Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Terezia K. (teres) ID 29964
mimibazar.cz/teres
Oblast: Blansko
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.11.2006
Naposledy: 23.12.2023 18:19
Aktualizace: 18.9.2023 8:37
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
68077963
HODNOCENÍ 5184
VŠECHNY FOTOGRAFIE 260
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
PROSÍM NEŽÁDEJTE MNE O VÝMĚNU, TYTO OBJEDNÁVKY HNED ANULUJI A POUŠTÍM DÁLE DO PRODEJE. CENA VĚCIČKY JE PEVNÁ A SLEVU URČUJI JÁ SAMOTNÁ.DĚKUJI A PŘEJI KRÁSNÝ DEN
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PROVOZOVATEL:
Terézia KNIESOVÁ, Horní Lhota 138, 678 01 Blansko.
e-mail: t.kniesova@centrum.cz - kontaktní osoba
tel. 774 941 532 , na sms nereaguji, úřední hodiny většinou od 8.00 - 16.00 hod. (ale na netu jsem většinou do 22h pokud není uvedeno ve vzkazíku na stránkách)

IČ: 68077963, Velkoobchod a maloobchod
Papírový doklad o prodeji bude přibalen na vyžádání.
Nejsem plátce DPH

ZBOŽÍ
Prodávám nové zboží, outlet - v současné době velmi oblíbené pro jeho dostupnou cenu, jedná se o zboží vyřazené z důvodu rušení kolekce, výprodejů, drobných vad, na které upozorním v popisu, může mít odstřižené cedulky, či být ušpiněno od manipulace.
Nošené či použité věci prodávám pouze po dětech či rodinných příslušnících, na toto zboží nevystavuji doklad ani neposkytuji záruku. Vždy se snažím popsat danou věc jak nejlíp to jde, ale každý můžeme mít jiný náhled. Pokud by přesto některá z Vás nebyla se zbožím spokojena, určitě se na dalším řešení dohodneme.
Veškeré nabízené zboží mám skladem, ihned odeslání. Pokud tomu bude jinak bude to výslovně uvedeno u inzerátu.

REZERVACE PLATÍ, NIKOHO V POŘADÍ NEPŘESKAKUJI, PŘI ZRUŠENÍ REZERVACE SE OZVU V POŘADÍ VŠEM NÁSLEDUJÍCÍM ZÁJEMCŮM. REZERVACI DRŽÍM MAX. 12h, POKUD SE DO TÉ DOBY ZÁJEMCE NEOZVE, VĚC POSTUPUJI HNED DALŠÍMU ZÁJEMCI.
Neregistrovaným zájemcům zboží rezervuji a podklady vystavím pouze po sdělení celého jména a adresy.

PLATBA
- předem na účet
- poštovní poukázkou, platba na účet či na adresu
- na dobírku nezasílám
- obyčejné zásilky pouze na vaše vyžádání a riziko, pamatujte na to že od nich nejsou žádné doklady a mohou se na poště ztratit (bohužel již nejedna špatná zkušenost).
- pokud nebude platba připsána do 7ti dnů od domluveného termínu tj. doba pro připsání částky na účet, ruším objednávku a dávám negat.hodnocení

ZPŮSOB DODÁNÍ
- balíčky odesílám nejpozději do 2 dnů od přijetí platby, prostřednictvím České pošty
- poštovné si určuji sama, dle tarifu ČP a hradí ho kupující.
V případě ztráty zásilky čekám na vyjádření české pošty (30 dní od podání reklamace) a po jejich kladné zprávě o skutečné ztrátě balíku vracím peníze na Váš účet.

OSOBNÍ ODBĚR
Předem vybrané a objednané zboží je možné si osobně vyzvednout po předchozí dohodě na výše uvedené adrese. Platbaza toto objednané zboží musí být předem zaslána na účet dle vystavených pokynů. Požaduji vyzvednutí do týdne od objednání.

ZÁRUČNÍ DOBA
V případě nového zboží poskytuji na dodané zboží záruku stanovenou občanským zákoníkem – 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Nevztahuje se na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním.
Na použité zboží neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím.

STORNO
- pokud objednávku chcete stornovat, prosím oznamte mi to emailem do 24 hod.
- v případě problémů s dodávkou zboží se Vám ozvu a věc budeme řešit buď vrácením peněz nebo dodáním jiného zboží.

REKLAMACE A VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Reklamace zboží bude vyřízena dle zákona do 30 dnů od obdržení reklamovaného zboží Zákazník bude emailem informován o přijetí zboží k reklamaci. Po vyřízení bude opět informován emailem, jak reklamace dopadla. Reklamace vyřizuji v souladu s Občanským zákoníkem. Zboží, které reklamujete, není nutné vrátit v původním obalu, ale uvítám původní obal, vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které právě již nemá původní obal, bylo použito nebo třeba nemá visačky. Pak si prodejce může vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.
Vyměním kus za kus, nebo vrátím peníze na účet ze kterého byla objednávka hrazena.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
Pokud si svůj nákup rozmyslíte, máte ze zákona právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží, v takovém případě je vrácena v případě platby předem celá částka po odečtení storno poplatku 50 - 80 Kč do 3 kalendářních dnů převodem na učet a to až po obdržení vráceného zboží prodejcem.

OSOBNÍ ÚDAJE
- slouží pouze prodejci a jsou nezbytné k vyřízení vaší objednávky, v žádném případě nebudou využity k jiným účelům či sděleny 3. osobě

Těším se na obchůdky s vámi a doufám, že vše bude k oboustranné spokojenosti :c))

Děkuji a přeji příjemné nakupování
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.3.2017, 7:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu