Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Roman K. (itorocz) ID 290182
mimibazar.cz/itorocz
Oblast: Vsetín
Ověřená adresa
Telefon: 00420737528426
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 16.3.2010
Naposledy: 1.12.2020 18:41
Aktualizace: 19.11.2020 12:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1948
VŠECHNY FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:
Roman Kucny
34 Wood Stock Road
Old Trafford
Manchester
England
UTR: 3336150851

KORESPONDENČNÍ ADRESA V ČR
Roman Kučný (itorocz)
Horská 1938
VSETÍN 755 04
e-mail: kucny.r@centrum.cz

PLATBY I VRÁCENÍ NEBO REKLAMACE ZBOŽÍ PROBÍHAJÍ V ČESKÉ REPUBLICE. FIRMA SÍDLÍ V ANGLII.
K NÁKUPU AKTUÁLNĚ NEPOSÍLÁME PARAGON S RAZÍTKEM PRO DOLOŽENÍ VZNIKU KUPNÍ SMLOUVY PŘI NAPŘÍKLAD VRÁCENÍ, VÝMĚNĚ NEBO REKLAMACI NENÍ DŮLEŽITÝ. Dle zákona je dokladem o koupi i výpis z banky, který potvrdí převod peněz.

ZBOŽÍ VYSTAVENĚ V OBCHŮDKU MÁME SKLADEM V ČESKU.ZBOŽÍ DO ČESKA JEZDÍ V PRAVIDELNÝCH INTERVALECH A VZORY SE PRAVIDELNĚ OBMĚŇUJÍ.



VOLBA VELIKOSTI
BEZ MĚŘENÍ, JEDNODUŠE, VELIKOST ZVOLÍTE PODLE NÁVODU VZHLEDEM K VÝŠCE A POSTAVĚ DÍTĚTE V SEKCI "JAK ZVOLIT VELIKOST V TOMTO OBCHŮDKU". SEKCE JE POD SEKCÍ "UPOZORNĚNÍ" V LEVÉM SLOUPCI NAD OSTATNÍMI SEKCEMI S PRODÁVANÝM SORTIMENTEM.


POKUD PŘEMĚŘUJETE, TAK SI PŘEČTĚTE PROSÍM VÁS VYSVĚTLENÍ NĚKTERÝCH JEDNODUCHÝCH ZNAČEK POUŽÍVANÝCH V OBCHŮDKU PŘI MĚŘENÍ. ZBOŽÍ MĚŘÍME VOLNĚ POLOŽENÉ NA ROVNÉ PODLOŽCE BEZ NATAHOVÁNÍ.

d.r. - délka rukávu po horní straně od posledního švu u krku k úplnému konci nezahnutého rukávu - bez stojáčku .
š - šířka oblečení přibližně 5cm pod švy v podpaží.
c.d. - celková délka oblečení od posledního švu kolem krku na rameni, kolmo, ke spodnímu okraji oděvu. U oděvů S NOHAVICEMI je to celková délka od pasu k ukončení nohavic.
š.p. - šířka v pase bez natažení
v.d. - U oděvů S NOHAVICEMI délka od švu v rozkroku ke spodnímu okraji po vnitřní straně nohavice.
v. – střední výška u spodního prádla. Měřeno od hrany pasu ke hraně rozkroku při položení prádla na rovné podložce.



MĚŘÍME 1 KUS OD KAŽDÉ VELIKOSTI. NENÍ V NAŠICH SILÁCH MĚŘIT KAŽDÝ KOUSEK OBLEČENÍ. Modelové řady se neliší a zaokrouhlujeme na cm.

POKUD MĚŘÍTE, TAK DOPORUČUJEME POHLÍDAT SI HLAVNĚ DÉLKU RUKÁVŮ A DÉLKU NOHAVIC. JAK JEDNODUŠE BEZ MĚŘENÍ ZVOLIT VELIKOST NAJDETE V SEKCI "JAK ZVOLIT VELIKOST V TOMTO OBCHŮDKU"


VŠECHNO ZBOŽÍ JE 100% ORIGINÁL A JE NAKOUPENO OD NAŠICH DODAVATELŮ VE VELKÉ BRITÁNII - ručíme vrácením peněz.

NAKUPUJEME SI SAMI PŘÍMO U VÝROBCE. Veškerý, zde prodávaný sortiment je vyroben z kvalitních materiálů a od prověřených výrobců, kteří prodávají své zboží úspěšně v Anglii tamnímu náročnému zákazníkovi. Zboží nemá žádnou vadu, pokud na to není výslovně upozorněno v popisu k produktu. Ve Velké Británii jsou oproti ČR přísnější normy na kvalitu materiálů u oděvů a to co normy nesplňuje tak se v Anglii do obchodů nedostane. Materiál je příjemný na nošení i po mnoha opráních. Nemění rozměry ani barvy.

IKDYŽ JE U FOTKY JIŽ NĚKOLIK ZÁJEMCŮ NEZNAMENÁ, ŽE HO NEMÁME. (většinou máme všechno ve více kusech) VŠECHNY E-MAILY ŘEŠÍME, JAK NEJRYCHLEJI TO SITUACE UMOŽŇUJE.

Po Vaší objednávce, zájmu, případně žádosti o zaslání detailů k platbě Vám pošleme e-mail o přijetí objednávky, detaily k platbě a další informace.

ZBOŽÍ ODESÍLÁME PO PŘIPSÁNÍ PENĚZ NA ÚČET A TO V DEN PŘIPSÁNÍ PENĚZ NEBO NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN. V SEKCI "UPOZORNĚNÍ" MŮŽE BÝT KRÁTKODOBÁ ZMĚNA. Zboží posíláme Českou poštou doporučenou zásilkou. Zboží k Vám dorazí většinou během tří dnů od připsání platby na účet. Poštovné a balné určujeme podle aktuálního ceníku České pošty.

ZBOŽÍ POSÍLÁME VŽDY AŽ PO UHRAZENÍ CELÉ ČÁSTKY. ZBOŽÍ LZE REZERVOVAT ZAPLACENÍM ZÁLOHY.



SLEVY NEDÁVÁME, POKUD NENÍ V OBCHŮDKU VYPSANÁ SLEVA NEBO AKCE. CENY JSOU I TAK NÍZKÉ A NENÍ TO FÉROVÉ VŮČI OSTATNÍM ZÁKAZNÍKŮM.

VÝMĚNA,REKLAMACE NEBO VRÁCENÍ ZBOŽÍ
PŘED ODESLÁNÍM ZBOŽÍ K REKLAMACI, VÝMĚNĚ NEBO VRÁCENÍ ZAŠLETE PROSÍM VÁS INFORMAČNÍ E-MAIL A VYČKEJTE NA POTVRZENÍ O ZASLÁNÍ. ADRESA JE SAMOZŘEJMĚ V ČESKÉ REPUBLICE, ale můžou nastat nepředvídatelné situace (nemoc, úraz, záplavy apod.) a nikdo Váš balíček nevyzvedne a bude Vám vrácen. Zbytečně pak platíte poštovné vícekrát.

REKLANACE A VRÁCENÍ ZBOŹí SE ŘÍDÍ PLATNÝMI ZÁKONY ČR.

S pozdravem a přáním hezkého zbytku dne Tým itoro.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.11.2020, 12:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu