Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Šárka V. (sarkavitkova) ID 28902
mimibazar.cz/sarkavitkova
Oblast: Praha - město
Telefon: 773 902 551
Registrace: 30.10.2006
Naposledy: 22.3.2011 19:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 340
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
MŮŽETE PLATIT PŘES PAYSEC!!!

Dobrý den,

ZBOŽÍ

Ve svém albu nabízím použité oděvy - second hand z Anglie. Odebírám zboží nejvyšší kvality označené jako cream. Zboží je desifinkováno. Pokud je potřeba, osobně jej ještě peru a vyžehlím. Před použitím doporučuji oblečení vyprat. Jako NOVÉ označuji pouze také oblečení, které má originální visačku z obchodu.

Dále nabízím zboží z obchodního domu IKEA. Je vždy nové.

NÁKUP V OD IKEA

Pokud máte zájem, nakoupím Vám v obchodním domě Ikea. Napište mi o které zboží máte zájem, já Vám pošlu e-mail o kalkulaci ceny (cena zboží + poštovné + provize). Provizi si účtuji ve výši 10% z kupní ceny zboží z Ikey. Teprve po Vašem souhlasu z kalkulavanou cenou je objednávka závazná. V případě, že zboží z Ikey není na skladě, dohodnu se s Vámi na možném termínu dodání.

DODÁNÍ ZBOŽÍ

Vystavné zboží dodáváme po připsání platby na účet. Dodací doba je 7-10 dní od připsání platby. U zboží z OD Ikea Vám v ojedinělých případech sdělím, kdy bude zboží dodáno, pokud není zrovna na skladě. V případě, že Vám dodací lhůta nebude vyhovovat, můžete od uzavření obchodu ustoupit. V případě, že Vaši objednávku budu moci uspokojit částečně, budu Vás o tom informovat prostřednictvím vzkazů na MMB a domluvíme se na dalším postupu - rozdělit objednávku a dvě dodání s jedním poplatkem za poštovné nebo zrušení části či celé objednávky. Na poštu chodím dvakrát týdně.

ÚHRADA ZA OBJEDNANÉ ZBOŽÍ

Po doručení objednávky se Vám zašleme do 24 hodin podklady pro platbu s uvedeným číslem účtu, celkovou částkou za zboží a dodání a variabilní symbol. Uhradu můžete provést převodem z účtu nebo prostřednictví složenky typu A na poště. Pokud budete vkládat peníze přímo na účet v pobočce banky, počítejte s poplatkem.Na dobírku balíčky nazasílám. Nepřijímám bankovky a mince poštou v obálce.

STORNO OBJEDNÁVKY

Objednávku můžete stornovat do 24 hodin od objednání prostřednictvím vzkazů na MMB nebo MMA.

ZÁRUKA

Na veškeré zboží poskytujeme záruku 24měsíců, odpovídáme za skryté výrobní či materiálové vady dle obchodního zákoníku. Záruka se nevztahuje na vady způsobené neoprávněným zásahem, v důsledku použití zboží k jiným než určeným účelům, nevhodným skladováním, neodbornou montáží, mechanickým poškozením, které není způsobeno opotřebením vzniklým obvyklým používáním, výrobek byl vystaven nadměrnému zatížení v rozporu s předpisy nebo doporučením výrobce, živelnými pohromami nebo vyšší mocí. Garantované vlastnosti zboží plně závisí na specifikacích uváděných přímo výrobcem.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

Spotřebitel, který nakupuje zboží pomocí prostředků komunikace na dálku, má dle ustanovení §53 odst.6 Občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí plnění s výjimkou případů uvedených v odst.7: "Spotřebitel nemůže odstoupit podle odst.6 od smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání."



REKLAMACE

Reklamace se řídí příslušnými ustanoveními Obchodního zákoníku a Zákona na ochranu spotřebitele. Zákazník je povinen při převzetí si zboží řádně prohlédnout a zkontrolovat! Pokud je zásilka poškozena, zboží nepřebírejte, případně sepište ihned s dopravcem zápis o poškození zásilky a pořiďte fotodokumentaci. Na pozdější reklamace (zřetelné zevní poškození vzniklé např.při přepravě) nebude brán zřetel. V případě oprávněné a prokázané vady zboží, na které se vztahuje záruka, má zákazník právo na jeho bezplatnou opravu či výměnu zboží. Reklamaci zákazník uplatňuje u prodejce.



POŠTOVNÉ:

DOPORUČENÁ ZÁSILKA. maximální rozměry: 50 x 35 x 5 cm

do 0,5 kg 37,00Kč
do 1 kg 43,00Kč
do 2 kg 49,00Kč

DOPORUČENÝ BALÍČEK..maximální rozměry: žádný z rozměrů nesmí přesahovat 60 cm a součet všech tří rozměrů zásilky nesmí přesahovat 90 cm.

do 0,5 kg 49,00 Kč
do 1 kg 54,00 Kč
od 2 kg 58,00 Kč

CENNÝ BALÍK..maximální rozměry: Minimální: 15 x 10,5 cm (válcovitý tvar 15 x 3,5 cm) Maximální: délka nesmí přesahovat 240 cm, součet všech tří rozměrů nesmí přesahovat 300 cm.

do 2 kg 58,00Kč
do 5 kg 65,00Kč
do 10 kg 77,00Kč
do 15 kg 91,00Kč
do 20 kg 107,00Kč

Balné je zdarma. Křehké zboží balím do bublinkové folie nebo bublinkové obálky.


Krásný den přeje Šárka Vítková

Prodávající: Šárka Vítková, Sokolovská 608/312, 190 00 Praha 9
telefon: 773 902 551 - kontaktovat mě můžete v odpoledních hodinách ve všední dny od 16 ,00 do 20,00

IČ: 74609211
DiĆ: CZ8256225186
Nejsem plátce DPH.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.1.2011, 10:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu