Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra M. (pmoravcova) ID 26408
mimibazar.cz/pmoravcova
Oblast: Jaroměř
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.10.2006
Naposledy: 29.3.2021 14:33
Aktualizace: 4.2.2020 21:31
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
63590301
HODNOCENÍ 563
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Pokud neodpovím do 24 hodin, napište mi ještě jednou, nejspíše mejl nedorazil. Děkuji
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PODMÍNKY PRODEJE

ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ VŽDY V PONDĚLÍ, POKUD POTŘEBUJE RYCHLEJŠÍ VYŘÍZENÍ, PROSÍM NAPIŠTE, POKUSÍM SE VYHOVĚT

1) Objednané zboží dodávám pouze na území České republiky buď prostřednictvím České pošty, nebo osobním rozvozem (pro Jaroměř, Josefov, Rasošky, Vlkov, Nový a Starý Ples, Jasenná, Rožnov, Velichovky, Čáslavky, Dolany, Sebuč, Heřmanice, Hořenice, vše v Královéhradeckém kraji).

2) Objednávka: Velice ráda vyhovím všem Vašim požadavkům, avšak nemůžu zaručit, že Vámi daný požadavek (např. barva, množství apod.) bude možné, dle skladových zásob, splnit.
Potvrzení objednávky: Vaše objednávka bude přijata v okamžiku doručení elektronickou poštou. Pokud odešlete objednávku o víkendu, státních svátcích, dnech volna, bude Vaše objednávka vyřízena nejdéle následující pracovní den, maximálně do 48 hodin. V případě provozních překážek, které Vám budou sděleny elektronickou poštou.

Způsoby a ceny dopravy:
1) dobírkou na adresu prostřednictvím Ćeské pošty - 90,- Kč
2) na běžný účet a ihned po připsání peněžních prostředků prostřednictvím České pošty doporučeně (poštovné 45,- Kč – pokud není u jednotlivého zboží uvedeno jinak),
3) osobní rozvoz pro výše uvedené oblasti při objednávce nad 800,- Kč ZDARMA,
balné neúčtujeme

4) Ochrana osobních údajů: Při odeslání objednávky zadáváte některé své osobní údaje. Jsou to především jméno a příjmení, adresa bydliště, e-mail a telefon. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vaší objednávky a ke komunikaci s Vámi. Údaje, které nám poskytnete, v žádném případě neposkytujeme třetím osobám! Vyplněním objednávky souhlasíte se zařazením poskytnutých údajů o Vás a Vašich objednávkách do naší databáze klientů.

5) Záruka výměny zboží: Vzhledem k tomu, že nemáte možnost si nabízené zboží dostatečně prohlédnout nebo se můžete zmýlit při objednávce a nestihnete objednávku stornovat, máte možnost zboží vyměnit do 14 dnů (např. jiná velikost nebo cokoliv jiného z alba) POUZE ZA VÝŠI POŠTOVNÉHO.
Zboží musí být naprosto NEPOUŽITÉ, ZABALENÉ V ORIGINÁLNÍM OBALU, SCHOPNÉ DALŠÍHO PRODEJE!!! Balení musí obsahovat veškeré původní příslušenství - všechny jejich příslušné díly apod.
Vrácení zásilky: Zásilku je třeba odeslat na vlastní náklady do 14 dnů ode dne převzetí na poště. Zboží zasílejte pouze běžnou balíkovou poštou nebo libovolnou přepravní službou. Doporučujeme Vám zboží POJISTIT. Při zaslání dobírkou nebude zásilka naší firmou přijata!
Vrácené zboží zasílejte na adresu: Ing. Petra Moravcová, Boženy Němcové 397, Jaroměř, PSČ 551 01

6) UPOZORNĚNÍ: textil Kariban z Francie nemá papírové cedulky, ikdyž je zboží nové, výrobce takto dodává

7) REKLAMACE
Záruční podmínky: Záruční podmínky byly zpracovány dle Občanského zákoníku a vztahují se na zboží, jež bylo zakoupeno v tomto internetovém obchodě a jehož neshody s kupní smlouvou či vady byly uplatněny v záruční době. Převzetím zboží vyjadřuje spotřebitel souhlas se Záručními podmínkami tohoto internetového obchodu. V případě výskytu vady předmětu plnění, na kterou se vztahuje záruka, odešlete zboží na adresu Ing. Petra Moravcová, Boženy Němcové 397, Jaroměř, PSČ 551 01 reklamace Vám bude vyřízena do 30 kalendářních dnů.
V případě zjištění neodstranitelné vady má kupující právo na výměnu věci či odstoupení od smlouvy. Vyhrazuji si právo nahradit vadné a neopravitelné zboží za totožný plně funkční výrobek. Záruka se nevztahuje na běžné opotřebení věci nebo jejích dílů způsobené používáním. Kratší životnost výrobku nelze považovat za vadu a nelze ji ani reklamovat.

V Jaroměři 28.12. 2008 Ing. Petra Moravcová
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.10.2011, 12:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu