Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zuzana M. (Zuza0102) ID 234609
mimibazar.cz/zuza0102
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 31.7.2009
Naposledy: 22.8.2021 18:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 676
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé zákaznice, děkuji Vám, že jste zavítali do mého obchůdku. Pište mi/potvrzujte platnost adresy uvedené na MMB ihned při první objednávce. Děkuji Vám a přeji příjemný nákup. IČ: 88269949
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,


vítám Vás ve svém malém obchůdku :o) Všechno nabízené zboží mám skladem - ihned k odeslání.

Berte prosím v úhavu, že projevením zájmu o konktrétní zboží z albíčka, souhlasíte s těmito "PODMÍNKAMI PRODEJE".

Většinou prodávám NOVÉ zboží, pokud neuvádím v popisu jinak. Zboží se snažím vždy co nejpřesněji a nejpečlivěji popsat a nafotit. V případě, že budete mít jakýkoliv dotaz, tak mě neváhejte kdykoliv kontaktovat a hlavně se nebojte...žádný dotaz NENÍ HLOUPÝ!!! :) Vše Vám ráda přeměřím, přefotím, popíši, zodpovím...atd.

Po projevení zájmu se Vám do 48 hodin ozvu s podklady pro platbu (většinou reaguji ihned, ale mám 2 malé děti a tak nesedím u PC celý den). O víkendu a svátcích neodepisuji a maily řeším během pondělka!!!

Pokud se mi neozvete nejpozději do 5 dnů a nebudu mít připsané peníze na účtě, píši negativní hodnocení a zboží nabízím k dalšímu prodeji. V případě NEREGISTROVANÝCH uživatelů čekám "pouze" 3 dny a to z důvodu velmi špatných zkušeností, kdy se mi zboží blokovalo a "neregistrovaní" nereagovali na vzkazy a neměli ani tu slušnost objednávku stornovat. (samozřejmě pokud jste NEREGISTROVNÍ a chcete se domluvit na delší době splatnosti či jiných skutečnostech, ráda Vám vyhovím, ale musíme KOMUNIKOVAT)

ZBOŽÍ NEMĚNÍM, O CENĚ NESMLOUVÁM.

V případě, že nebudete moc odeslat peníze v termínu, kontaktujte mě PŘED nákupem, ráda se s Vámi domluvím na DELŠÍ době SPLATNOSTI - třeba po výplatě mateřské.

Balíčky odesílám většinou každý den, ale nejdéle do 3 prac. dní po připsání peněz na účet. O odeslání balíčku informuji e-mailem, vzkazem MMB, hodnocením na MMB či sms ( dle přání:) )....pokud balíček potřebujete odeslat dříve...dárek, dovolená, nějaká příležitost..atd, ozvěte se, určitě se domluvíme a ráda Vám vyjdu vstříc :o)

Zasílám i na SLOVENSKO, ale upozorňuji, že poštovné činí 98Kč (za malou doporučenou zásilku do 5cm na výšku) + 150Kč poplatek bance :o( ...........o těchto nákladech NESMLOUVÁM, jsou dané poštou a bankou!!! (výše se může změnit dle aktuálních ceníků uvedených institucí).

Pokud se stane, že na zboží cokoliv přehlédnu, ozvěte se, vždy záleží jen na naší domluvě. Jsem taky jenom člověk a může se stát, že něco přehlédnu...ihned budeme řešit.

POŠTOVNÉ
- Uvedené poštovné v inzerci = doporučená zásilka zaslaná přes ČP.
- Pokud si přejete zaslat zboží "obyčejně", zodpovědnost za případnou ztrátu balíčku přebíráte plně VY = v případě ztráty Vám nebudou vráceny peníze.
- O výši poštovného s nikým polemizovat NEBUDU, vždy se snažím uvádět co možná nejnižší, ale mám náklady s obalovým materiálem,...atd.) Na dotazy ohledně snížení poštovného NEBUDU REAGOVAT!!!
- Dobírka - vyšší poštovné, pouze registrovaní uživatelé s kladným hodnocením.
- Balíčky zasílám v plastových obálkách, požadujete-li krabici, připočítávám k ceně poštovného 30Kč nebo v případě, že by jste chtěli zaslat balík jako křehký (a není uvedeno v inzerátu) připočítávám k ceně poštovného 40Kč.
- Balík do ruky/na poštu= doručení do druhého dne=ceník dle ČP + 10Kč,-balné.


Při nákupu 2 a více ks zboží (příp. aukce + zboží z MMB) platíte jen JEDNO poštovné bez NAVYŠOVÁNÍ ČÁSTKY:o), pokud je výše poštovného u 2 obchodů/aukcí rozdílné, platíte vždy to vyšší).

NEDOSTUPNOST ZBOŽÍ
- Vážené zákaznice, některé z Vás mi posílají objednávky jako zkopírované odkazy mailem - tudíž se může stát, že i když jste na MMB první zájemce, tak zboží je již prodané. Nejsem na netu neustále a tudíž ho ne vždy stihnu smazat včas. O této skutečnosti bych Vás ihned informovala...opavdu se to stává pouze VÝJIMEČNĚ.

STORNO
- objednávky je možné stornovat do 24 hod od provedené objednávky-mailem či přes vzkazy na MMB.


DOKLADY VYDÁVÁM POUZE NA VYŽÁDÁNÍ A POUZE NA NOVÉ ZBOŽÍ !!!

V případě vrácení zboží nevracím poštovné...pouze cenu zboží!!!!!

PROSÍM ČTĚTE !!!!! : Při přebírání balíčku v případě i minimálního poškození obalu, prosím překontrolujte obsah balíčku ihned na poště, protože pokud nebude v pořádku, musíte to reklamovat u vás na poště!!!!!!!!!!!!!

DĚKUJI VÁM, ŽE JSTE PODMÍNKY PRODEJE DOČETLI AŽ DO KONCE, PŘEJI VÁM PŔÍJEMNÝ NÁKUP A DOUFÁM, ŽE BUDETE SPOKOJENI JAKO SPOUSTA ZÁKAZNIC PŘED VÁMI :o)

ZUZKA
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.5.2015, 11:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu