Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Roman Š. (masivninabytek) ID 313277
mimibazar.cz/masivninabytek
Oblast: Mladá Boleslav
Ověřená adresa
Telefon: 725 5892 93
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 27.7.2010
Naposledy: 9.5.2019 14:27
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76431053
DIČ CZ8201220973
HODNOCENÍ 153
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Jsme firma, která se zabývá prodejem především dřevěného nábytku a dětských hraček. Prodáváme kvalitní výrobky od prověřených dodavatelů. Spokojený zákazník je náš hlavní cíl. IČO: 76431053 DIČ:CZ8201220973
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den, vítejte na stránce prodejce Masivninabytek

Na vaše případné dotazy rád zodpovím na mail: nabytek-safr@seznam.cz nebo na tel: 725 589 293

Doprava a platba:
Zboží k zákazníkovi přepravuje společnost Radiálka nebo výjimečně posíláme zboží i přes Českou poštu.
Cena dopravy je vždy uvedena u jednotlivých výrobků.Tato cena je platná při platbě předem na účet, pokud požadujete dobírku je cena dopravy vyšší o 40kč, nebo je možný osobní odběr na prodejně.
Vždy předem upozorňuji, který den bude zásilka k zákazníkovi doručena. Žádné balné neúčtujeme!!!

Dodací lhůta u většiny nabízeného zboží je max. 7 dní od přijetí platby, či objednávky v případě dobírky. Některé výrobky jsou vyráběny na objednávku a zde se může dodací lhůta prodloužit na cca3 týdny. Pokud je u zboží delší dodací lhůta je to v inzerátu vždy zapsáno.

Po koupi Vás budem co nejdříve kontaktovat, aby jsme dohodli jakým způsobem budete chtít doručit.

Jelikož myslíme i na ekologii balíme některé výrobky (pokud nejsou originál zabalené od výrobce) do již jednou použitých kartonových krabic, aby jsme zbytečně nezvětšovali naší planetu odpadem a ta zůstala krásná i pro naše děti:))

Stornování objednávky zákazníkem je možné do 24 hodin po jejím odeslání telefonicky nebo mailem.

V případě, že nebude naše firma schopna zboží dodat v uvedeném termínu budeme Vás tel. nebo mailem kontaktovat a dohodneme další postup.

O nás
Vybrané zboží je možno vyzvednout, případně si prohlédnout v prodejně na adrese:
Nábytek Šafr
Plazy-67
Mladá Boleslav
29301
TEL:725 589 293
IČO:76431053
DIČ:CZ8201220973
Zodpovědný vedoucí: Roman Švejda
Je vždy, ale potřeba mě předem kontaktovat, aby jsme se dohodli - zda je poptávané zboží na prodejně vystavené a nebo, jestli ho vůbec na prodejně lze vyzvednout( některé zboží se posílá přímo od výrobce ke konečnému zákazníkovy, aby se ponížili náklady na dopravu ke mně na prodejnu)

Místo podnikání:
Dlouhá-166
Mladá Boleslav
29301
!!Pozor zde není adresa prodejny a ani zde není možno zboží vyzvednout!!

Hodnocení:
Nabízíme pouze kvalitní výrobky a snažíme se pro zákazníka zabezpečit 100% servis.Podívejte se na naše hodnocení :))

Nabízené zboží:
Naše firma se zabývá prodejem především dřevěného nábytku,matrací ,dětských hraček, dětských hřišť a bytových doplňků atd..
Prodáváme zboží pouze od prověřených dodavatelů, kde v první řadě požadujeme prvotřídní provedení a rychlé dodací lhůty.
Vybavujeme školky, restaurace, penziony, ubytovny v případě, že by jste měli zájem o některý produkt např. v jiném rozměru nebo barvě, neváhejte mě kontaktovat a pokud to bude možné pokusím se vašim požadavkům vyhovět.
Nabízené zboží je nové se zárukou 24 měsíců.Možnost zboží vrátit do 14 dnů.

Reklamace zboží:
Není-li u zboží uvedeno jinak, poskytujeme záruční lhůtu v délce 24 měsíců od okamžiku převzetí zboží kupujícím. S případnou reklamací se obracejte telefonicky nebo elektronickou poštou na operátora internetového obchodu, který Vám pomůže zařídit vše potřebné. Při reklamaci je třeba uvést důvod reklamace (popis závady) a reklamované zboží po domluvě zaslat prodejci v původním obalu, včetně dokladu. O výsledku reklamace Vás v zákonné lhůtě informujeme na telefon nebo e-mail, který jste zadali při objednávce. Náhradou za oprávněnou reklamaci může být vrácení ceny zboží nebo dodávka náhradního zboží. Doručení nového zboží zařídíme my a to na naše vlastní náklady(v případě neopravitelnosti a následné dodávky nového zboží). V případě neoprávněné reklamace Vám však budeme muset náklady spojené s vyřízením reklamace zpětně přeúčtovat.

Vrácení zboží:
Kupující má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Pokud se tak rozhodne, musí pokud možno nepoškozené zboží, včetně veškerého dodaného příslušenství, v uvedené lhůtě poslat zpět. Po obdržení takto vráceného zboží prodávající obratem zákazníkovi vrátí zpět odpovídající částku způsobem, na kterém se oba dohodnou. Prosíme, neposílejte zboží na dobírku : takto zaslané zboží nebude převzato.
Jestliže bude vrácené zboží jevit známky použití či opotřebování, budeme vůči kupujícímu uplatňovat nárok na náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.

Přeji Vám příjemné nakupování..
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.1.2012, 16:50
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu