Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka Š. (Modrá Žirafa) ID 288357
Modra-Žirafa
mimibazar.cz/modrazirafa
Oblast: Nymburk
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.3.2010
Naposledy: 29.1.2020 5:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
02604043
HODNOCENÍ 381
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítejte na našem internetovém obchůdku a také e-shopu Modrá žirafa.

PROVOZOVATEL

Lenka Šťastná
Chvalovice 64, 288 02 Nymburk, IČO: 02604043
Nejsem plátce DPH

Telefon: 732313114
Email: modra-zirafa@seznam.cz


REALIZACE OBJEDNÁVEK
Objednávky se realizují elektronicky přes Mimibazar (www.mimibazar.cz/modrazirafa). Rezervace je závislá na domluvě, běžně poskytujeme 2 dny. Stornování objednávky zákazníkem lze do odeslání zboží a to emailem. Po objednání zboží obdrží zákazník do 24h potvrzení objednávky s údaji potřebnými k provedení platby. V případě, že zboží nebude na skladě, bude zákazník informován emailem.

ZBOŽÍ
Veškeré nabízené zboží je nové s označením výrobce, velikosti, barvy a ceny. Preferujeme české výrobce, kteří šijí oblečení z kvalitních materiálů, a jejichž ceny jsou velmi přístupné. Nabídku budeme dále rozšiřovat o sortiment hraček atd.

CENY A PLATBY ZA ZBOŽÍ
Všechny uváděné ceny jsou platné ke dni realizace objednávky a jsou uvedeny včetně DPH.
Platby za zboží (včetně nákladů na doručení) přijímáme po potvrzení objednávky, a to výhradně předem na bankovní účet, jehož číslo Vám zašleme s potvrzením objednávky. Platbu opatřete variabilním symbolem, který Vám sdělíme v potvrzení objednávky. V případě, že platbu neobdržíme do 7 dnů od přijetí objednávky, a nejsme dohodnutí jinak, vyrozumíme Vás emailem o lhůtě stornování objednávky.

PŘEVZETÍ A DORUČENÍ ZBOŽÍ
Veškeré zboží je doručováno odběrateli prostřednictvím České pošty na dohodnutou adresu, a to po připsání dohodnuté ceny na účet prodávajícího, obvykle do 2-5 pracovních dnů. Objednané zboží posíláme obvykle jako doporučené psaní nebo doporučený balík prostřednictvím České pošty . Poštovné je účtováno dle platného tarifu České pošty, za balné účtujeme 2,-Kč. Při objednávce nad 2.000 Kč jdou náklady na vrub prodávajícího (poštovné neúčtujeme). Zásilku můžeme zaslat i obyčejně ( ceník dle tarifu ČP), ale pouze na Vaši žádost a na Vaše osobní riziko. Na dobírku nezasíláme. Osobní odběr je možný na adrese:Lenka Šťastná, Chvalovice 64, Nymburk 288 02. K zaslanému zboží vždy obdržíte daňový doklad.

ZÁRUČNÍ DOBA: 24 měsíců.
Reklamace na zboží je možná dle zákona o ochraně spotřebitele.
Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním.
U nového zboží je automaticky přiložena faktura nebo účtenka za hotové, kterou si ponechejte pro případnou reklamaci.


VRÁCENÍ ZBOŽÍ
V souladu s platnou legislativou ( zákonem č. 367/2000 ) je kupující oprávněn do 14 dnů od nákupu zboží vrátit bez udání důvodu a má nárok na vrácení finančních prostředků včetně poštovného. Zboží bude zákazníkem odesláno pouze doporučeně a nikdy ne formou dobírky, a to na adresu sídla prodejce(Lenka Šťastná , Chvalovice 64, 288 02), kompletní a nepoškozené s visačkami a NEPOUŽITÉ (to znamená ani neprané)! Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena do 10 dnů od obdržení vráceného zboží kupní cena zboží(včetně poštovného), na bankovní účet uvedený v průvodním dopise nebo e-mailové zprávě. Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude v souladu s uvedeným zákonem akceptováno odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

V případě pozdější reklamace(v záruční době-24 měsíců), musí zákazník zaslat zboží doporučeně a nikdy ne formou dobírky, a to na adresu sídla prodejce(Lenka Šťastná , Chvalovice 64, 288 02) , kde bude do 15 dnů rozhodnuto o vyřízení reklamace a způsobu jejího vyřízení. Zákazník bude o rozhodnutí vyrozuměn emailem.

Doufáme, že budete s nákupem u nás spokojeni a budete se k nám rádi vracet. Uvítáme i fotografie spokojených zákazníčků.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.4.2014, 18:24
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu