Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Markéta S. (s.rebelka) ID 306524
mimibazar.cz/srebelka
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.6.2010
Naposledy: 29.9.2021 14:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 209
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé maminky věcičky neměním a o slevičky mě nežádejete, Ceny jsou jasně dané,proto slevy nedělám a neměním!! Neuvádějte mě prosím tímto do rozpaků. Děkuji a přeji příjemné nakupováníčko.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a tatínkové,babičky a dědečkové :o) ..........

Na poštu chodím 2x týdně a to: v PONDĚLÍ a ve ČTVRTEK.

Poštovné většinou uvedeno u zboží nemám, ale je učtováno dle platných tarifů České pošty, nejméně však 40,-
Balné si neúčtuji a na dobírku NEZASÍLÁM.
Potvrzení o platbě akceptuji pouze v případě, že bylo odeslané Vaší bankou přímo na můj e-mail!!!
Vrácení zboží bez udání důvodu (velké, malé, nevhodné...) je možné....následně Vám bude vrácena platba pouze za zboží (pochopitelně ne za poštovné) a po odečtení manipulačího poplatku 40,-Kč

!!!!!!PRODÁVÁM POUŽITÉ ZBOŽÍ,TAKŽE NEOČEKÁVEJTE NOVÉ!!!!

VZHLEDEM K LIDOVÝM CENÁM..SE MOHOU VYSKYTNOUT ŽMOLEČKY MALINKATÝ FLÍČEK...,VĚTŠINOU VŠE UVÁDÍM...,ALE OPRAVDU...VĚCIČKY PRODÁVÁM VELICE LEVNÉ...TAKŽE MILÉ MAMINKY POKUD CHCETE KUPOVAT LUXUS...MUSÍTE SAMOZŘEJMNĚ ZAPLATIT I JINOU CENU..


Snažím se věcičky popsat,aby nedocházelo k nedorozumnění.Nejdéle čekám 7 dní od objednání zboží nebo od rezervace,potom vracím zboží zpět do prodeje.

Některé zboží je nejen moje, ale i mých kamarádek, můžeme ho během času samozřejmě nabídnout i jinde, proto se předem omlouvám, že se i eventuálně může stát, že věc už třeba nemusí být - vždy na to ale předem upozorním :-) - děkuji za pochopeníčko :-)

INFORMACE O NABÍZENÉM ZBOŽÍ:
Jsem nezávislá distributorka ryze českých šperků firmy SBS trade s.r.o., Rádlo 286, 468 03 Rádlo u Jablonce nad Nisou. Tyto jablonecké výrobky splňující veškeré hygienické a zdravotní normy EU. U dětských náušniček je protialergenní zapínání.

Aby bylo zabráněno zneužití našeho zboží, jsou veškeré výrobky opatřeny vlastním registrovaným puncem, jež rovněž vyjadřuje jedinečnost našeho zboží na trhu.
Šperky jsou ručně vyráběny v České republice. a jsou pokoveny 18-kt a 22-kt zlatem technologií subage a silvertop, které jsou momentálně absolutní špičkou ve svém oboru. Díky technologii subage a silvertop jsou výrobky odolné proti působení lidského potu, vody-i mořské, otěru atd. a při běžném používání Vám vydrží celou řadu let. Technologie zlacení má však z principu rovněž svá omezení. Jedná se především o chemické a mechanické vlastnosti zlata, které je samo o sobě velmi měkkým kovem. Zlato - ať v sebesilnější vrstvě zkrátka nemůže dlouhodobě odolávat tření, obrušování, poškrábání apod. Mějte proto prosím na paměti, že šperky, které jsou v kontaktu s jinými předměty (především náramky a prsteny) lze poškrábat popřípadě zlacenou vrstvu časem až setřít či sedřít.
Obrovskou výhodou je však skutečnost, že SBS TRADE Vám výrobky může znovu pokovit a vrátit jim tak původní lesk a barvu.
Šperky s kameny jsou zdobeny pouze značkovými a ověřenými CZ zirkony velkých světových výrobců. Za ty nejznámější jmenuji například šperkařský gigant Swarovski.

Nabízím kolekce:
* prsteny z masivního stříbra
* magnetické šperky z chirurgické oceli, titanu
* silně pokovené šperky osázené CZ krystaly
* stříbrné šperky
* šperky s léčivými kameny
* šperky z chirurgické oceli
* šperky pro děti

Ke každému zboží obdržíte
- skládací krabičku, kterou lze jednoduše složit.
- k magnetickým náramkům je krabička již hotová, tzn. magnetický náramek je již v krabičce umístěn.

Pokud byste chtěli šperk věnovat jako dárek, nabízíme luxusní červenou semišovou krabičku na prsteny, náušnice či přívěsky ve tvaru srdíčka. Cena 30, Kč. V případě zájmu,napište o objednávce, že si přejete dárkové balení šperku.
Veškeré šperky, které si objednáte, jsou vyrobeny speciálně pro Vás. To znamená, že neleží někde ve skladu kde ztrácí lesk, ale z dílny jdou přímo k Vám.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na každý výrobek je dvouletá záruka. Ke zboží obdržíte záruční list, který slouží i jako reklamační list, kde je uveden i postup v případě reklamace.V případě reklamace zašlete šperk spolu se záručním listem a dokladem o zaplacení na adresu, která je na záručním listu uvedena.
Omlouvám se, že nemůžu vyhovět Vaší reklamaci v případě, že jste zvolila špatnou velikost, barvu kamenů, či že se Vám objednaný šperk k ničemu nehodí apod.

Objednané zboží z mého internetového obchodu Vám doručím v co nejkratším možném termínu (z pravidla 3 - 21dní) od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě, je odesláno do 2 dnů.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.


INFORMACE O DODACÍCH PODMÍNKÁCH:

Úhrada zboží je možná na účet .Po zaplacení Vám objednané zboží zašlu na adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty.
Můžete si také zvolit zasílání zboží na dobírku.
Formu platby si zákazník může určit sám.

V případě, že bude zasláno zboží na dobírku, bude účtováno dobírečné dle ceníku České pošty.
Balné se účtuje 20,- Kč

Objednané zboží z mého internetového obchodu Vám doručím v co nejkratším možném termínu (z pravidla 3 - 21dní) od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě, je odesláno do 2 dnů.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

Pokud nebudu schopna objednané zboží do určeného termínu dodat, bude objednatel neprodleně informován. Pokud bylo zboží uhrazeno na účet prodejce, budou peníze neprodleně zaslány zpět na účet objednatele.
Pokud budu schopna dodat objednané zboží jen částečně, bude objednatel neprodleně informován, bude provedeno vyúčtování dodaného zboží a za zboží nedodané bude po dohodě s objednatelem přeplatek zaslán zpět na jeho účet.

Stornování již odeslané objednávky je možné ve lhůtě do 24hodin od jejího odeslání a to emailem na m.rebelka@email.cz Do předmětu, prosím, uveďte STORNO OBJEDNÁVKY, datum objednávky, název objednaného zboží a jméno objednatele.

Kupující má právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od jeho převzetí, avšak za podmínky, že je zboží vráceno zcela nepoškozené, zjevně nepoužité a pokud možno v původním obalu. Pokud tyto podmínky budou splněny, vrátí prodávající kupujícímu obratem částku odpovídající kupní ceně, kterou za vrácené zboží kupující prodávajícímu zaplatil.
Prodávající si vyhrazuje právo strhnout z částky, která má být kupujícímu vrácena, částku odpovídající 30 % z kupní ceny na pokrytí nákladů prodávajícího, vzniklých v souvislosti s vrácením peněz kupujícímu, přeskladnění a poštovným.

Případné reklamace vyřídím k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně nahlásit a to písemnou formou na m.rebelka@email.cz a to nejpozději do 3 dnů od převzetí zboží.
Reklamace se vyřizuje dle možností prodávajícího některým z níže uvedených způsobů:
a) poskytnutí nového odpovídajícího zboží
b) oprava vadného výrobku nebo jeho části
Předpokladem pro vyřízení reklamace je její uznání ze strany prodávajícího a následné převzetí reklamovaného zboží na adrese: SBS trade s.r.o., Rádlo 286, 468 03 Rádlo u Jablonce nad Nisou.
Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku (ne na dobírku) na výše uvedené adrese.

Záruka na použité zboží
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Neručím za vady vzniklé přepravcem.


Přeji krásné nakupováníčko :o)
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.4.2013, 14:32
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu