Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Nikola Včelíková (nikola.vcelikova) ID 311679
mimibazar.cz/nikolavcelikova
Oblast: Svitavy
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.7.2010
Naposledy: 13.6.2015 17:57
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
74167995
HODNOCENÍ 137
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Ve všech obchodních případech preferuji individuální přístup ke každému zákazníkovi. V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností mě neváhejte kontaktovat. Vaše dotazy a připomínky se budu snažit vyřešit ke vzájemné spokojenosti.



V případě delší nepřítomnosti bude tato informace vystavena zde.

Zasláním objednávky stvrzujete, že jste byli obeznámeni s níže uvedenými Podmínkami prodeje.

Podmínky prodeje
__________________

Prodávající:
____________

Nikola Včelíková
Moravská Chrastová 115,
569 04 Brněnec
IČ: 74167995
Nejsme plátci DPH
Zapsána v živnostenském rejstříku Městského úřadu Svitavy

Kontaktní údaje:
______________

Nikola Včelíková
Moravská Chratová 115,
569 04 Brněnec

e-mail: obchod.vcelikova@seznam.cz
(veškeré Vaše dotazy ráda zodpovím na tomto e-mailu)

Veškeré dotazy jsou vyřizovány na tomto e-mailu zpravidla do 1 pracovního dne.

Telefonní číslo není uvedeno, veškeré dotazy jsou zodpovídány na e-mailu.

Garantuji, že zboží, které nabízím je vždy 100% originální.

Vznik kupní smlouvy:
_________________

Smluvní vztah mezi prodávajícím a kupujícím vzniká potvrzením objednávky ze strany prodávajícího písemnou formou. Nikoliv pouhým odesláním objednávky kupujícím.


Stornování objednávky ze strany kupujícího je možné odesláním e-mailu na adresu: obchod.vcelikova@seznam.cz do 24 hodin od odeslání objednávky. Do předmětu uveďte, prosím, STORNO.

Vyhrazujeme si právo zrušit Vaši objednávku v případě, že není možné zboží dodat. V takovém případě Vás budeme písemně kontaktovat.

Platební podmínky:
__________________

Cenu zboží a náklady spojené s dodáním zboží dle kupní smlouvy může kupující uhradit prodávajícímu následujícím způsobem:

Bezhotovostně převodem na účet prodávajícího č. 000000-2186861173/0800, vedený u společnosti Česká Spořitelna .

Jako variabilní symbol prosím uvádějte Vaše ID, pro lepší orientaci uveďte do poznámky pro příjemce Vaše jméno a příjmení.

Zboží na dobírku nezasíláme!

Dodací podmínky:
__________________

Zboží je dodáno na základě platně uzavřené kupní smlouvy.

Zboží je dodáváno v co nejkratším možném termínu (5-21 dní). Průměrná doba je však 10 dní. O průběhu zpracování Vaší objednávky Vás budu informovat.

Zboží je dodáváno prostřednictvím České pošty jako cenný balík.

Při převzetí zboží od České pošty je kupující povinen zkontrolovat neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně oznámit pracovníkovi České pošty. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od České pošty převzít. Podpisem dodacího listu kupující stvrzuje, že zásilka zboží splňovala všechny podmínky a náležitosti a na případnou pozdější reklamaci ohledně porušení obalu zásilky nemůže být brán zřetel.

Odstoupení od kupní smlouvy:
____________________________

Kupující má v souladu s ustanovením § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit bez udání důvodů, a to do čtrnácti dnů od převzetí zboží. Odstoupení od kupní smlouvy musí být prodávajícímu prokazatelně doručeno do čtrnácti dnů od převzetí zboží, a to na adresu prodávajícího. Zboží musí být prodávajícímu vráceno nepoškozené a neopotřebené a, je-li to možné, v původním obalu, s původními visačkami.

V případě odstoupení od smlouvy vrátí prodávající kupní cenu (včetně nákladů vynaložených na dodání zboží) kupujícímu nejpozději do patnácti (15) dnů od skončení lhůty na přezkoumání zboží. Tato lhůta činní 5 pracovních dní.

Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku na výše uvedenou adresu. Zboží vrácené na dobírku nepřijímáme!

Výměna zboží:
_____________

Výměnu zboží je možné provést na základě individuální domluvy a za individuálních podmínek. V případě, že budete chtít vyměnit zboží mě tedy neprodleně kontaktuje na výše uvedené e-mailové adrese a domluvíme se na dalším postupu.

Reklamace:
____________

Kupující má právo na reklamaci v souladu s platným Občanským zákoníkem po dobu 24 měsíců. Reklamace se nevztahuje na běžné opotřebení zboží a ztrátu funkčnosti zboží způsobenou jeho běžným užíváním. Doba na vyřízení reklamace činní dle zkona 30 dnů.

Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím a to formou doporučeného balíku na výše uvedenou adresu. Zboží vrácené na dobírku nepřijímáme!


Vyhrazujeme si právo provádění změn Podmínek prodeje.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.4.2012, 10:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu