Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Mája Kohoutová (ladiskova) ID 27030
mimibazar.cz/ladiskova
Oblast: České Budějovice
Telefon: 775 63 53 00
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.10.2006
Naposledy: 22.9.2023 19:33
Aktualizace: 13.6.2023 9:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 883
VŠECHNY FOTOGRAFIE 37
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF

Provozovatel:
Vladimír Kohout
Křenovice 121
373 84 Dubné

Česká republika

tč. 775 635 300
Majitelem Živnostenského listu je manžel , já jsem kontaktní osoba .

kontaktní osoba: Mája Kohoutová

IČ 490 15 842
DIČ CZ7003301217

tč.775 635 300
kohoutw@volny.cz



Vítejte na stránce , najdete nás i na v pořadí druhém albu na Mimibazaru , pod VS-524737-zde najdete rozšířenou nabídku obuvi, oblečení pro děti i dospělé.
S platbou počkám do mateřské , výplaty a pod.-vše je o komunikaci.
NEMĚNÍM.
Děkuji.
otevírací doba Nonstop.

Objednávka
• Při objednání zákazník vybere zboží a v nabídce zatrhne kolonku „závazně objednat“. Odeslaná objednávka zboží je návrhem na uzavření kupní smlouvy. Objednávka dále slouží k rezervaci zboží.
• Ceny zboží jsou uvedeny u jednotlivých položek zboží včetně DPH. Ceny za dopravu a další poplatky jsou uvedeny níže. Po odesláním objednávky bude dodavatelem vypočtena celková cena za zboží včetně souvisejících poplatků a zákazníkovi budou emailem zaslány podklady k platbě.
• Zrušení objednávky je možné do 24 hodin od závazného potvrzení objednávky. Objednávka musí být zrušena e-mailem, případně telefonicky.
• Zrušení objednávky po uzavření kupní smlouvy je možné jen po předchozí dohodě dodavatele a zákazníka.
Zkontrolujte si, prosím, osobní a dodací údaje...děkuji.

Zaslání zboží
• Převodem na náš účet č.1200 10 3025/3030..platbu uhradíte na náš účet a to před samotným dodáním zboží. Podklady k platbě (číslo účtu, částka, variabilní symbol) Vám budou zaslány emailem. Zboží Vám bude expedováno až po připsání platby na náš účet....nejpozději 48 hodin po připsání částky.

Cena za dopravu
Všechny zásilky jsou zasílány prostřednictvím České pošty.

Poštovné

Uvedeno u každého kousku.
Při větší objednávce dle tarifů ČP.

Balné do ceny nezapočítáváme!

Osobní odběr zboží

Osobní odběr je také možný. . buď to na domluveném místě v ČB, nebo u nás na Adrese kde je možno zboží si zkontrolovat , v případě zájmu navštívit náš prodejní sklad -zde jiné zboží- rozšířená nabídka oblečení pro děti od miminka až do dospělosti.
Nutno se telefonicky domluvit.

Záruční podmínky

Nové zboží možno vrátit do 14dnů i bez udání důvodu.

Reklamace

Všechny produkty se snažíme popsat dle reálného stavu - ovšem jsme jen lidi a může se stát, že něco přehlédneme. . kontaktujte nás a jistě se domluvíme.

Odstoupení od smlouvy

Právo zákazníka na odstoupení
Zákazník je oprávněn od smlouvy odstoupit v případě, že dodavatel nesplní smluvené podmínky dodání.

Zákazník, který nekupuje zboží v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti, má dále v souladu s občanským zákoníkem právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží a to bez udání důvodu.
Právo na odstoupení podle předchozí věty se nevztahuje na zákazníky, kteří zboží zakoupili osobně v provozovně dodavatele, tedy prostřednictvím "osobního odběru" .

Právo dodavatele na odstoupení
Dodavatel je oprávněn od smlouvy odstoupit pouze do okamžiku odeslání zboží, a to jen v případě nedostupnosti zboží nebo výrazné změny ceny zboží. Před odstoupením je dodavatel povinen kontaktovat zákazníka za účelem dohody o dalším postupu.
Postup v případě odstoupení od smlouvy
Vzhledem k tomu, že v případě odstoupení se smlouva od počátku ruší, vrátí nebo nahradí dodavatel zákazníkovi a zákazník dodavateli veškerá přijatá plnění.

Rozhodne-li se zákazník v zákonem stanovené lhůtě (14 dní) pro odstoupení od smlouvy, bude postupovat podle níže uvedených podmínek:
• oznámí tuto skutečnost dodavateli nejlépe emailem, kde uvede datum a číslo objednávky (variabilní symbol) a způsob vrácení kupní ceny:
 převodem na účet (nutno zaslat číslo bankovního účtu)
 poštovní poukázkou na adresu
 zápočtem – pokud dodavatel eviduje u zákazníka novou objednávku nebo rezervaci, je cena vráceného zboží následně odečtena od této nově vytvořené objednávky nebo rezervace

• zboží zašle na naši adresu. !Neposílejte zboží na dobírku!
• zboží, které bude vráceno by nemělo být použité, mělo by být nepoškozené, kompletní, nejlépe v původním obalu a s originálním dokladem o koupi.

V případě, že je zboží vráceno dodavateli v jiném než neporušeném stavu, je zákazník povinen nahradit zejména náklady související s uvedením zboží do původního stavu a vzniklou škodu na zboží (neúplný obsah, poškozený obal, opotřebení zboží apod.).
Dodavatel je v případě odstoupení povinen zákazníkovi vrátit již zaplacenou kupní cenu nebo její část (v případě opotřebení zboží či neúplného obsahu a pod.)
Kupní cena nebo její část bude zaslána zákazníkovi převodem na účet nebo poštovní poukázkou a to nejpozději do 3. pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží.

Ochrana osobních údajů spotřebitele

Provozovatel se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne jakékoli třetí straně. Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi dodavatelem a zákazníkem.

Údaje, které zadáváte při objednávce:
- jméno a příjmení
- úplnou poštovní adresu
- kontaktní spojení (telefon nebo email)
- popř. adresa doručení, není-li shodná s poštovní adresou

Tyto informace jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k zúčtování Vaší platby za nakoupené zboží, dále za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.

Údaje o nákupech
Údaje o Vašich nákupech potřebné k zajištění doručení zboží, vyřizování vrácení zboží apod. nejsou poskytovány třetím osobám.

Váš souhlas
Nákupem u dodavatele souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o Vás a Vašich nákupech. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou popsány v tomto dokumentu.

Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky jsou platné pro všechny kupní smlouvy uzavírané mezi dodavatelem a zákazníkem.
Dodavatel si vyhrazuje právo obchodní podmínky měnit. Na změnu podmínek upozorní vhodným způsobem na těchto stránkách minimálně jeden měsíc před jejich vstupem v platnost..

Děkuji za Vaši pozornost a budu se těšit na náš společný obchůdek :)

Krásný den přeji
Mája
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.10.2018, 10:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu