Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Š. (Strobka) ID 294516
mimibazar.cz/strobka
Oblast: VELKÁ BRITÁNIE
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.4.2010
Naposledy: 8.9.2015 19:50
Aktualizace: 4.3.2015 9:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
40067017
HODNOCENÍ 671
VŠECHNY FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a zákazníčci,

vítám Vás v mém obchůdku. Prosím o pečlivé přečtení podmínek prodeje, aby následně nedošlo k nedorozumění.

*** PRODEJCE ***

Eva Štrobachová
J. Horáka 437
289 34 Rožďalovice

Email: eva.strobachova@seznam.cz
UK mobil: +44 7732 397 832 (09:00-18:00)

Jsem držitelkou ŽL - Prodej mimo řádné provozovny (internetový prodej)

IČ: 40067017
Nejsem plátcem DPH

*** ZBOŽÍ ***

Veškeré inzerované zboží je skladem a ihned k odeslání. Pokud zboží není možné zákazníkovi dodat z jakéhokoliv důvodu, ihned informuji e-mailem a po domluvě vracím celou částku i s poštovným.

CENA ZBOŽÍ - je vždy uvedena včetně DPH. K ceně bude připočítáno poštovné, které je vždy uvedeno.

Nabízené zboží, které je nošené, je vždy v dobrém stavu (nenabízím věci, které bych sama nekoupila) a v případě nějaké vady, je vše detailně a upřímně zmíněno v popisu nabídky.

*** OBJEDNÁVKY A REZERVACE ***

Na Vaše objednávky se snažím odpovědět do 24 hodin, pokud potřebujete něco přeměřit, ujasnit nebo poradit, velmi ráda vyhovím, ale většinou to bude v pozdních večerních hodinách z důvodu pracovního vytížení. Pokud se neozvu do 24 hodin, prosím, zkontrolujte kategorii "VZKAZY". Předem děkuji za pochopení.

Rezervace na dotaz je v případě zájmu možná 1 den, závaznou objednávku rezervuji 7 dní, samozřejmě po domluvě i déle. Podklady k platbě zasílám do 24 hodin, pokud z jakéhokoliv důvodu podklady neobdržíte, prosím, napište mi! Děkuji.

Rezervaci je možné do 24 hodin stornovat.

*** PLATBA A DODÁNÍ ZBOŽÍ ***

Platba je převodem na účet. Na dobírku ze špatných zkušeností bohužel nezasílám. Objednané zboží bude odesláno do 48h po připsání plné platby na účet, ale ve většině případů odesílám každý den. Většina zboží je momentálně zaslána z ČR s pomocí inzerenta MMB ID 61779, ale určité zboží je zasláno z Anglie. Pokud se zboží nachází v UK, je to vždy uvedeno v inzerátu. Po odeslání balíčku Vám bude zaslán potvrzovací email o odeslání. Prosím berte na vědomí, že doručení zásilky z Anglie trvá přibližně 4-5 pracovních dní za normálních okolností.

*** POŠTOVNÉ ***

Výše poštovného je dle ceníku České pošty u zásilek odesílaných z ČR a dle ceníku Royal Mail u zásilek odesílaných z Anglie a je vždy uvedeno v každé nabídce. Na poště si vždy vyžádám potvrzení o odeslání pro případ reklamace. V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30 dní od ztráty zásilky. V případě ztráty balíčku Royal Mail je možné reklamaci provést až po 25-ti pracovních dnech od odeslání balíčku a zákazníkovi je též vrácena celá částka včetně poštovného.

Doklad je přiložen k zásilce jen na vyžádání zákazníkem.

*** ZÁRUČNÍ LHŮTA ***

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách. Na nové zboží - se vztahuje záruka 24 měsíců. Dle § 598 občanského zákoníku kupující má právo na úhradu nutných nákladů, které mu vznikly v souvislosti s uplatněním práv z odpovědnosti vady (reklamace).

*** VRÁCENÍ ZBOŽÍ ***

Zboží lze vrátit v zákonné lhůtě 14-ti dnů na výše uvedenou adresu. O vrácení mě vždy v tomto termínu, prosím, informujte. V případě využití tohoto typu vrácení, je Vám vrácena pouze částka za zboží, nikoliv za poštovné. Platbu vracím zpět na Váš účet do 7 dnů od mého převzetí zboží. V případě poškození zboží či použití je vrácená částka snížena dle typu opotřebení či poškození zboží, minimálně však o 20%.

*** REKLAMACE ***

Reklamaci zboží je možno uplatnit dle zákona o ochraně spotřebitele. Vrácena je celá částka včetně poštovného.

*** OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ ***

Jsem nucena shromažďovat některé osobní údaje (jméno, adresa). Tyto informace neposkytuji třetí osobě.

Přeji příjemné nakupování a pokud máte jakékoliv dotazy, prosím, neváhejte mě kontaktovat. Děkuji.

S pozdravem

Eva
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.11.2010, 20:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu