Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta V. (vajnarka) ID 26871
mimibazar.cz/vajnarka
Oblast: Ústí nad Labem
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.10.2006
Naposledy: 16.9.2024 20:26
Aktualizace: 16.1.2017 17:01
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 609
VŠECHNY FOTOGRAFIE 125
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 20
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PŘI OBJEDNÁVCE UVÁDĚJTE PROSÍM VŽDY ADRESU a telefon pro lepší komunikaci!!!

DOVOZ KOČÁRKU Z UK
Na stránkách ebay.co.uk si můžete sami najít typ kočárku,o který máte zájem, nebo dokonce rovnou aukci.K ceně aukce je nutné připočítat 25-30 liber dopravu. Kurz libry počítám nyní 35,-Kč. Plus provize za zprostředkování.
Jedná se o zprostředkování prodeje, kočárek přijde rovnou k Vám domů, nejspíše nebude vyčištěný. Pokud by se zjistila nějaká vada,prosím vše důkladně nafoťte a zašlete mě na email nebo mne kontaktujte přes mmb. Budu to následně řešit s prodejcem.
Pokud dojde k vydražení kočárku, je prosím nutná okamžitá platba, nejpozději do 48 hodin po zakoupení kočárku.

NÁKUP POUŽITÉHO KOČÁRKU
Nákup použitého kočárku se řídí podmínkami bazarového zboží. Vše se snažím popsat,nafotit. Jedná se o použité zboží,které je většinou skládané do auta,takže bude mít pár oděrek, takže nečekejte stav nový,pokud neuvedu. Občas se objeví customer return kočárek, tzn. vrácený zpět do obchodu, takový kočárek je označovaný skoro nový, je vždy důkladně prohlédnutý a servisovaný.



VYČKEJTE PROSÍM NA PODKLADY K PLATBĚ !!! Pokud nebudu mít adresu, podklady neposílám!!!
POKUD PODKLADY NEDOSTANETE,KONTAKTUJTE MĚ DO 48HODIN,NEČEKEJTE TÝDEN,AŽ SE OZVU JÁ,KDE JE PLATBA!!! Podklady posílám do 24h,někdy je email nezobrazuje správně.Najdete je také na své stránce mmb v OBJEDNANÝCH BALÍČCÍCH!!!

NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM. VĚCIČKY NEMĚNÍM. (máme doma "skladiště" :-))

BAZÁREK
Balíčky odesílám POUZE doporučeně nebo jako balík,dle nových podmínek pošty, Jsou to věci po mých dětech,tudíž soukromý prodej.Není možné vrácení ve 14denní lhůtě ani se na toto zboží nevztahuje záruka.Vrácení je možné pouze v případě,že jsem udělala v popisu věci chybu.
Poštovné platí dle ceníku České pošty, dle rozměrů balíčku.
Věci rezervuji 7 dní. Pokud do té doby nepřijdou peníze na účet, nebo se zájemce neozve, ruším rezervaci. Za rezervaci nepovažuji dotaz na přeměření, jaká je to kolekce nebo dotaz na slevu, nicméně po dotazu na přeměření dávám 12hodin, poté dávám věc znovu do prodeje.

V případě vícero zájemců o jednu věc,odepisuji pouze prvnímu a to z časových důvodů. Dotazy na přeměření anuluji,takže pokud už je u věci jeden a více zájemců, je věcička na 99% prodaná. Pokud první zájemce věc odmítne,kontaktuji dalšího zájemce v pořadí.Podklady k platbě posílám do 12hodin.Pokud tedy není ve vzkazech, že jsem zrovna mimo net.

ROZMĚRY
V popisu u každé věci uvádím míry. U triček je to délka, šířka (měřeno v podpaží, pod průramky), rukávy od ramene, pokud je měřeno od krku, vždy uvedu v popisu. U kalhot je to pas, délka a vnitřní délka. Pokud budete chtít vědět jiný rozměr, klidně písněte :o)).

Někdy se stane, že přehlédnu nějaký ten flíček, není to úmyslně, zkuste nejdříve vyprat, pokud se ho nepodaří odstranit, kontaktuje pak mě, domluvíme se na dalším. Mějte také na paměti,že se jedná převážně o věcičky nošené a prané, nečekejte, že budou stejné kvality jako nové, pokud tak nenapíši.
V případě oprávněné reklamace má spotřebitel právo na náhradu poštovného v nejnižší nutné výši k bezpečnému doručení


POŠTOVNÉ
Řídí se tarifem České pošty. Kočárky zasílám přepravní společností Toptrans v případě dodání rovnou z UK, nebo PPL, řídí se dle váhy kočárku (většinou je to kolem 200,-Kč).


NOVÉ ZBOŽÍ

VRÁCENÍ ZBOŽÍ A REKLAMACE

Kupující má právo podle odstavce 6 novely občanského zákoníku č. 367/2000 odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží bez udání důvodu. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování, poslat zpět, v žádném případě ne na dobírku, v uvedené lhůtě na adresu prodávajícího. Zboží vrácené dobírkou nebude prodávajícím vyzvednuto.

Podmínky převzetí zboží zpět:

Zboží by nemělo být použité. Pokud použité bude, odečte prodávající od původně zaplacené částky hodnotu odpovídající opotřebení zboží.
Zboží nesmí být záměrně poškozené.
Musí být přiložen doklad o koupi, pokud se předem kupujícím s prodávajícím nedohodne na jiném řešení.

Při splnění výše uvedených podmínek Vám vrátíme peníze vč. poštovného na Vámi uvedený bankovní účet, případně složenkou, a to nejpozději do 30 dnů po obdržení zboží. Od vrácené částky se odečítají prokazatelné náklady na znovunaskladnění zboží (vystavení dobropisu, kontrola zboží, nový obalový materiál a znovunaskladnění) v maximální výši 90 Kč. Přesná částka bude vždy vyčíslena na dobropisu, který bude odeslán po vrácení peněz.

V případě reklamace, vrácení či výměně zboží je nutno zaslat písemné vyrozumění o vadách či nedostatcích zboží a dále zboží s tímto vyrozuměním zaslat doporučeným a řádně zabaleným balíkem (ne na dobírku, nikoli Obchodním balíkem, EMS či přepravní společností ) s dokladem o koupi, popř. dalšími dokumenty patřícími ke zboží.

V případě vrácení zboží, které BYLO POUŽÍVÁNO, je ušpiněné, nebo poškozené, si provozovatel vyhrazuje právo vrátit částku poměrně sníženou o vzniklé opotřebení.

ZÁRUČNÍ PODMÍNKY
Zboží prodávané prostřednictvím internetového obchodu se řídí a je v souladu s platnou legislativou ČR. Na nové zboží je poskytnuta záruční doba dle platného zákona ČR.
Na zboží uvedené jako NOVÉ je poskytována záruka 24 měsíců, která začíná běžet dnem převzetí zboží.
Záruka se nevztahuje na vady vzniklé:
používáním výrobku v jiných než v uvedených podmínkách
neodborným zacházením
nesprávným použítím výrobku
nespravným skladováním

Reklamaci lze uplatnit e-mailem, poštou na adresu nebo osobním doručením

Reklamace bude vyřízena nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění pokud nebude dohodnutá delší lhůta. V případě, že obdržené zboží neodpovídá objednávce, má zákazník právo na bezplatné vrácení věci a následnou výměnu zboží, či vrácení uhrazené částky.

Při výměně zboží z důvodu nevyhovující velikosti nebo položky, hradí náklady na opětovné zaslání měněného zboží vždy zákazník.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Osobní data jsou uchovávána a nejsou poskytována třetím osobám.
Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávána v minimálním rozsahu, nutné pro doručení zboží a právní zástupci v případě řešení právních záležitostí.

ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY

Každou objednávku můžete do 24 hodin zrušit e-mailem a to bez udání důvodu. Stačí uvést jméno, e-mail a popis objednaného zboží či služby.
V případě objednání kočárku, je objednávka závazná a její zrušení je možné pouze do 12 hodin od objednání.

PLATBA
Platit lze pouze bankovním převodem předem na účet nebo poštovní poukázkou na účet. Platbu na účet uhraďte do 7 dnů na účet , ten vám bude zaslán po potvrzení objednávky s příslušným variabilním symbolem.

Nové zboží je na objednání,s dodací lhůtou 10-14dní od připsání platby na účet. Při objednávce uvádějte prosím vždy adresu a délku chodidla.Tu změříte obkreslením na papír,ve stoje včetně patního výčnělku.Pokud si nebudete jistí výběrem velikosti,ráda Vám pomůžu.

PROVOZOVATEL
Markéta Vajnarová
Hostovická 2420
40001 Ústí nad Labem
IČ 76123227

Děkuji za přečtení podmínek prodeje a zprostředkování. Budu se těšit :-).Markéta
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.5.2013, 10:15
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu