Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Š. (depas) ID 300080
mimibazar.cz/depas
Oblast: Žďár nad Sázavou
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 2.5.2010
Naposledy: 30.3.2024 8:15
Aktualizace: 30.3.2024 8:15
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 493
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 431
VŠECHNY FOTOGRAFIE 6
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
PROSÍM- ČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE. POKUD SE NA NĚCO PTÁTE A NA MOJI ODPOVĚĎ PAK NEREAGUJETE, NEKOMPROMISNĚ PÍŠI NEGATIVNÍ HODNOCENÍ!!!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a ostatní nakupující, vítám Vás v našem bazárku

POZOR!!! - od ledna 2015 už chodím do zaměstnání, poštu budu pravděpodobně stíhat pouze ve středu, pokud bude přes den doma manžel, budu se snažit balíčky nachystat k odeslání jemu i v jiné dny. Děkuji za pochopení.

PO NÁVRATU DO ZAMĚSTNÁNÍ VKLÁDÁM UŽ POUZE VĚCI PO NAŠICH DĚTECH NEBO PO MNĚ A MANŽELOVI, JEDNÁ SE O SOUKROMÝ PRODEJ. Věcí máme opravdu mnoho, často je děti nestačí vůbec unosit.

Na oblečení často chybí cedulky s velikostí a často velikosti neodpovídají...řiďte se prosím raději rozměry, které u každé věci uvádím...pokud Vám nějaký rozměr chybí, ráda věc přeměřím a rozměry doplním.

Platbu očekávám do pěti dnů od ukončení objednávky- pokud se nedohodneme jinak, po dohodě velmi ráda počkám, tak dlouho, jak budete potřebovat. V případě, že platba připsána není, nemám od Vás žádnou zpětnou vazbu, věc nabízím dál k prodeji a řadím do kolonky "nespolehliví nakupující" , totéž udělám v případě, že se ozvete, že máte o věc zájem, ptáte se na rozměry, atd. a nikdy se nedočkám žádné další odpovědi na odpověď moji. Bohužel je čím dál víc nakupujících, kteří tímto zboží blokují pro ty slušné nakupující. Do poznámek pište svoje jméno, jako VS Vaše ID zde na MMB. Omlouvám se všem, kteří by si s čistým úmyslem rádi nechali zaslat věci na dobírku, bohužel mám s tímto způsobem velmi špatné zkušenosti, proto na dobírku nezasílám. Na Vaše přání a Vaše riziko odešlu balíček i obyčejně, samozřejmostí je možnost osobního vyzvednutí u nás doma.

O prodávané věci se snažím napsat co nejvíc informací a popsat skutečný stav věci, není mým úmyslem věc slovně nějak zlepšovat, pokud to tak není. Při popisování jsem pečlivá a poctivá. Věci většinou fotím a vkládám večer a nemám tady úplně ideální světlo, pokud máte o danou věc zájem, vždy ji před odesláním podkladů k platbě ještě kontroluji a na ev.nedostatky, které objevím a nejsou popsané u věcičky vždy upozorním, ev.nabídnu nižší cenu, aby jste se ještě před odesláním platby mohli rozhodnout. Vzhledem k tomu, že jsem jenom člověk může se stát, že občas i něco přehlédnu ( samozřejmě neúmyslně) - ozvěte se a vždycky se nějak domluvíme ke spokojenosti obou stran. Mějte také prosím na paměti, že popis je vždy subjektivní záležitost a jakkoliv se snažím popsat věc takovou jaká je, může na to jiný člověk mít jiný názor, pro mě krásné může být pro jiné nehezké. Věci většinou nejsou vůbec prané, ani žehlené - velmi často se různé flíčky a ušpinění zcela vyperou, ale může se stát, že nikoliv, přítomnost flíčků nebo ušpinění je zohledněna na ceně věci a je na Vás, zda jste ochotné si takovou věc zakoupit. Totéž platí o jiných vadách, které jsou u věci popsané a vždy vyfocené - musíte s nimi počítat, pokud Vám vadí, raději věc nezakupujte ( pokud např.napíši, že věc není sněhobílá a má flíčky, je to tak a je mně nepříjemné, když pak píšete, že jste překvapeni, že věc vypadá tak, jak byla vlastně popsána). Samozřejmostí je možnost vrácení zakoupené věci,pokud třeba nesedí nebo jste z nějakého důvodu nespokojeni, částku za zakoupenou věc po dohodě vracím okamžitě na Váš účet, bez poštovného a balného a nákladů, které jsou spojeny se zpátečním odesláním věci. Pouze v případě reklamace..tzn. pokud přehlédnu nějakou zásadní vadu, na kterou jsem neupozornila vrátím částku za věc, včetně Vašich nákladů na poštovné!!!!

Pokud máte k některé věci bližší otázky, ptejte se, ráda odpovím, ale očekávám pak odpověď, zda máte zájem nebo nemáte.
Pokud neodpovíte do 24 hod., věc nabídnu automaticky dál k prodeji a protože většina maminek se nějak neobtěžuje dát vědět ( stačí napsat nemám zájem) , rozhodla jsem se, že budu těmto " zájemcům" NEKOMPROMISNĚ PSÁT NEGATIVNÍ HODNOCENÍ!!! Času mám málo, přesto na všechny dotazy odepisuji, měřím a fotím podle přání a je pro mě pak nepřijatelné, že druhá strana nemá ani trochu slušnosti dát vědět své rozhodnutí !!!!! Jestli víte, že nemáte vychování a nehodláte se pak ozvat, raději na mé inzeráty vůbec neodpovídejte!!! Pokud ale napíšete, že potřebujete rezervaci třeba 2 dny, vyhovím, ale opět po uplynutí této doby očekávám odpověď.

Nenabízejte prosím výměnu, věci neměním, pouze prodávám- děkuji za pochopení.

Nakupují u mě i zdejší maminky a nabízím i na jiných serverech, snažím se věci okamžitě mazat, ale stát se může, že věc, o kterou máte zájem už není.

Hezký den a příjemné nakupování, Eva
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.9.2020, 17:07
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu