PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milý nakupující,
předem děkuji za Váš zájem o nákup.

Pokud se Vám na email neozvu do 48hodin, kontaktujte mne prosím ještě jednou přes vzkazy, je pak možné, že objednávka nedorazila.

INFORMACE
Kalendáře tiskneme na pololesklý hlazený papír 140g/m2 a jsou opatřeny kovovou, bílým plastem potaženou vazbou. Týdenní a čtrnáctidenní obsahují kartónovou podstavu, měsíční háček na zavěšení.

Ostatní tisky dle domluvy a požadavků.
Při posílání dbejte vždy na to aby se jednalo o kvalitnější fotografie s vhodným rozlišením a posílejte je v největší kvalitě jakou máte.

OBJEDNÁVKY
Jako závaznou objednávku považuji odeslání Vašich fotografií (nebo tištěného dokumentu) ke zpracování. Po zpracování zasílám náhled ve formátu PDF k odsouhlasení a teprve poté podklady k platbě.
Storno objednávky lze provést do 24hodin od poslání fotografií. Pokud nebudu moci Vaši objednávku kladně vyřídit kontaktuji Vás na email a pokud již zakázka byla zaplacena, peníze vrátím.

POŠTOVNÉ A BALNÉ
Poštovné
Na dobírku nezasíláme
Poštovné dle tarifu České pošty
Balíčky na Slovensko ano, pod českým poštovným. Platba ze Slovenska je možná v Eurech.

Balné
Objednávka do 2000 Kč 10 Kč, 20 Kč, 25 Kč
Objednávka nad 2000 Kč zdarma

Poštovné a balné kalendářů je 119 Kč, objemné zásilky 139 Kč,159 Kč, 199 Kč.

DODÁNÍ
Pokud není určeno jinak tak většinou do týdne max. 14dní od zaplacení. Balíčky posílám 2x týdně.

REKLAMACE A VRÁCENÍ ZBOŽÍ
§ 53 odst. 8 zákona č. 40/1964 Sb. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit od smluv na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání. Na zboží upravené na míru se nevztahuje možnost bezdůvodného odstoupení od smlouvy do 14ti dnů.


Na nové zboží se vztahuje dvouletá záruční doba. Zákazník je povinen před převzetím zboží od dopravce zkontrolovat, zda zásilka není poškozena dopravou. V případě poškození zásilky je zákazník povinen následně zkontrolovat obsah zásilky a zjistit, zda zboží uvnitř zásilky není dopravou poškozeno. O takovém poškození je kupující povinen bez zbytečného prodlení informovat dopravce i prodávajícího. Za poškození zboží vzniklé jeho dopravou nese odpovědnost přepravce.

Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Záruka se nevztahuje na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním. V případě zjištění výrobní vady bude zboží vyměněno kus za kus nebo vrácena peněžní částka.
Případné reklamace vyřizujeme k Vaší spokojenosti dohodou a v souladu s platným právním řádem.
Kupující má povinnost zboží po jeho převzetí prohlédnout a případné vady ihned hlasit na
uvedený email. Za vady vzniklé přepravcem neručíme. Záruka se nevztahuje na vady vzniklé:
běžným užitím, nesprávným použitím, nesprávným skladováním, dodáním špatných a nekvalitních podkladů k tisku.
Při reklamaci vždy nejprve kontaktujte firmu, nejlépe přes email, zboží zašlete jako doporučený balík na naši adresu, do zásilky uveďte důvod a přiložte doklad o koupi zboží. Zboží reklamujte co nejdříve od zjištění vady. Pozdější reklamace nebudou uznány. Vaši reklamaci vyřídíme nejpozději do 30 dnů od jejího přijetí.

Faktura bude přiložena k odeslanému balíčku. Pokud Vám stačí jen elektronicky zaslat na email, napište to při komunikaci.

Pokud jsi nejste s čímkoli jisti kontaktujte mne na email: snadnytisk@email.cz a já Vám rád poradím a případné dotazy zodpovím.

Provozovatel:
Ivo Janíček
3.května 1353
Vizovice 76312
IČO 73294624
emailová adresa: snadnytisk@email.cz


Zopovědná osoba: Ivo Janíček

Děkuji všem za příjemné obchůdky a spolupráci.
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.10.2021, 7:46
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu