Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Martin R. (Trampolíny a autíčka) ID 276661
RC Trading
mimibazar.cz/Trampolinyaauticka
Oblast: Český Těšín
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.1.2010
Naposledy: 1.2.2016 16:38
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
25881159
DIČ CZ25881159
HODNOCENÍ 180
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
OBCHODNÍ PODMÍNKY

Tyto obchodní podmínky, vymezující práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího se uplatní pro prodej zboží v tomto internetovém obchodě provozovaném společností RCTrading, s.r.o. se sídlem na adrese Studentská 17, 737 01 Český Těšín, IČO: 258 81 159 (dále jen prodávající.). DIČ: CZ25881159. Zodpovědná osoba Martin Roman .

PROVOZNÍ DOBA:
Pondělí - Pátek 7-15,30 hod.
Pondělí - Pátek 7-15,30 hod. na tel. čísle 606 038 797
NONSTOP - na mailu: rctrading11@seznam.cz
Mirka Osmančiková - kontaktní osoba

NABÍZÍME POUZE ZBOŽÍ NOVÉ !!!

Obchodní podmínky se nevztahují na případy, kdy osoba, která má v úmyslu nakoupit zboží od prodávajícího, jedná při objednávání zboží v rámci své podnikatelské činnosti.



Ustanovení odchylná od obchodních podmínek je možné sjednat v kupní smlouvě a tyto pak mají přednost před zněním obchodních podmínek.



Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto však nejsou dotčena práva a povinnosti vzniklá po dobu účinnosti předchozího znění obchodních podmínek. Tyto obchodní podmínky nabývají účinnosti 21.6. 2010.



OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ

Pro objednání zboží vyplňte pouze přes konkrétní inzerát , nebo mailem.
Prodávající ihned po obdržení objednávky toto obdržení elektronicky potvrdí. Tímto je uzavřena smlouva. Prodávající je vždy oprávněn v závislosti na charakteru objednávky požádat kupujícího o její dodatečné potvrzení (písemně, elektronicky).
Objednávku Vám vždy potvrdíme nejpozději do 24 hodin.

Kupující bere na vědomí, že prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu, a to zejména s osobami, které dříve podstatným způsobem porušily kupní smlouvu (včetně obchodních podmínek)

Pokud právní vztah založený kupní smlouvou obsahuje mezinárodní (zahraniční) prvek, pak strany sjednávají, že vztah se řídí českým právem. Tímto nejsou dotčena práva spotřebitele vyplývající z obecně závazných právních předpisů.



PLATEBNÍ PODMÍNKY



Cenu zboží a případné náklady spojené s dodáním zboží dle kupní smlouvy může kupující uhradit prodávajícímu následujícími způsoby:

* v hotovosti v provozovně prodávajícího na adrese Studentská 17, 737 01 Český Těšín

* v hotovosti na dobírku v místě určeném kupujícím v objednávce

* bezhotovostním převodem na účet prodávajícího č. 2517060101/2600 (POSÍLÁME PODKLADY K PLATBĚ !!!)

V případě bezhotovostní platby je kupující povinen uhrazovat kupní cenu zboží společně s uvedením variabilního symbolu platby, kterým je číslo objednávky. VS Vám bude odeslán při potvrzení objednávky. Splatnost je vždy 5 pracovních dnů, pokud se písemně nedomluvíme na splatnosti delší.
Při nedodržení podmínek udáváme negativní hodnocení !!!


V případech platby v hotovosti či na dobírku je kupní cena splatná při převzetí zboží kupujícím.



DOPRAVNÉ A BALNÉ
Zboží zasíláme pouze přepravní spol. PPL a to max. do 5 pracovních dnů od objednání zboží. V případě, že není zboží dostupné, budete informováni mailem, či telefonicky.
Dopravné je vždy uvedeno u popisu zboží i spolu s případnou dobírkou.



ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY



Kupující má v souladu s §53 ods. 7 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, a to do 14 dnů od převzetí zboží. Odstoupení musí být v této lhůtě prodávajícímu prokazatelně doručeno. V případě, že nebude zboží vráceno ve stavu, jakém bylo odesláno může si pak prodejce vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku !!!

V případě odstoupení od smlouvy se kupní smlouva od počátku ruší a kupující je povinen zboží vrátit prodávajícímu do 14 dnů od odeslání odstoupení od smlouvy prodávajícímu.V případě, že kupující poruší povinnost dle předchozí věty, vzniká prodávajícímu nárok na smluvní pokutu ve výši 10% z kupní ceny zboží, které mělo být vráceno za každý den prodlení, maximálně však do výše kupní ceny tohoto zboží.

Zboží musí být prodávajícímu vráceno nepoškozené a neopotřebené.
Oblečení značky Ralph Lauren z hygienických důvodů neměníme !!!

V případě odstoupení od smlouvy prodávající vrátí kupujícímu zaplacenou kupní cenu(bez nákladů vynaložených na dodání zboží) a to nejpozději do 30 dnů od odstoupení.

V případě, že zboží vrácené kupujícím bude poškozeno nebo opotřebeno, vzniká prodávajícímu vůči kupujícímu nárok na náhradu škody tomu odpovídající.Tento nárok, stejně jako nárok na případnou smluvní pokutu je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.

STORNOVÁNÍ OBJEDNÁVKY

Mailem, nebo telefonicky do 24 hodin po objednání zboží.
Oblečení značky Ralph Lauren z hygienických důvodů neměníme !!!



PŘEPRAVA A DODÁNÍ ZBOŽÍ



Je-li prodávající podle kupní smlouvy povinen dodat zboží na místo určeném kupujícím v objednávce, je kupující povinen převzít zboží při dodání.Nesplní-li kupující tuto povinnost, je prodávající oprávněn od smlouvy odstoupit.



V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.



Při převzetí zboží od přepravce je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel.

Možnost nákupu na splátky.

REKLAMACE

Práva a povinnosti smluvních stran ohledně odpovědnosti prodávajícího za vady, včetně záruční odpovědnosti prodávajícího, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy (zejména ustanovením § 612 a násl. občanského zákoníku).

V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou ("rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit.
To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Prodávající odpovídá za vady, které se projeví jako rozpor s kupní smlouvou po převzetí věci v záruční době, která činí 24 měsíců. Záruční doba začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.

Reklamace se nevztahují na ochranu pružin, pokud nepoužíváte doporučenou plachtu na přikrytí. Reklamace na zrezivění se uplatňuje od 10 % poškození a více na kus.


Práva kupujícího vyplývající z odpovědnosti prodávajícího za vady, včetně záruční odpovědnosti prodávajícího, uplatňuje kupující u prodávajícího na adrese jeho provozovny.

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely zasílání informací
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.10.2012, 13:18
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu