Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Iva O. (Sexybrouček) ID 299176
mimibazar.cz/sexybroucek
Oblast: Ostrava
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.4.2010
Naposledy: 22.9.2022 18:39
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76519155
HODNOCENÍ 92
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Zboží si může objednat pouze osoba starší 18-ti let.
Dodací lhůta: 2-3 týdny
Maily vyřizuji do 24 hodin.

Iva Obdržálková
Hlavní třída 565/77
70800 Ostrava 8
IC:76519155
DIC:CZ7859195157

odpovědná osoba : Iva Obdržálková
mail: info@odivy.cz

objednávku lze stornovat mailem do 24 hodin od objednání

2. Předmět smlouvy

Předmětem smlouvy jsou položky výslovně uvedené v objednávce (dále jen zboží). Veškeré zboží je jednoznačně identifikováno jeho názvem, a cenou.
Veškeré objednávky uskutečněné výše uvedeným způsobem jsou považovány za ZÁVAZNÉ.
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží se již nevyrábí, nevyrábí se v objednaných barevných variacích, popř. z dalších důvodů znemožňujících prodej v požadovaném množství nebo kvalitě. V těchto případech bude kupující neprodleně ze strany prodávajícího kontaktován a bude s ním dohodnut další postup. Pokud kupující již zaplatil část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu v co nejkratším termínu, přičemž nejzazší doba odeslání částky prodávajícího kupujícímu je stanovena na deset pracovních dnů ode dne připsání částky na účet prodávajícího. Právní vztahy vzniklé uzavřením kupní smlouvy se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.

Kupující má právo podle § 53 odst. 6 Občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží

Pokud se kupující rozhodne pro odstoupení v této lhůtě, musí být splněny následující podmínky:

* zboží musí být na náklady kupujícího doručeno, popř. zasláno na adresu prodávajícího (ne na dobírku)
* kupující je povinen o vrácení zboží ve výše jmenované lhůtě informovat prodávajícího mailem
* zboží nesmí být poškozené ani nesmí jevit známky neodborného užívání
* zboží musí být kompletní včetně příslušenství a veškerých doprovodných dokumentů
* pokud bude ve lhůtě vráceno zboží použité, nekompletní, poškozené či bez doprovodných dokumentů a visaček, může být cena za vrácené zboží adekvátně ponížena vzhledem k opotřebení.

Po obdržení vráceného zboží vrátí prodávající do 14 dnů zpět odpovídající částku dle dohody na účet. Vrácená částka se bude rovnat rozdílu kupní ceny zboží a nákladů na doručení.

V případě nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude prodávající akceptovat odstoupení od kupní smlouvy a zboží bude vráceno na náklady kupujícího zpět.

4. Dodací lhůta

Dodací lhůta činí obvykle 2-3 týdny, pokud není u konkrétního zboží uvedeno jinak Tato lhůta může být přiměřeně k okolnostem prodloužena, jestliže je zpoždění způsobeno vyšší mocí nebo okolnostmi nezaviněnými prodávajícím (např. dočasné vyprodání zboží, dovolená dodavatele apod). Kupující má možnost se o stavu vyřízení své objednávky informovat na e-mailové adrese: info@odivy.cz .

5. Způsoby doručení, náklady na doručení

Z důvodu velké nespokojenosti s dodáváním České pošty - balíky se ztrácejí, dodání trvá i 14 dnů - jsme nuceni začít posílat zboží formou obchodního balíku doručení do 24 hodin od odeslání - tudíž jsme museli zvednout i cenu za tuto službu . Pokud není u zboží uvedena konkrétní částka za poštovné, řídí se poštovné těmito pravidly:



Přehled možných způsobů doručení zásilek a jejich ceny pro:

* Česká pošta – 120,- Kč – obchodní balík
* PPL – 80,- Kč
* Pro zásilky nad 1 350 Kč je doprava zdarma.

Přehled možných způsobů platby a jejich ceny:

* Dobírkou česká pošta – 40,- Kč
* Dobírkou PPL - 40,-Kč
* Převodem z účtu – zdarma

1) Objednané zboží je rozesíláno po celém území České republiky, a to prostřednictvím České pošty a spol. PPL

V případě způsobu úhrady dobírkou je úhrada zboží realizována pracovníky pošty či PPL při převzetí zboží v hotovosti. Při platbě bankovním převodem je zboží odesíláno vždy až po připsání částky v plné výši ceny objednaného zboží (včetně nákladů na doručení) na účet prodávajícího:
Kupující je povinen prohlédnout zboží při jeho převzetí. Je-li zjištěno mechanické poškození obalu zboží, je kupující povinen neprodleně zkontrolovat stav zboží a v případě jeho poškození sepsat záznam o poškození za přítomnosti dopravce. Odpovědnost za poškození v průběhu přepravy zboží nese dopravce. Kupující je povinen o míře poškození zboží neprodleně informovat prodávajícího.

Dodací lhůta České pošty je cca 1-2 pracovní dny. V případě přepravní společnosti PPL je tato lhůta téměř vždy do 24 hodin.

Zásilka do zahraniční:

Zásilku posíláme i na Slovensko . Zboží a cenu dopravy je nutno uhradit předem prostřednictvím druhu placení přes Paypal. Cena poštovného je 250 - 350,-kč dle velikosti zásilky - upřesním po sdělení konkrétní objednávky

Pokud by byl problém poslat peníze přes paypal na účet u Mbank uvedený v kontaktech lze peníze poslat na jiný účet u České spořitelny - v tom případě napište tuto informaci do poznámky a my se Vám do 48 hodin ozveme s upřesněním

6. Záruka, reklamační řád

Na veškeré zboží poskytuje prodávající záruku 24 měsíců (není-li uvedeno jinak).

Vznikne-li na zboží reklamovatelná vada, může kupující uplatnit reklamaci písemně. Oznámení o zjištěných závadách uplatňuje kupující na adrese: na e-mailové adrese: info@sexybroucek.cz.

Oznámení o závadách musí obsahovat:

* jméno kupujícího
* adresu kupujícího
* telefon, popř. e-mail
* podrobný popis závady a popis toho, jak závada vznikla.

Reklamované zboží je nutno zaslat na adresu:
Iva Obdržálková
Hlavní třída 565/77
70800 Ostrava 8

Po obdržení oznámení o závadách bude prodávající kupujícího informovat o následném postupu v závislosti na druhu zboží, zejména o tom, kam má kupující na vlastní náklady vadné zboží doručit (adresa prodávajícího, autorizovaný servis apod.).

Pro úspěšné vyřízení reklamace je bezpodmínečně nutné, aby kupující doložil doklad o koupi zboží a záruční list reklamovatelného výrobku (byl-li spolu s výrobkem dodán).

V případě, že je zboží potřeba zaslat prodávajícímu nebo autorizovanému servisu, je kupující povinen zboží zabalit do originálního obalu, popř. na vlastní náklady zajistit obal nový, vyhovující nárokům přepravy. Kupující bere na vědomí, že v případě nedostatečně chráněného zboží předaného k přepravě nemusí být reklamace uznána.

V závislosti na druhu vad a na povaze zboží, v souladu s právními předpisy platnými v České republice, bude oprávněná reklamace řešena opravou, výměnou zboží či vrácením zaplacené kupní ceny.

Poskytnutá záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.6.2012, 13:54
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu