Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alena Ř. (haassinka) ID 246950
mimibazar.cz/haassinka
Oblast: Trutnov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.9.2009
Naposledy: 22.4.2017 15:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 141
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:

Alena Řeháková
Hajnice 244
544 66
IČ: 88607283

Bankovní účet: 2900244720 / 2010 - vedený u FIO banky

Tel.: 608 112 480 - jen ve všední dny.
Email: beruskyshop@seznam.cz

Fyzická osoba podnikající na základě vydání ŽL městský úřadem v Trutnově. Nejsem plátce DPH!

OBCHODNÍ PODMÍNKY:

Platné pro nákup přes www.mimibazar.cz/haassinka

1. Úvodní ustanovení

Tyto obchodní podmínky upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě Závazné Objednávky, která je zároveň Kupní smlouvou (dále jen „Kupní smlouva") uzavírané mezi prodávajícím a jinou fyzickou či právnickou osobou (dále jen „kupující“) prostřednictvím prostřednictvím webu www.mimibazar.cz/haassinka.


2.Objednávky

Každá učiněná objednávka je závazná a je zároveň návrhem kupní smlouvy, jejím odesláním stvrzujete, že soulasíte s obchodními podmínkami. Kupní smlouva je uzavřena momentem Potvrzení objednávky ze strany prodavajícího.

Potvrzení objednávky je zpravidla zasláno do 24 hodin od vaší objednávky. Obsahuje informaci o dodací lhůtě vámi objednaného zboží a o výši poštovného a balného.

STORNO objednávky je možné provést do 24 hodin od odeslání objednávky na email: beruskyshop@seznam.cz , stačí uvést jméno, email a popis objednaného zboží.

Objednávka zboží vyrobeného nebo upraveného na přání/ na míru - nelze stornovat ani žádat odstoupení od smlouvy! dle ustanovení § 53 odst. 8 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník.


3. Dodací lhůta

Dodací lhůta u zboží, které je skladem činí 2-4 pracovní dny (dodací lhůtou je myšlen den předání přepravní službě, ne den doručení - za přepravní dobu neručíme!).

Dostupnost zboží na objednávku - je vždy pouze orientační zpravidla 3-14dní. O konkrétní dostupnosti se můžete vždy informovat emailem.

4. Platební podmínky

- Platbu je možné provést převodem na účet vedený u Fio banky:
- Na dobírku - v případě nepřevzetí zásilky vám budou účtovány oprávněné náklady spojené se zabalením a odesláním objednávky !

5. Doprava

Pro přepravu balíčků využívám služeb České pošty. Za poškození při přepravě balíčků zodpovídá pouze přepravce! Při převzetí zásilky zkontrolujte obal a v případě poškození obalu sepište protokol o poškození.

6. Reklamace

Při prodeji spotřebního zboží trvá záruční lhůta 24 měsíců, není-li u zboží uvedena záruční lhůta jiná. U potravinářského zboží činí osm dnů. Jestliže je na prodávané věci, jejím obalu nebo návodu k ní vyznačena v souladu se zákonem lhůta k použití věci, skončí záruční doba jejím uplynutím. Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady, které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době.
Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.

Nehledě na dvouletou záruku by měl kupující vady zboží reklamovat u prodávajícího bez zbytečného odkladu (poté, co byla vada objevena). Jestliže tedy vadné zboží kupující dále i s vadou používá a reklamaci uplatní až později, nemusí být uznána.
Reklamace musí být vyřízena - včetně odstranění vady - nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Lhůtu lze prodloužit pouze v případě, že s tím zákazník výslovně souhlasí.


7. Odstoupení od smlouvy

vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:

Dle Občanského zákoníku §53 odst. 7. Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.

odst. 8. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit podle odstavce 7 od smluv:

- na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
- na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,
- na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
- na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
- na dodávku novin, periodik a časopisů,
- spočívajících ve hře nebo loterii

Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly.

Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené finanční částky. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit, anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku prodávajícímu nahradit v penězích.

Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.

Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.


8. Výše poštovného a balného

Cena za poštovné a balné vám bude přepočítána podle druhu a množství objednaného zboží - v přímé závislosti na velikosti a hmotnosti objednaných produktů.

Cena poštovného vám bude sdělena do 24hodin od odeslání vaší objednávky a to formou Potvrzení objednávky.


9. Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy.





10. POUŽITÉ ZBOŽÍ = SOUKROMÉ : Jedná se o čistě soukromý prodej, není předmětem podnikání !

Nabízím oblečení po našich dvojčátkách. V nabídce mám pouze věci v perfektním stavu, případně i zcela nenošené nejsou vyjímkou. Více nošené věci nabízím zdarma, nebo za pakatel.

Upřednostňuji osobní odběr, potom můžete vidět, že jsou oblečky opravdu v takovém stavu, jak inzeruji. Případně zašlu ráda poštou s platbou předem.

Na použité zboží soukromého prodeje se nevztahuje záruka 24měsíců.

Poštovné bude stanoveno dle velikosti a hmotnosti zásilky.
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.4.2012, 15:51
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu