Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Denisa D. (doubravkababy) ID 24465
mimibazar.cz/doubravkababy
Oblast: Olomouc
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.9.2006
Naposledy: 23.12.2018 23:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1162
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky!

Velice mě těší, že jste nahlédly do mého alba a rozhodly se k nákupu.

Na Vaše dotazy či objednávky reaguji nejpozději do 24 hodin. Zašlu Vám podklady k platbě včetně variabilního symbolu, který je nutný. Tel. číslo uvádějte prosím rovnou při objednávce. Možno platit i dobírkou.
Zboží zasílám ihned po obdržení platby na účet prostřednictvím zásilkové služby DPD za 115,- Kč + 30 Kč dobírka (poštou po domluvě). Pokud neobdržíte na Vaši objednávku či dotaz odpověď, kontaktujte mne prosím znovu, někdy e-maily nedojdou.

Moc moc děkuji všem spokojeným maminkám, které mi píší tak krásná hodnocení o))


Seznamte se prosím s podmínkami prodeje! Přeji všem příjemné nakupování ...


PODMÍNKY PRODEJE
==================

Závaznost objednávky a její vyřízení

Každá potvrzená objednávka je ze strany zákazníka závazná dle obchodních podmínek (OZ §544-545, zákon č. 40/1964 Sb).
Okamžikem odeslání objednávky vzniká kupní smlouva, zákazník potvrzuje, že souhlasí s obchodním řádem ve znění platném v den odeslání objednávky i platnou cenou zboží. Pokud dojde mezi vyřízením a odesláním objednávky ke změně cen, platí vždy ceny uvedené v již uskutečněné objednávce.
Svou adresu a tel. číslo uvádějte prosím již při objednávce!!!

Dodací podmínky

Zboží zasílám ihned po obdržení platby na účet a to prostřednictvím zásilkové služby DPD za 115 Kč + 30 Kč v případě platby na dobírku.
Ceny za poštu dle tarifů pošty. (Balíky nepřevažuji, takže nevím, že byl třeba o 2dkg lehčí. Omlouvám se tímto za případnou újmu na poštovném a děkuji za pochopení.)


***** PŘI OBJEDNÁVCE NAD 1200,- Kč DOPRAVA ZCELA ZDARMA !!! *****

Zboží je vyexpedováno v pracovní dny zpravidla ihned, nejpozději do 24 hodin od zaplacení závazné objednávky, víkendem se tato doba prodlouží. V případě změny délky dodací lhůty budete informováni na Vámi uvedený e-mail nebo telefonicky.

DPD obvykle doručí zásilku do druhého pracovního dne, termín doručení zásilky k zákazníkovi závisí na přepravních podmínkách přepravce. Česká pošta trvá zpravidla 3 - 7 dní, v některý lokalitách i déle. Neodpovídám za případnou prodlevu v doručení zásilky ze strany přepravních či poštovních služeb.

Vrácení zboží - odstoupení od smlouvy

Kupující má právo podle občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů ode dne převzetí zboží.

Zboží musí být vráceno na adresu prodejce nepoškozené, nepoužité, v kompletním stavu spolu s nepoškozeným původním obalem a dokladem o koupi a řádně zabalené, aby se při zpáteční cestě nepoškodilo. Zaslání zpět na dobírku není možné, takové zásilky odmítám a jsou vráceny zpět odesílateli. Upozorňuji, že poštovní náklady si hradí zákazník sám.

Po obdržení vráceného zboží Vám do 14 dní vrátím kupní cenu zboží převodem na Váš účet. Do ceny zboží se nezapočítávají náklady spojené s jeho expedicí. Tyto náklady jsou přesně vyčísleny v daňovém dokladu, který je součástí každé zásilky.
Jestliže se rozhodnete zboží vrátit, informujte mne prosím předem na e-mail.

Nepřevzatá dobírka

Pokud nebude objednávka zaslaná na dobírku zákazníkem řádně vyzvednuta a zaplacena, budu v každém případě požadovat uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží a manipulační poplatek (smluvní pokuta) ve výši 500,- Kč.
Kupující bude telefonicky či písemně kontaktován, poté obdrží doporučenou listovní zásilku s potřebnými údaji k uhrazení nákladů. V případě opakovaného odmítnutí zásilky či nezaplacení smluvní pokuty do stanovené lhůty si vyhrazuji právo, uveřejnit jeho osobní údaje (jméno, adresu) v Černé listině jako nespolehlivého zákazníka.
Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši.
Upozorňuji, že veškeré nesplacené pohledávky, budou postoupeny společnosti Deredes s.r.o. (www.checkout.cz) k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených.

Záruka a reklamace
-
Záruku za zboží poskytuji v souladu s obecně platnými právními předpisy. Záruční doba je 24 měsíců a začíná běžet ode dne převzetí zboží zákazníkem. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávnou manipulací a použitím výrobku a skladováním. Reklamační list musí obsahovat datum dodání zboží, název výrobku, popis závady. Zboží, na kterém je uplatňována reklamace musí být vráceno v původním obalu spolu s dokladem o koupi. V případě oprávněné reklamace bude zboží vyměněno kus za kus nebo vrácena kupní cena zboží. Do ceny zboží se nezapočítávají náklady spojené s jeho expedicí. Tyto náklady jsou přesně vyčísleny v daňovém dokladu, který je součástí každé zásilky. Zaslání zpět na dobírku není možné, takové zásilky odmítám a jsou vráceny zpět odesílateli. Upozorňuji, že poštovní náklady si hradí zákazník sám.

Zjistí-li kupující při převzetí zboží od dopravce známky poškození, musí neprodleně zkontrolovat obsah zásilky, zda není poškozen přepravou. Pokud ano, pak je kupující povinen ihned informovat přepravce a zároveň prodávajícího. Prodávajícímu tuto skutečnost sdělit písemně na kontaktní adresu nebo e-mailem nejpozději do 2 dnů od převzetí zboží. Za vzniklou škodu při přepravě odpovídá přepravce

Ochrana osobních údajů
-
Osobní data, která mi poskytnete v souvislosti s objednávkou zboží, slouží výlučně pro potřebu realizace objednávky a nebudou poskytovány třetím osobám.

Závěrečná ustanovení

Potvrzením objednávky zákazník souhlasí s uvedenými podmínkami nákupu. Vzniklá kupní smlouva, pokud není výslovně stanoveno jinak v obchodních a dodacích podmínkách, a z ní plynoucí práva a povinnosti se řídí Obchodním zákoníkem.


Dodavatel:
NAPPY s.r.o., Renoty 37, 783 91, IČO: 25876660, DIČ: CZ25876660

„Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.“
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.3.2018, 11:19
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu