Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana D. (Petit Shop) ID 252300
mimibazar.cz/PetitShop
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.10.2009
Naposledy: 15.3.2018 21:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 85
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám Vás na svých stránkách,

doufám, že se Vám u mě zalíbí a budete se rádi vracet. Zboží je nepoškozené, pokud není uvedeno jinak, často i nenošené. Většinou se jedná o dovoz z Anglie, USA, Itálie a Německa. Věřím, že budete spokojené, přeji vám příjemné listování. :)

PODMÍNKY PRODEJE:

PLATBA, REZERVACE, ODESLÁNÍ ZBOŽÍ:
1) Po zamluvení předmětu a obdržení platebních instrukcí ode mě, čekám na platbu 7 DNÍ (dlouhodbé balíčky nedělám, pouze stálým zákaznicím po domluvě) a poté předmět opět uvolňuji k prodeji a uděluji hodnocení. Je třeba komunikaovat prosím!
Balíčky odesílám zpravidla do druhého dne od doručení platby. Mohou ovšem nastat situace, kdy to nelze uskutečnit, platí tedy na odeslání balíčku lhůta 7 pracovních dní od doručení platby.
Pokud potřebujete balíček urgentně mít co nejrychleji, určitě napište a dohodneme se, pokusím se vám maximálně vyjít vstříc!

Mám i své další internetové stránky, takže kdo první řekne, že kupuje, tak kupuje! Funguji jako klasický eshop, kde když někdo klikne na Koupit, automaticky se mu odesílají podmínky k platbě. Ráda Vám zodpovím všechny dotazy a doplňím fotky, ale i v momentě než se rozhodnete se může stát, žá vám může někdo předmět vyfouknout, jak z jiného webu, tak zde na mimibazaru kliknutím na závaznou objednávku. Děkuji, že toto respektujete.

2) Zboží zasílám pouze doporučeně, poštovné se řídí tarifem České Pošty (viz níže), platbu prosím vždy předem na účet. Účtuji si pouze poštovné, balné je zdarma pro každou zákaznici.
Objednávku je možné stronovat přes komunikaci v mimibazaru nebo emailem do 24 hodin.

REKLAMACE:
3) Zboží vždy správně popisuji, uvádím rozměry, veškeré dírečky a případné žmolečky také nezapírám a na požádání určitě velmi ráda doplním další Vámi požadované informace nebo fotografie. V případě, že objevíte vadu, kterou jsem přehlédla, ráda vám poskytnu kompenzaci. Každý může udělat chybu, jen je třeba napravit ku spokojenosti obou stran.
Ovšem pokud je zboží bez vady, případně s vadou a rozměry které byly u inzerátu uvedeny a akceptovaly jste je zakoupením předmětu NENÍ důvod k reklamaci, přeci jen nejsem obchod nebo směnárna. :)
Na čerpání námi domluvených podmínek reklamace (vrácení zboží, výměna, sleva) máte 14 dní. Ovšem rozhodně upřednostňuji, abyste mi věc odeslaly po doručení a vyzkoušení hned druhý den zpět! (hodně slečen/paní si vezme věc na sebe ven a pak mi ji pošle a to považuji za zneužití dobré vůle při umožnění vrácení zboží zpět). Pokud bude jasné podezření, že zboží bylo užito a pak vráceno, může být reklamace zamítnuta. Náklady spojené s reklamací nehradím, při reklamaci Vám vracím částku, kterou jste samy zaplatily (uradím Vám tedy zpět cenu jednoho poštovného a cenu vraceného předmětu).
Na vyřízení reklamace je ze zákona 30 dní.

POŠTOVNÉ + SLEVY:
4) Ceny jsou uvedeny bez poštovného, poštovné je vždy u inzerátu uvedeno (česká pošta může zdražovat poštovné, řídí se tedy poštovné především dle toho jak jej mám uvedeno níže v podmínkách prodeje, vždy aktualizuji podle české pošty). Balíčky se řídí tarifem České pošty, dle rozměrů a váhy balíčku. V případě objednávky více kusů, bude poštovné samozřejmě jednotné a opět dle tarifu ČP.

5) Zasílám zboží pouze doporučeně. Pokud věc odešlu obyčejně a zboží pošta ztratí, máte právo "to hodit" na mě a já nemám pak žádný doklad, že jsem zboží odeslala ani možnost reklamovat poště, z tohoto důvodu pouze doporučená pošta. Základní poštovné dle tarifu České pošty u balíčků do 0,4kg je 44Kč a poté do 0,8kg za 50Kč a dále se stupňuje poštovné dle váhy.
Co se týče slev, slevňuji zboží dle sezóních akcí a podobně, navštivte určitě složku "Výprodej", kde najdete spoustu hezkých kousků všech velikostí za supr ceny.

6) Na slevy jednotlivých kusů se mě nedotazujte prosím. To je pevné. Uděluji pouze po domluvě výše uvedené množstevní slevy.

HODNOCENÍ:
7) V neposlední řadě Vám musím říci, že hodnocení uděluji vždy každé slečně či paní zde! Bohužel mám málo času, takže většinou uděluji hromadně cca každých 10-14dní a někdy mi to trvá i déle. Ale nebojte, o hodnoceníčko Vás neochudím!!! :)

DALŠÍ INFORMACE O ZBOŽÍ:
8) Zboží je chemicky čištěno (kvůli zákonem stanovených důvodů při převozu ze zahraničí), doporučuji tedy rozhodně zboží vyprat! Chemické čistění občas zanechá na oblečení mapy, které není vůbec problém vyprat (z mé dlohoulete zkušenosti vím, že je vyperete běžným vypráním, bez speciální péče), tyto mapy jsou opravdu spíše vyjimkou.

9) Barvy se mohou mírně lišit. Jedná se především o problém různého nastavení vašich monitorů, popřípadě rozdíly v internetových prohlížečích. V neposlední řadě, pokud se budete na barvu dotazovat, berte v úvahu, že i každé lidské oko vidí barvy trošku jinak, i když se vám ji budu snažit co nejlépe dle svého svědomí popsat, můžete barvu pak vidět prostě trošku jinak než já.

10) Zboží vybírám opravdu topové. Kousky zde jsou v krásném stavu, často nové s cedulkami a outletové. Občas se najde malá vada, všechny vady uvádím, jedná se o vady, které nebrání nošení věciček. Věci vozím z Usa a převážně z Anglie.

11) Figurína, na které je zboží foceno, má konfekční velikost 38.

12) Perličky a pásky a další doplňky, které používám na fotografiích jsou neprodejné, pokud není uvedeno jinak!!! Děkuji.




DĚKUJI A TĚŠÍM SE NA VÁS A VĚŘÍM, ŽE BUDETE SPOKOJENÉ. :)


Petit Shop
Jana Dohnalová
Lupáčova 12
13000 Praha 3 - Žižkov
IČ: 02858304,
emaiové spojení: jana.dohnalova@nipax.cz na kterém jsem Vám k dispozici každý den, odpověď na vešekeré dotazy dostanete do 24hodin (zpravidla však dříve), kromě víkendů a svátků.
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.5.2016, 7:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu