Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

NUNYNEK.CZ s.r.o. (nunýnek) ID 27368
mimibazar.cz/nunynek
Oblast: Brno
Telefon: 608 455 454
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.10.2006
Naposledy: 14.6.2022 2:04
Aktualizace: 18.8.2017 11:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
29248540
DIČ CZ29248540
HODNOCENÍ 817
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci
NOVÉ ZBOŽÍ míváme obvykle ve více ks (není-li uvedeno jinak) tzn., že zboží si můžete závazně objednat i přesto, že nejste "První zájemce".

Zde jsou podmínky našeho prodeje, POKUD V NICH NENÍ UVEDENO JINAK, ŘÍDÍ SE PRODEJ NA MMB NÁKUPNÍM ŘÁDEM našeho E-SHOPU www.nunynek.cz , který naleznete v plném znění zde: http://www.nunynek.cz/cs/hracky/podminky/


1. CENA DOPRAVNÉHO VČETNĚ DPH s ohledem na aktuální ceník ČP:
a) Platba převodem (předem)
- Zásilkovna 59 Kč
- Balík do ruky 99 Kč
- Cenný balík (hodnota zásilky do 500 Kč a váha do 2kg) 79 Kč
- Obálka (hodnota do 500 Kč a výška balíčku do 5cm) 49 Kč
b) Dobírka - Obchodní balík 149,- Kč
U objednávek na MMB se DOPRAVNÉ platí VŽDY, není li uvedeno jinak u konkrétního zboží. NENÍ tedy žádný LIMIT, od kterého by bylo DOPRAVNÉ ZDARMA !

3. CENY NOVÉHO ZBOŽÍ se mohou měnit. Cena uvedená u zboží se tedy vztahuje vždy ke DNI jeho AKTUALIZACE. Je-li datum starší, NEMUSÍ BÝT CENA JIŽ AKTUÁLNÍ. CENY zboží se také MOHOU LIŠIT při koupi na MMB a při koupi na našem ESHOPU. Proto je VŽDY platná cena tam, kde právě kupující objednává. (Tzn. NELZE SI VYBRAT výhodnější ceny z e-shopu při objednávce na MMB a obráceně).

4. PLATBY za objednávky lze uskutečnit PŘEVODEM na účet a nebo DOBÍRKOU (pouze u NOVÉHO ZBOŽÍ ). NA DOBÍRKU je zboží zasláno pouze REGISTROVANÝM zákazníkům MMB s pouze kladným hodnocením. V případě objednávky zboží na dobírku NEREGISTROVANÝM kupujícím na MMB, bude tento kupující vyzván k úhradě převodem za obchodních a cenových podmínek MMB a nebo bude muset objednat na našem e-shopu www.nunynek.cz se souhlasem podmínek e-shopu.

5. OSOBNÍ ODBĚRY je možné uskutečnit pouze po předchozí domluvě a pouze ve všední dny mezi 9.00-15.00 hod. na adrese Nebovidy 153. NEJSME KAMENNÝ OBCHOD!

6. Veškeré NOVÉ ZBOŽÍ je dodáváno s FAKTUROU. Ta slouží rovněž jako ZÁRUČNÍ LIST, pokud není uvedeno jinak.

7. U POUŽITÝCH VĚCÍ jsou veškeré NEDOSTATKY uvedeny v popisu. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena šestiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

8. Zboží je ODESÍLÁNO v co nejrychlejším možném termínu, nejpozději však do TŘÍ PRACOVNÍCH DNŮ od připsání platby na účet. Na zaslaná avíza bankou o přijatém příkazu k úhradě nebude brán ohled. V úvahu lze brát pouze POTVRZENÍ o SKUTEČNÉM ODEPSÁNÍ platby z účtu.

9. V případě, že NEBUDE MOŽNO z jakéhokoliv důvodu ZBOŽÍ DODAT, či bude možno odeslat pouze část objednávky, bude o této skutečnosti kupující neprodleně informován telefonicky, či e-mailem a vzájemně bude dohodnut další postup (vrácení platby, vyčkání na zboží atd...)

10. Záruční lhůta u nových věcí je 24 měsíců (není-li uvedeno jinak) od převzetí zboží kupujícím. PODROBNÉ PODMÍNKY REKLAMACE dle nákupního řádu na www.nunynek.cz

11. VEŠKERÉ OBJEDNANÉ ZBOŽÍ je možno vrátit do 14 dnů bez udání důvodu. V případě, že zboží nebude vráceno v původním obalu, s visačkami, nebo bude nějak opotřebeno, bude kupujícímu snížena původní kupní cena vraceného zboží o poměrnou část za opotřebení, či snížení hodnoty zboží jeho nekompletností. Postup vrácení dle nákupního řádu na www.nunynek.cz

12. STORNO OBJEDNÁVKY - Pokud chce kupující objednávku zrušit z nějakého vážného důvodu, neprodleně o této skutečnosti informuje prodávajícího telefonicky, či e-mailem. Objednávku lze úplně stornovat před expedicí zboží, pokud je zboží již na cestě, má kupující možnost jej do 14 dnů vrátit

13. NĚKTERÉ FOTOGRAFIE, ZEJMÉNA U HRAČEK A TEXTILNÍHO ZBOŽÍ (JAKO JSOU NAPŘ. FUSAKY, ZAVINOVAČKY, POVLEČENÍ, APOD.), JSOU ILUSTRATIVNÍ A MOHOU SE BAREVNĚ I DESIGNOVĚ ČÁSTEČNĚ LIŠIT OD SKUTEČNOSTI. TYTO DROBNÉ ZMĚNY SI VYHRAZUJÍ NAŠI DODAVATELÉ A PŘEDEM NÁS O NICH NEINFORMUJÍ. UŽITNÉ VLASTNOSTI A CHARAKTER ZBOŽÍ ODPOVÍDAJÍ POPISU.

DĚKUJEME všem, co si podmínky přečetli až sem a přejeme příjemné nakupování jak v obchůdku na MMB, tak v našem e-shopu na www.nunynek.cz , KDE NALEZNETE NÁŠ KOMPLETNÍ SORTIMENT !!!

O VÍKENDECH a SVÁTCÍCH se věnujeme především rodině. Jinak se snažíme vždy ODPOVĚDĚT NEJPOZDĚJI DO 48 hodin. Pokud se tomu tak nestane, kontaktujte nás prosím znovu (občas zlobí pošta, hlavně na seznamu).


Markéta Weinigerová
NUNYNEK.CZ s.r.o.
www.nunynek.cz

kontaktní osoba: Markéta Weinigerová a Anna Miksová tel: 774 927 887 (volejte POUZE ve všední dny mezi 8.00-15.00 hod.)
odpovědná osoba: Markéta Weinigerová
sídlo: Nebovidy 188, 664 48, p. Moravany u Brna
PROVOZOVNA: Nebovidy 153, 664 48, p.Moravany u Brna
IČO: 292 48 540, DIČ: CZ292 48 540
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.7.2015, 22:56
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu