Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Marcel R. (hracky-postýlky) ID 26639
Dřevěné hračky
mimibazar.cz/stryc
Oblast: Nové Město n. Metují
Telefon: 774416465
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.10.2006
Naposledy: 13.1.2017 19:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
15463265
HODNOCENÍ 3
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY, ZÁRUKA A REKLAMACE

A. Úvodní ustanovení

1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém shopu „Hračky a dětské postýlky“. Internetový obchod provozuje fa Rydlo Marcel M+M-dřevěné hračky.Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatel) a kupujícího (zákazník).

B. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

1. Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodního domu Hračky a dětské postýlky jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami jakož i reklamačním řádem a že s nimi souhlasí.

2. Objednávka je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky prodávajícím a to do 24 hod. od obdržení objednávky.

3. Nabízený produkt, jeho cena a odhadovaná skladová dostupnost je v platnosti do doby potvrzení objednávky.

4. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí.

5. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v registračním formuláři.

6. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího okamžikem úplného zaplacení kupní ceny.

7. Vyplněním registračního formuláře, či závazné objednávky v rámci internetového obchodu "Hračky a dětské postýlky", kupující dává prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech.

C. Reklamace

1. Případné reklamace budou vyřízeny v souladu s reklamačním řádem internetového obchodu „Hračky a dětské postýlky“/viz níže/ a právním řádem platným v ČR.

2. Zboží se kupující zavazuje reklamovat přímo u prodejce.

3. Zboží lze reklamovat u provozovatele dle podmínek reklamačního řádu na adrese: drevohracky@tiscali.cz nebo na tel.774416465- po-pa 8-18 hod.

4. Zboží na reklamaci se kupující zavazuje zaslat v řádném obalu. Dopravce neručí za špatně zabalené zásilky. Výrobce obvykle neuznává záruku u zboží poškozeného při přepravě i když se závada projevila před transportem.
Dále viz reklamační řád.

D. Odstoupení od kupní smlouvy (vrácení zboží)

Kupující má právo podle platných zákonných ustanovení občanského zákoníku a zákona na ochranu spotřebitele, právo odstoupit od smlouvy uzavřené prostřednictvím internetového obchodu do 14 dnů od převzetí zboží. Po obdržení vráceného zboží, prodávající obratem kupujícímu vrátí zpět částku odpovídající kupní ceně předem dohodnutým způsobem, nejpozději ve lhůtě 30-ti dnů.Pokud bylo zboží použito,či částečně opotřebeno, je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích.

Kupující nemůže odstoupit v režimu tohoto odstavce od kupní smlouvy na:

1.) poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,

2.) dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,

3.) dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,

4) na zboží vykazující mechanickou či jinou závadu a zboží použité. Takové zboží se řeší v souladu s odstavcem Reklamace a reklamačním řádem.

5) v případě, že není ve smyslu platné legislativy považován za spotřebitele, ale nakoupil za účelem podnikání na IČO.

E. Práva a povinnosti prodávajícího

a) Prodávající má povinnost vyřídit závaznou objednávku a odeslat objednané zboží v termínu uvedeném v objednávce a dodat na adresu kupujícího.

b) Veškeré osobní údaje poskytnuté při registraci jsou důvěrné (viz. Bezpečnost a ochrana informací).

c) Prodávající má povinnost vymazat registrovaného zákazníka z databáze v případě, že o to zákazník písemně požádá.

d) Prodávající má právo odmítnout objednávku, pokud kupující opakovaně neplní svůj závazek odebrat zboží a zaplatit kupní cenu.

e) Prodávající má právo od kupní smlouvy (závazné objednávky) odstoupit, stane-li se plnění nemožným, nedohodne-li se s kupujícím na novém plnění.
f) Nemůže-li prodávající dodat některé zboží z objednávky kupujícího, o této zkutečnosti neprodleně uvědomí kupujícího a dohodne se sním na dalším postupu.

2. Práva a povinnosti kupujícího

a) Kupující je povinen uvést správnou a úplnou poštovní adresu, na kterou má být objednané zboží odesláno.

b) Kupující je povinen odebrat objednané zboží a zaplatit celkovou cenu, včetně případného poštovného. S konečnou cenou je zákazník srozuměn při vyplňování objednávky ještě před jejím závazným potvrzením.

c) Kupující má právo stornovat odeslanou objednávku do 24 hod. od objednání a to budťo telefonicky na tel.774416465 nebo e-mailem na mail:drveohracky@tiscali.cz

d) Kupující má právo na vymazání svých osobních údajů z databáze, učiní-li tak písemnou formou.

e)Kupující má právo vrátit zboží do 14dnů od doručení, viz Obchodní podmínky.

F. Závěrečná ustanovení

1. Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího, v den odeslání elektronické objednávky kupujícím a jsou platné a závazné výlučně fyzické osoby a vztahy řídící se občanským zákoníkem. Na vztahy s podnikateli se tyto podmínky nevztahují, neboť tyto se řídí ustanovením § 409 a násl. obchodního zákoníku.

2. Odesláním elektronické objednávky kupující bez výhrad přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, jakož i v tento den platnou cenu objednaného zboží, včetně přepravného či poštovného uvedenou v katalogu Internetového obchodu, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak. Odeslanou objednávkou je kupující neodvolatelně vázán.

ZÁRUKA A REKLAMACE

1. Fyzické poškození zásilky přepravou reklamuje zákazník při převzetí u pošty,či jiného dopravce a nebo odmítne zásilku přijmout.

2. V případě nekompletnosti dodávky reklamuje zákazník tuto skutečnost bez odkladu, nejpozději však do pěti pracovních dnů od převzetí zásilky telefonicky na tel. 774416465 a to od 8-18 hod pondělí - pátek nebo elektronickou poštou. popřípadě písemně na adresu Dřevěné hračky Komenského 14 54901 Nové Město nad Metují. Pozdější reklamace kompletnosti zásilky nebudou uznány jako oprávněné.
3. Reklamaci vady výrobku uplatní zákazník v záruční lhůtě odesláním vadného výrobku na adresu provozovny, spolu s popisem vady a popisem děje,jakým k vadě došlo. Současně uvede požadovaný způsob řešení reklamace. V uvedené provozovně může zákazník reklamaci také uplatnit osobně.
4. Reklamační řízení je zahájeno převzetím vadné věci od dopravce či pošty a nebo v případě osobního uplatnění reklamace,od data jejího uplatnění.
5. Reklamace bude vyřízena v zákonné lhůtě 30 ti dní. Pro posouzení splnění této lhůty je rozhodující den předání věci či písemného vyjádření k reklamaci přepravci čí zákazníkovi při osobním převzetí výrobku.
Záruka
1. Dřevěné hračky (dále jen dodavatel) poskytuje na výrobky prodané touto internetovou prodejnou v souladu s ustanoveními občanského zákoníku záruku v délce 24 měsíců.
Také na použité zboží se vztahuje záruka dle platných zákonů
2. Záruční doba začíná běžet od převzetí zboží od přepravce.
3. Záruka se vztahuje pouze na vady způsobené vadou materiálu či chybou výroby.
4. Záruka se nevztahuje na opotřebení výrobků vznikající při užívání věci, kterým jsou např.drobná poškození povrchu, rýhy, vrypy atd.
5. Nárok na záruku zaniká mechanickým poškozením výrobku (např. pádem, nárazem, působením tepla, zlomením, ohnutím, roztržením, vytržením, přetížením či jakýmkoliv jiným působením vnější síly odlišné od sil vznikajících při běžném užívání)
6. Záruka se neposkytuje na změny barev výrobku v důsledku působení slunečního záření, ozónu, oxidu síry či jiných látek s bělícími účinky.
7. Záruka také zaniká v případě, že výrobek byl poškozen při živelné události.
8. Nárok na záruku také zaniká je-li výrobek poškozen nesprávným či nešetrným užíváním, zanedbanou či nesprávnou údržbou.
9. Záruka zaniká, je-li výrobek užíván k jinému účelu, než ke kterému byl vyroben

Provozovatel internetového obchodu:

Rydlo Marcel M+M
Komenského 14
54901 Nové Město nad Metují
e-mail:
drevohracky@tiscali.cz
telefon:774416465 po-ne 8-18hod.
IČ:15463265

Provozovna a kontaktní místo:
Marcel Rydlo
Dřevěné hračky
Komenského 14
54901 Nové Město nad Metují
e-mail:
drevohracky@tiscali.cz
telefon:774416465 po-ne 8-18hod.
IČ:15463265
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu