Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra V. (viki123) ID 240685
mimibazar.cz/viki123
Oblast: Brno
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.9.2009
Naposledy: 11.5.2020 14:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 117
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodejce:
Petra Vrzalová
Fryčajova 20
Brno 614 00

IČO: 88247279
DIČ: CZ7854024277
p.vrzalova@seznam.cz




Společné (ověřené) podmínky prodeje Ověřených obchodníků


Obchodní podmínky

1. Všeobecná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.vrzalka.cz, www.detskebotyzdrave.cz. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatel, dodavatel) a kupujícího (zákazník, spotřebitel).

Provozovatelem internetového obchodu je Bc. Petra Vrzalová, zapsaná u Živnostenského úřadu v Brně, provozovna Fryčajova 612/20, 614 00, Brno – Obřany, IČ: 88247279

Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 89/2012 Sb.-dále jen „NOZ“) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.).

2. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu www.vrzalka.cz, www.detskebotyzdrave.cz, jsou závazné. Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami včetně podmínek reklamace a že s nimi souhlasí.

Kupující bere na vědomí, že prodej zboží na těchto internetových stránkách není určen pro prodej zboží za účelem jeho dalšího prodeje v rámci podnikatelské činnosti kupujícího. V tomto případě má kupující možnost uzavřít kupní smlouvu s prodávajícím individuálně, a to na základě informování prodávajícího o této skutečnosti.

Kupující má možnost prostřednictvím e-shopu na výše uvedených stránkách koupit zboží, které zde prodávající nabízí, tj. uzavřít s prodávajícím kupní smlouvu. Kupní smlouva vzniká odesláním objednávky kupujícím a přijetím objednávky prodávajícím, za případné chyby při přenosu dat nenese prodávající odpovědnost.

Prodávající v souladu s §1740 odst. 3 NOZ vylučuje přijetí objednávky s dodatkem nebo odchylkou. Prodávající neprodleně potvrdí kupujícímu obdržení objednávky na e-mailovou adresu uvedenou kupujícím v jeho objednávce. Současně s potvrzením zašle i znění těchto obchodních podmínek.

Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých v objednávce určených údajů a náležitostí. Před zasláním objednávky prodávajícímu je kupujícímu umožněno zkontrolovat a měnit údaje, které do objednávky kupující vložil, a to i s ohledem na možnost kupujícího zjišťovat a opravovat chyby vzniklé při zadávání dat do objednávky. Objednávku odešle kupující prodávajícímu kliknutím na tlačítko „ potvrzení objednávky“. Údaje uvedené v objednávce jsou prodávajícím považovány za správné.

Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce

Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího, pod podmínkou zaplacení kupní ceny a jeho převzetím.

Vyplněním závazné objednávky v rámci internetového obchodu www.vrzalka.cz, www.detskebotyzdrave.cz , kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.

Prohlašujeme, že veškeré zboží, nabízené v rámci internetového obchodu www.vrzalka.cz, www.detskebotyzdrave.cz, pochází ze skladů oficiálních výrobců a dovozců.

Všechny ceny uvedené na www.vrzalka.cz,www.detskebotyzdrave.cz, jsou konečné, uváděny včetně všech daní a poplatků (včetně DPH).Nad rámec ceny zboží budou účtovány náklady na dodání zboží kupujícímu dle podmínek stanovených v těchto obchodních podmínkách. Prodávající si vyhrazuje právo jednostranně upravit (zvýšit / snížit) ceny zboží s tím, že nové ceny zboží jsou pro kupujícího platné dnem jejich zveřejnění na internetových stránkách. Taková úprava ceny se nevztahuje na zboží již kupujícím objednané. V případě, že se na www.vrzalka.cz,www.detskebotyzdrave.cz, objeví u některého zboží cena evidentně chybná, (např. pokud jde o zboží běžně dostupné a všeobecně známé a jeho cena se liší od ceny obvyklé) prodávající nemá povinnost zboží dodat za tuto vadnou cenu, ale může kupujícímu nabídnout dodání zboží za cenu řádnou. Pokud kupující v tomto případě s řádnou cenou zboží nesouhlasí, může od Kupní smlouvy odstoupit.

Nabídka na www.vrzalka.cz,www.detskebotyzdrave.cz, (včetně akčního zboží, výprodeje a letákových akcí) platí do vyprodání zásob. Nabídku v internetovém obchodě se snažíme pravidelně aktualizovat dle prodeje v naší kamenné prodejně a aktuálních skladových zásob. Tímto kupující bere na vědomí, že kupujícím objednané zboží může být již vyprodáno (přestože je na internetových stránkách nabízeno). V tomto případě prodávající kupujícího bezodkladně o této skutečnosti informuje a již uzavřená smlouva zaniká a žádná ze stran nemá nárok na jakékoliv náhrady vůči druhé straně.

Prodejce si vyhrazuje právo odmítnout vyřízení objednávky, pokud jsou objednací údaje neúplné, nebo vzbuzují pochybnost o skutečném úmyslu zákazníka objednat zboží. O tomto odmítnutí zašle prodávající informaci na emailovou adresu zákazníka.

Pokud si kupující vyžádá doklad o zakoupení zboží, je prodávající povinen mu jej vydat s uvedením data prodeje, popisem zboží, ceny zboží, místa dodávky, data dodávky a identifikačních údajů prodávajícího. Tuto povinnost prodávající splní také zasláním kopie objednávky.

3. Doprava a platba zboží

Pro dopravu používáme Českou poštu, balné neúčtujeme.

Osobní odběr na prodejně - ZDARMA

Objednávka nad 3.000,- Kč při platbě předem - ZDARMA

Bankovním převodem 2500208974/2010 - 95,- Kč
Na dobírku - 140,- Kč


4. Dodání zboží

Dodávka bude dle dostupnosti zboží a provozních možností prodávajícího realizována v co nejkratším termínu, obvykle 5-10 pracovních dnů od uzavření kupní smlouvy. Ve výjimečných případech (období svátků apod.) může být dodací lhůta i delší, o čemž bude kupující bezodkladně po zjištění této skutečnosti informován.

Místo dodání je stanoveno na základě objednávky kupujícího. Za splnění dodávky se považuje dodání předmětu na uvedenou adresu. Dopravu na adresu určení zajišťuje prodávající. Zásilka se zbožím obsahuje fakturu, potvrzení o právech při vadném plnění (záruční list) příp. doklad o zakoupení (pokud o to kupující požádal).

Při převzetí zboží od České pošty si vždy pečlivě zkontrolujte neporušenost přepravního obalu. V případě, že obal je poškozen uveďte tuto informaci do předávacího protokolu České pošty.



5. Odstoupení od smlouvy ze strany kupujícího, který je spotřebitelem

V souladu s §1829 odst. 1 NOZ má kupující právo odstoupit od smlouvy bez udání důvodů ve lhůtě 14 dní od převzetí zboží. Při dodání několika položek zboží běží lhůta ode dne převzetí poslední dodávky zboží. Rozhodne-li se kupující pro odstoupení v této lhůtě a dodrží níže uvedené podmínky bude mu vrácena kupní cena a náklady na dodání zboží od prodejce ke kupujícímu. Toto právo neslouží jako způsob řešení reklamace zboží.

Odstoupí-li kupující od kupní smlouvy zašle nebo předá prodávajícímu na níže uvedenou adresu nejpozději do 14 dnů od odstoupení zboží, které od něho obdržel. Náklady na vrácení zboží prodávajícímu nese v tomto případě kupující.

Adresa:

Dětská Obuv Vrzalka, Fryčajova 20, Brno – Obřany, 614 00

- zboží musí být nepoškozené, bez známek užívání nebo opotřebování

- musí být kompletní (včetně příslušenství, záručního listu atd. )

- s kopií faktury a případně s krátkým dopisem, že odstupujete od smlouvy s vlastnoručním podpisem (pouze v případě, že kupující nevyužil formuláře prodávajícího pro odstoupení od smlouvy uvedeného na jeho internetových stránkách).

Kupující odpovídá prodávajícímu za snížení hodnoty zboží, které vzniklo v důsledku nakládání s tímto zbožím jinak, než je nutné s ním nakládat s ohledem na jeho povahu a vlastnosti za účelem obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti. Prodávající uplatní nárok na náhradu snížení hodnoty zboží tak, že mu zašle od kupujícího přijaté finanční prostředky za koupi zboží snížené o tuto náhradu.

Při odstoupení spotřebitele od kupní smlouvy mu prodávající vrátí nejpozději do 14 dnů od odstoupení všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání zboží, které od něj přijal, a to stejným způsobem kterým je přijal (nedohodnou-li se jinak) , ne však dříve, než mu spotřebitel zboží předá nebo prokáže, že zboží prodávajícímu odeslal. Jestliže kupující zvolí jiný, než nejlevnější způsob dodání zboží, který prodávající nabízí, vrátí prodávající kupujícímu náklady na dodání zboží ve výši odpovídající nejlevnějšímu jím nabízenému způsobu dodání zboží.

Spotřebitel je oprávněn použít pro odstoupení od kupní smlouvy formulář pro odstoupení od kupní smlouvy, jehož vzor je přílohou těchto obchodních podmínek. Prodávající potvrdí e-mailem kupujícímu přijetí tohoto formuláře (Odstoupení od kupní smlouvy) bez zbytečného odkladu.

Kupující není oprávněn zasílat vrácené zboží na dobírku. Takto vrácené zboží nebude prodávajícím přijato a prodlužuje se tím doba vyřízení.

6. Odpovědnost za vady

Jakost při převzetí

Prodávající odpovídá kupujícímu, že věc při převzetí nemá vady. Zejména odpovídá, že v době, kdy kupující věc převzal

a) má věc vlastnosti, které si strany ujednaly, a chybí-li ujednání, takové vlastnosti, které prodávající nebo výrobce popsal nebo které kupující očekával s ohledem na povahu zboží a na základě reklamy jimi prováděné,
b) se věc hodí k účelu, který pro její použití prodávající uvádí nebo ke kterému se věc tohoto druhu obvykle používá,
c) je věc v odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a
d) věc vyhovuje požadavkům právních předpisů.

Během šesti měsíců od převzetí zboží se předpokládá, že vada zboží existovala již při převzetí zboží.

Kupující může u prodávajícího uplatnit nejpozději do dvou let od převzetí zboží podle svého požadavku nárok na bezplatné odstranění vady nebo na přiměřenou slevu z ceny, není-li to povaze vady neúměrné (zejména nelze-li vadu odstranit bez zbytečného odkladu), lze uplatnit požadavek na dodání nové věci bez vad nebo nové součásti bez vad, týká-li se vada pouze této součásti.

Není-li oprava nebo výměna zboží možná, na základě odstoupení od smlouvy může kupující požadovat vrácení kupní ceny v plné výši.

Neodstoupí-li kupující od smlouvy nebo neuplatní-li právo na dodání nové věci bez vad, na výměnu její součásti nebo na opravu věci, může požadovat i přiměřenou slevu. Kupující má právo na přiměřenou slevu i v případě, že mu prodávající nemůže dodat novou věc bez vad, vyměnit součást nebo věc opravit, jakož i v případě, že prodávající nezjedná nápravu v přiměřené době nebo že by zjednání nápravy kupujícímu působilo značné obtíže.



Vyskytla-li se odstranitelná vada po opravě opakovaně (třetí reklamace pro stejnou závadu nebo čtvrtá pro odlišné závady) nebo má zboží větší počet vad (nejméně tři vady současně), může kupující uplatnit právo na slevu z kupní ceny, dodání nového zboží nebo odstoupit od smlouvy.

Prodávající není povinen nároku kupujícího vyhovět, pokud prokáže, že kupující před převzetím o vadě zboží věděl nebo ji sám způsobil.


Prodávající neodpovídá za vady vzniklé v důsledku běžného opotřebení nebo nedodržení návodu k použití. Součástí záručního listu je návod na ošetření obuvi. Upozorňujeme, že pokud dojde k poškození obuvi z hlediska nedodržování zásad a účelového použití, nebo v důsledku zanedbané údržby dle návodu na údržbu obuvi, nebude brán zřetel na případné reklamace.



Požádá-li o to kupující, potvrdí mu prodávající v písemné formě, v jakém rozsahu a po jakou dobu trvají jeho povinnosti v případě vadného plnění. V potvrzení uvede své jméno, sídlo a identifikující údaj. Je-li to potřebné, vysvětlí prodávající kupujícímu srozumitelným způsobem obsah, rozsah, podmínky a dobu trvání své odpovědnosti i způsob, jakým lze uplatnit práva z ní plynoucí. V potvrzení prodávající zároveň uvede, že další práva kupujícího, která se ke koupi věci vážou, nejsou dotčena - záruční list.

7. Reklamace (postup při uplatnění reklamace)

Případné reklamace budou vyřízeny v souladu s právním řádem platným v České republice.

Se zakoupenou obuví obdrží kupující také záruční list, který Vás informuje o podmínkách uplatnění práva z odpovědnosti za vady (o jejím rozsahu, podmínkách, době platnosti a způsobu uplatnění nároků z ní plynoucích) . Tento záruční list uchovejte a v případě reklamace ho pošlete společně s dokladem o zakoupení obuvi.

Kupující je povinen sdělit prodávajícímu, jaké právo si zvolil při oznámení vady, nebo bez zbytečného odkladu po oznámení vady. Změna volby bez souhlasu prodávajícího je možná jen tehdy, žádal-li kupující opravu vady, která se ukáže být neodstranitelná.

Nezvolí-li kupující své právo z podstatného porušení smlouvy včas, má práva jako při nepodstatném porušení smlouvy.

Lhůta pro vyřízení reklamace běží od předání/doručení zboží prodávajícímu na adresu:

Dětská Obuv Vrzalka, Fryčajova 20, Brno – Obřany, 614 00

K reklamaci přiložte dopis s popisem reklamované vady, přesnou adresou spotřebitele, kontakt na spotřebitele, volbou práva při odpovědnosti za vady a číslo bankovního účtu pro případné vrácení kupní ceny.

Prodávající vydá kupujícímu písemné potvrzení o tom, kdy byla reklamace uplatněna, co je jejím obsahem, jaký způsob vyřízení reklamace je požadován, a to emailem bezprostředně po přijetí reklamace, dále potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení opravy a době trvání reklamace, případně písemné odůvodnění zamítnutí reklamace. Doba od uplatnění práva z odpovědnosti za vady až do doby skončení reklamačního řízení se do záruční doby nepočítá. Záruční dobu nelze zaměňovat s životností zboží, tj. dobou, po kterou při správném užívání a ošetřování může zboží vzhledem ke svým vlastnostem, danému účelu a intenzitě užívání vydržet

Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní.

Prodávající je povinen bezodkladně, nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně odstranění vady, prodávající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě. Po uplynutí této lhůty má kupující stejná práva, jako by se jednalo o podstatné porušení smlouvy.
Odmítne-li prodávající odstranit vadu věci, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny nebo odstoupit od smlouvy

U oprávněné reklamace náleží kupujícímu náhrada účelně vynaložených nákladů.

Reklamace zboží se v případě, že kupujícím je spotřebitel, řídí příslušnými ustanoveními NOZa zákonem o ochraně spotřebitele

Pro případ zamítnuté reklamace prodávající spotřebiteli vydá písemné odůvodnění tohoto zamítnutí.

Pokud budete mít dotaz ohledně stavu Vaší reklamace, obraťte se na telefon 728 312 333 nebo zašlete dotaz na email: obchod@vrzalka.cz

Kupující má právo na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním práv z odpovědnosti za vady. V případě odstoupení od smlouvy z důvodu vady věci má spotřebitel také právo na úhradu nákladů nezbytně vynaložených k tomuto odstoupení.

V případě zjevně neoprávněné reklamace nemá spotřebitel nárok na náhradu svých nákladů spojených s vyřízením reklamace a současně ani prodejce nemá nárok na náhradu nákladů, které vznikly na jeho straně (pokud se ze strany spotřebitele nejednalo např. o opakovanou zjevně bezdůvodnou reklamaci, u které se již dá dovozovat, že se z jeho strany jednalo o zneužití práv).

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání produktů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka. Záruční doba začíná běžet dnem převzetí zboží kupujícím.

V žádném případě nám neposílejte reklamované zboží na dobírku. Takto vrácené zboží nebude přijato a prodlužujete tím dobu vyřízení reklamace.



8. Ochrana osobních údajů

Provozovatel přehlašuje, že všechny údaje osobní povahy (jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa a poštovní adresa) jsou důvěrné, budou použité jen pro interní potřebu a nebudou zveřejněné, či poskytnuté třetí osobě anebo jinak zneužité. Osobní informace jsou shromažďované z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodu.

Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pokud nastane obchodní případ, kdy je nutné předat osobní informace zákazníka dodavateli, Bc. Petra Vrzalová se zavazuje, že tyto informace předá až po předcházejícím odsouhlasení daným zákazníkem. Bez souhlasu není možné jakékoli informace osobního charakteru předávat.

Zákazník využíváním služeb internetového obchodu www.vrzalka.cz, www.detskebotyzdrave.cz, dává souhlas k shromažďování osobních údajů. Při registraci jsou požadované základní informace zákazníka, které se dále doplňují při vyřizování objednávky. Zákazník má právo požádat o vymazání osobních údajů z databází (zrušení registrace) a to písemnou formou na e-mail: obchod@vrzalka.cz

9. Závěrečná ustanovení

Kupující souhlasí s použitím komunikačních prostředků na dálku při uzavírání kupní smlouvy. Náklady vzniklé kupujícímu při použití komunikačních prostředků na dálku v souvislosti s uzavřením kupní smlouvy (náklady na internetové připojení, náklady na telefonní hovory) si hradí kupující sám.

Kupní smlouvy jsou počínaje jejich uzavřením archivovány prodávajícím. Přístup k archivovaným kupním smlouvám má výlučně prodávající.

Dle § 1820 odst. 1 písm. j) NOZ prodávající informuje, že kupující je oprávněn zaslat prodávajícímu stížnost jakoukoli formou a prodávající se jí bude zabývat a učiní vše, aby ji vyřídil a dále že prodávající je oprávněn k prodeji zboží na základě živnostenského oprávnění. Živnostenskou kontrolu provádí v rámci své působnosti příslušný živnostenský úřad. Dozor nad oblastí ochrany osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů. Česká obchodní inspekce vykonává ve vymezeném rozsahu mimo jiné dozor nad dodržováním zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů.

Prodávající je oprávněn obchodní podmínky kdykoliv změnit. Pro konkrétní kupní smlouvu jsou však obchodní podmínky platné ve znění účinném ke dni uzavření dané kupní smlouvy.

Kupní smlouvu lze uzavřít v českém jazyce.

Přílohou těchto obchodních podmínek je formulář pro odstoupení od kupní smlouvy.

Tyto Obchodní podmínky vstupují v platnost dnem 1. 1. 2014 a platí do odvolání.



Kupující svou objednávkou stvrzuje, že je seznámen s následujícími podmínkami a souhlasí s nimi v plném rozsahu.



Vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy

(vyplňte tento formulář a pošlete jej zpět pouze v případě, že chcete odstoupit od smlouvy)

Oznámení o odstoupení od smlouvy



- Adresát: Dětská obuv Vrzalka – Petra Vrzalová, Fryčajova 20, Brno 61400

obchod@vrzalka.cz



- Oznamuji/oznamujeme(*), že tímto odstupuji/odstupujeme(*) od smlouvy o nákupu tohoto zboží:



……………………………………………………….………………………………………..





- Datum objednání zboží: ………………..……………………………………………………





- Jméno a příjmení kupujícího spotřebitele/spotřebitelů: …………………………………….





- Adresa kupujícího spotřebitele/spotřebitelů: ………………………………………………..



…………………………………………………………………………………………………



- Číslo prodejního dokladu[1]: …………………………………………………………………...





- Číslo objednávky[2]: ……………………………………………………………………………



- Kupní cena má být vrácena[3]:

(*) bezhotovostním převodem na bankovní účet číslo:



................................................ /........................



- Podpis kupujícího spotřebitele/spotřebitelů (pouze pokud je tento formulář zasílán v listinné podobě):



……………………………………………..



- Datum



……………………………………………

(*) Nehodící se škrtněte nebo údaje doplňte.



Dětská obuv Vrzalka, Fryčajova 20, 614 00 Brno, tel. 728 312 333, www.vrzalka.cz, www.detskaobuvzdrava.cz,e-mail: obchod@vrzalka.cz IČO: 88247279, DIČ: CZ7854024277





[1] Jedná se o nepovinný údaj, jeho uvedení však urychlí vyřízení Vašeho požadavku

[2] Jedná se o nepovinný údaj, jeho uvedení však urychlí vyřízení Vašeho požadavku

[3] Jedná se o nepovinný údaj, jeho uvedení však urychlí vyřízení Vašeho požadavku


VLASTNÍ PODMÍNKY PRODEJE:

Dobrý den milé maminky, tatínkové, rodičové.

Chtěla bych Vás upozornit na skutečnost, že máme kamennou prodejnu a zboží se rychle prodává. Proto se může stát, že Vámi objednané zboží přes mimibazar nemusíme již mít skladem. Pokud budete mít velký zájem o zboží, které jsme vyprodali a máme možnost je objednat u dodavatele moc rádi je pro Vás objednáme.
Tímto Vám děkujeme za pochopení

OBCHODNÍ PODMÍNKY:

Každá přijatá objednávka v našem obchodě je ZÁVAZNÁ.

Vybrané zboží Vám rezervuji max.3 dny a pak dávám zpět do prodeje.
Rezervaci je možné zrušit do 2 dnů, pozdější zrušení nebo neodpovídání na maily budu hodnotit negativním hodnocením.
Při dotazu na míry věc držím 24hod., potom ji postupuji dalšímu zájemci. Na vše se přeptejte, ráda přeměřím a popíšu.

Při objednávce udávejte adresu kam zaslat zásilku - DĚKUJI.

ZPŮSOB DODÁNÍ:

Cena za poštovné je vždy uvedena u inzertní fotografie. Na přání zákazníka zašlu i na dobírku ( bude přičteno doběrečné 40,-Kč ). Obyčejné zásilky jsou zasílány pouze na Vaše vyžádání a Vaše RIZIKO.
- v případě objednání více věci bude započítáno jen jedno poštovné dle platných tarifů
České pošty
- v případě objednání zboží za 3 000,- Kč hradí poštovné prodávající (vždy po písemné
dohodě).
Lhůta pro dodání zboží se řídí vnitřními předpisy a tarify České pošty (doporučené zásilky obvykle bývají do druhého dne, pojištěné balíky 2-3 pracovní dny)
Zboží je posíláno DOPORUČENĚ prostřednictvím České pošty po připsání platby na účet většinou do 48 hodin ( v případě dovolené, nemoci atd...budu aktuálně informovat na MMB )
POZOR - BALÍČEK NEODESÍLÁM PŘEDEM A ANI NA ZÁKLADĚ POTVRZENÍ Z BANKY! Na mejl s prosbou o zaslání dříve než příjde platba na účet nebudu REAGOVAT - děkuji za pochopení.

Podmínky platné od 1.1.2014 .

Děkuji Vám za Váš nákup a přeji krásný den
Zdraví Petra Vrzalová
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2014, 21:25
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu