Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana J. (JJcompany) ID 25274
mimibazar.cz/jjcompany
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.10.2006
Naposledy: 13.10.2023 11:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 211
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

Děkuji, že jste nahlédli do mého alba, popř. z něj nakupujete.
Věnujte prosím pozornost několika bodům, jejichž znalost nám vzájemnou komunikaci jistě usnadní.

1) Upozorňuji nakupující i prodávající s mailem na centrum.cz , že z těchto adres mi vaše maily často padají do spamu, vůbec se nedoručují nebo chodí i s 3denním zpožděním. Nemohu to ovlivnit a proto pokud do 24h nereaguji, kontaktujte mne znovu, ale přes vzkazy na MMB.

2) POŚTOVNÉ u věcí nemusí na korunu přesně odpovídat skutečnému poštovnému, pokud je vyšší, pak je v něm zahrnuto i balné a nevracím přeplatky v řádu korun, pokud je nižší, nebudu po Vás chtít doplatek, je to snaha učinit inzerci atraktivnější. Balíček vždy bude pojištěn.

3) Při OSOBNÍM předání věcí není možná žádná další reklamace. K tomu osobní předání slouží a proto jej u některých věcí přímo požaduji, abychom předešli případným nedorozuměním o stavu věci, vše si můžete prohlédnout, vyzkoušet, přebráním věci a zaplacením kupní ceny je však obchod ukončen, nemohu vědět, co se s věcí dále dělo a přijmout reklamaci.

4) Zásadě NMĚNÍM, vyhrazuji si právo neodpovědět na nekonečné maily o vyměňování, pokud není čas, tak tyto nezodpovídám. Výměna je možná pouze pokud něco výměnou poptávám nebo tak uvádím u inzerátu.

5)SLEVY – podobně jako výměny, nepište si zkusmo o slevy. Sleva je výjimečně možná při osobním předání, pokud mne upozorníte u dané věci na vadu, kterou jsem přehlédla, nikoliv na záležitost popsanou v popisu věci a zohledněnou již v ceně.

6) Vaše doplňující DOTAZY , prosby o zaslání více fotek atd beru pouze jako dotazy, nejsou rezervací a POKUD DO 24h po mé odpovědi nereagujete ani tak, ani tak, beru to tak, že Váš zájem o věc padl a postupuji věc dalšímu zájemci. Neustálé pokládání nezávazných dotazů je totiž bohužel oblíbeným sportem mnoha maminek z MMB.

7) Prosím pochopte, že NEREGISTROVANÝ uživatel v mých očích budí vždy větší obezřetelnost než registrovaný uživatel s kladnými hodnoceními a podle toho se řídím zejména u proseb o dlouhé rezervace atd.

8) Zboží zasílám po připsání peněz na můj účet, převodem, na dobírku a do zahraničí nezasílám. Rezervace jsou možné po domluvě, jinak očekávám Vaši platbu do 3 dnů.Jestliže se tak nestane uděluji negativní hodnocení.
Vždy posílám jako pojištěnou zásilku, pojištěný balíček. Na přání mohu zaslat přes PPL.

9) Jakýkoliv problém lze dle mého řešit slušně a proto na nepříjemné, výhružné či vulgární maily či zprávy nereaguji. Sama také uděluji negatvní hodnocení dle pravidel MMB pouze po předchozím informování dotyčného.

10) Vše před odesláním kontroluji, zda je funkční či nepoškozené. Pokud bude věc nějak poškozena a nebylo to uvedeno(mohu přehlédnout), ZŘEJMĚ se domluvíme. Pokud je na zboží záruka, znamená to, že k němu dostanete doklad o původní koupi, nikoliv že záruka se uplatňuje u mě. Použité oděvy nesou vždy známky nošení i praní, nekupujeme si je na výstavu :-)

Reklamace z důvodu neodpovídající ceny, nebude uznána, jelikož s cenou jste srozuměni při koupi. Pokud něco prodávám kamarádkám, předávají a odesílají zboží ony, reklamujte proto též u nich.
U většiny zboží je možný osobní odběr, nevylučuji ani sraz na půl cesty atp.,ne ale kvůli mikině za dvacku.

A nakonec –myslím si že jsem poctivý a slušný člověk, který nechce za každou cenu na někom vydělat a že to promítám do cen prodávaného zboží, které dávám nejnižší možné. Slušnost očekávám od ostatních.

Přeji všem mnoho zdaru při obchodování
Vaše případné kladné hodnocení mne vždy potěší, pokud ho zapomenu udělit vám, klidně se připomeňte :-)

Jana
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.11.2011, 14:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu