jeho případného uložení na pobočce dopravce nebo v případě, že kupující jiným způsobem nepřevezme nebo odmítne zboží převzít.
9. Odstoupí-li prodávající od kupní smlouvy dle předchozího odstavce, má vůči kupujícímu právo na náhradu nákladů skutečně vynaložených v souvislosti se zrušenou kupní smlouvou.
IV. ZÁRUČNÍ PODMÍNKY (NEVZTAHUJE SE NA POUŽITÉ ZBOŽÍ )
Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně hlásit naší firmě.
Na nové zboží se vztahuje zákonná lhůta 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak.
Na žádost spotřebitele je prodávající povinen poskytnout záruku písemnou formou (záruční list). Umožňuje-li to povaha věci, postačuje namísto záručního listu vydat kupujícímu doklad o zakoupení věci obsahující údaje, které musí obsahovat záruční list. Záruční list musí obsahovat jméno a příjmení, název nebo obchodní firmu prodávajícího, IČO, sídlo, jde-li o právnickou osobu, nebo bydliště, jde-li o fyzickou osobu. Pokud je poskytována delší než zákonná záruka, prodávající určí podmínky a rozsah prodloužení záruky v záručním listě.
Záruka se nevztahuje na vady způsobené nesprávným použitím výrobku či nesprávným skladováním.
REKLAMACE:
Postup při reklamaci:
1) reklamaci uplatněte písemně(e-mail,dopis),telefonicky nebo osobně.
2) zboží doručte na naši adresu
3) uveďte důvod reklamace a vaši adresu
4) doložte dokladem či jiným věrohodným způsobem nabytí reklamovaného zboží v našem obchodě. (např.datum nákupu, e-mailová korespondence apod.)
Vaši reklamaci vyřídíme ihned - ve složitých případech do 3 pracovních dnů,nejpozději však do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace.
5)Při reklamaci nese náklady na zpětné doručení kupující, v souladu s ustanovením § 1820 odst. 1 písm. g).
Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků internetového obchodu :
Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení.
Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto informace jsou přístupny i ve Vašem profilu pod odkazem Zaslané nabídky. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě.
Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou.
Váš souhlas: Používáním internetového obchodu mimibazar.cz/kellynka, provozovaný Kristýnou Kundrtovou souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na těchto stránkách a budete se tak moci se s nimi seznámit.    

V. NOVÉ ZBOŽÍ :

1. Výměna zboží je možná pouze bude - li původní zboží vráceno kompletní, nenošené a s původními cedulkami a obalem. Vámi vybrané zboží pak bude dodáno dle dodací lhůty uvedené přímo u vybraného zboží. 
  
2. DODÁNÍ :
Je-li zboží skladem
- je zasíláno balíkem nejpozději do 7 dnů od připsání platby na účet 

VI. ZBOŽÍ POUŽITÉ - NOŠENÉ :

1. věci pochází z UK a většinu je nutné je vyprat. Pokud je v textu uvedeno, že je věc v bezvadném stavu, znamená to, že věc nemá vady, ale může nést známky nošení. Není to tedy věc NOVÁ! Počínající žmolečky, chloupek od praní apod. nepovažuji za vady, ale pouze za známky nošení. I tak jej většinou uvádím v popisu.      
2. Špatně zvolená velikost není důvodem pro vrácení zboží. Velikost uvedená výrobcem je vždy uvedena. Mám - li podezření, že velikost neodpovídá, píši i míry. Nejsou - li uvedeny a potřebujete je, napište. Věc přeměřím a míry rovnou vložím do popisu, kde si je pak můžete překontrolovat.      
3. Vlastním zvířata a tak se u věcí může objevit srst. Čím déle tu věc zůstává, tím víckrát mi projde rukama a tím více srsti daná věc může nachytat. Proto jste - li alergičtí, je nutné každou věc vyprat a popř. očistit válečkem. Samozřejmě dělám maximum, proto aby se tomu co nejvíce zamezilo, ale úplně zamezit tomu nelze.       
4. Balíčky jsou odesílány nejpozději do 7 dní od připsání platby. O přijetí platby a odeslání balíčků nerozesílám zprávy a tak pokud si nejste jistí správným zadáním platby nebo je to více než 14 dní od zaplacení a neobdrželi jste balíček, napište a platbu i podání zkontroluji. Dříve prosím, nepište.      
5. Platbu na účet očekávám vždy nejpozději 7 dní od objednávky. Pokud v tomto čase snad nestihnete zaplatit a ani se ozvat s žádostí o vyčkání, bez upozornění uděluji negativ a věc nabízím znovu k prodeji.      
 Při odesílání platby nezapomínejte uvádět jako variabilní symbol své ID. Nejste - li registrovaní, musí být uvedeno celé Vaše jméno v poznámce pro příjemce. Bez toho nemohu platby dohledat, balíček tím pádem zabalit a odeslat k Vám.      
6. Osobní odběry jsou možné pouze po předchozí dohodě!!!      
7. Prosím, ptejte se a komunikujte, raději se 5x zeptat předem, než pak být smutný z věci, která neodpovídá Vašim představám a potřebám.      
8. Neprodávám jen zde a tak se ve výjimečném případě může stát, že věc o kterou máte zájem již nebude k dispozici. V takovém případě Vás budu obratem informovat. Děkuji za pochopení.   
         
     Děkuji za přečtení a respektování pravidel a přeji příjemné nakupování !
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.7.2019, 8:19
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu