Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eliška H. (Ellisia) ID 236352
mimibazar.cz/ellisia
Oblast: Brno
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 10.8.2009
Naposledy: 26.8.2016 13:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 501
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Hezký den,
předem děkuji za objednávky. Mým hlavním cílem je, abyste byly s nákupem zboží v mém bazárku maximálně spokojené.

OBJEDNÁVKY JSOU ZÁVAZNÉ, ROZMYSLETE SI, PROSÍM, ZDA DANOU VĚC OPRAVDU CHCETE A PAK SI OBJEDNÁVEJTE. DĚKUJI.

NA POŠTOVNÉM NESMLOUVÁM, PROSÍM RESPEKTUJTE HO. Poštovné uvádím individuálně odhadem podle hmotnosti a konečné ceny výrobků. Omluvte mne, jestli poštovné bude poněkud vyšší než skutečná hodnota, zboží nemám doma a při odesílání podkladů hmotnosti odhaduji. Také připočítávám balné, které je součástí konečného poštovného.
Z DŮVODŮ NEGATIVNÍCH ZKUŠENOSTÍ ZBOŽÍ REZERVUJI 7 DNÍ, POTÉ DÁVÁM DO PRODEJE.

Na výměny zboží z alb nereaguji. Děkuji za pochopení.

Zboží skladem nemám, jezdím ho nakupovat po obdržení objednávky, tudíž se může stát, že některé výrobky na skladě nebudou, anebo se již nevyrábí. V tomto případě vracím Vámi zaplacenou částku. Pokud nebudou na skladě, žádám Vás o trpělivost, budu se snažit zboží sehnat co nejdříve. Děkuji za pochopení.

Bytový textil je nové zboží, značkové a zn. Jysk, oděvy jsou značky Kik.
Možnost vyprodaného zboží vyhrazena.
Nabídka bytového textilu a doplňků platí do vyprodání zásob.

Upředňostňuji platbu předem na účet. Platbu očekávám po zaslání podkladů k platbě do 2-3 prac. dnů, pokud se nedomluvíme jinak, poté objednávku stornuji.
Mám negativní zkušenosti s rezervacemi zboží, rezervovala jsem i 4 týdny, poté docházelo k velmi neochotnému placení a to až na moje výzvy.
Pokud platba přijde později, buď vrátím peníze, anebo zboží dodatečně dodám(může dojít k delší časové prodlevě). Zboží zasílám doporučeně dle platných tarifů ČP, na Vaši žádost mohu zaslat obyčejně, ale na Vaše riziko. Hmotnosti balíčků odhaduji, připočítávám také balné, tak se může stát, že poštovné bude o něco málo vyšší než si naúčtuje pošta. Na každé poště mi také účtují balíčky jinak.


Zboží zasílám do 5 do 10 pracovních dnů od připsání platby na účet. Pokud nebude zboží momentálně na skladě, bude dodáno do 20 pracovních dnů, o všem Vás budu informovat. OBJEDNÁVKU BERU ZA ZÁVAZNOU.

Storno objednávky ze strany prodávajícího:
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu v nejkratším možném termínu.

Záruční lhůta : Na nové zboží je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu.
Reklamace:
Kupující je povinen prohlédnout zboží bez zbytečného odkladu po jeho převzetí. Vady předaného zboží, které zboží mělo v době jeho předání je kupující povinen reklamovat prodávajícímu ihned bez zbytečného odkladu, kdy je sám zjistí nebo mohl zjistit, nejpozději však do 2 pracovních dnů (dvou pracovních dnů) od převzetí zboží. Reklamované zboží zaslané na dobírku nepřijímám nebo nepřebírám.
Reklamované zboží je kupující povinen zabalit či jinak opatřit pro přepravu tak, aby nemohlo dojít k jeho následnému poškození nebo jinému znehodnocení.
Za neoprávněnou bude považována reklamace v případě, že k vadě došlo používáním zboží jiným způsobem než je uvedeno v návodu k němu, běžným opotřebením nebo poškozením, nesprávnou manipulací, nesprávným skladováním, neodborným zásahem kupujícího či třetí osoby nebo v důsledku živelních pohrom.

Zboží beru zpět bez udání důvodů do 14 dnů, peníze (bez poštovného) vracím do 30 dnů od převzetí zásilky. Zboží musí být nepoužito, nové, nepoškozené, nesmí nést známky otevření, či použití. Pokud bude zboží použito, poškozeno, nebo nese známky otevření, či použití, tak zboží vracím zpět, náklady na neoprávněnou reklamaci či na vrácení zboží hradí kupující. Na dobírku vrácené zboží neberu, pokud tato bude, zboží nepřebírám. Zpět neberu metrový textil stříhaný na míru, zboží z alba "Soukromý prodej", "Akční ceny - jen do vyprodání zásob" a "Výprodej".

Na vyžádání přiložím doklad o zaplacení.

Co se týče prodeje oblečení z alba "Soukromý prodej" a jiných: jedná se o prodej soukromý, věci jsou vesměs nové, uvedené i pod nadpisem Nové zboží, ale nejedná se o prodej komerční, nenošené, ale nějak nám nesedí velikostně (většinou dárky) a v naší rodině nenašly uplatnění. Na tyto věci se nevztahuje záruka, ani neberu zpět.

Tyto Obchodní podmínky jsou platné pro všechny obchodní případy uzavírané prodávajícím a kupujícím. Právní vztahy obou smluvních stran vzniklé na základě uzavřené objednávky se řídí v případě fyzické osoby ustanoveními Občanského zákoníku, v případě právnické osoby ustanoveními Obchodního zákoníku. Prodávající si vyhrazuje právo tyto Obchodní podmínky kdykoliv změnit. Tuto změnu a její účinnost Prodávající zveřejní na internetových stránkách nebo jiným vhodným způsobem.

Na veškeré dotazy ráda odpovím. V případě potřeby mne kontaktujte na email: humplikova.eliska@seznam.cz


Vaše Eli
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.1.2014, 18:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu