Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka Š. (Birča) ID 32148
mimibazar.cz/kulajda
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.11.2006
Naposledy: 24.11.2017 17:33
Aktualizace: 18.1.2011 23:06
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
63366622
HODNOCENÍ 125
VŠECHNY FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Nákupní řád

Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu www.mimibazar.cz jsou závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními, dodacími a platebními podmínkami jakož i reklamačním řádem a že s nimi souhlasí. Neznalost tohoto nákupního a reklamačního řádu neomlouvá. Objednávka je návrhem kupní smlouvy , kupní smlouva vzniká okamžikem převzetí zboží. Až do úplného zaplacení je zboží stále majetkem prodávajícího .

Možnost vrácení zboží

Kupující (nepodnikatel) má podle občanského zákoníku při koupi přes internet právo odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží bez udání důvodů. Pokud se tak rozhodne, musí nepoškozené zboží, kompletní (záručního listu, návodu atd.) a s dokladem o koupi poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Následně je kupujícímu vrácena kupní cena zboží. Poštovné uhrazené kupujícím při vrácení zboží se nenahrazuje.

Odpovědnost za správnost údajů

Prodávající upozorňuje, že informace a fotografie uváděné na internetových stránkách jsou zčásti přebírány od třetích stran a mohou tedy obsahovat věcné či technické nepřesnosti a chyby, informace mohou být kdykoliv aktualizovány bez předcházejícího upozornění. Proto není garantována bezvýhradná správnost obsahu textu a fotografií v popisových částech. Prodávající nenese vůči jakékoliv straně odpovědnost za škody způsobené použitím informací z internetového obchodu či odkazovaných internetových stránek.

Storno objednávky

Prodávající je oprávněn objednávku neakceptovat, jestliže se v mezidobí zboží přestalo vyrábět či dodávat nebo se výrazným způsobem změnila cena zboží. V případě, že tato situace nastane, prodávající bude o tomto neprodleně informovat kupujícího. Kupující má právo objednávku zrušit zasláním e-mailu.

Dodací podmínky

Veškeré zboží objednané v internetovém obchodě se snažíme doručit v co nejkratším termínu od doručení objednávky. Dostupnost zboží je vždy uvedena u výrobku. O odeslání zboží Vás budeme informovat e-mailem. Někdy se však může stát, že některé druhy zboží jsou dočasně rozprodány i u dodavatelů (popř. výrobce) a tudíž nejsou v daném časovém termínu dostupné. Vždy budete informování e-mailem.

Platební podmínky

Veškeré ceny uvedené v elektronickém obchodě i na daňovém dokladu jsou koncové a jsou platné k okamžiku objednání zboží. K objednávce bude přiložen daňový doklad, ve kterém bude uvedeno veškeré kupované zboží, případně i záruční list. Pokud záruční list samostatně připojen není, plní jeho funkci zaslaný daňový doklad.

Možnosti platby

Dobírka – nejpoužívanější způsob platby. Peníze za zboží platíte až při převzetí zboží poštovnímu doručovateli nebo na poště.

Bankovní převod – po obdržení Vaší objednávky Vám zašleme e-mail s číslem účtu a variabilním symbolem pro platbu. Ihned po obdržení vaší platby na účet prodávajícího bude zboží odesláno.

Způsob dodání

Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty. V případě, že Vás Česká pošta nezastihne na dodací adrese, nechá ve schránce oznámení o uložení zásilky. Zásilku si po té můžete vyzvednou na poště, nebo zažádat o opětovné doručení v dohodnutý den.
Pokud dojde k poškození obalu zásilky (pomačkaný, roztrhaný, promočený) nebo zasílaného zboží, ihned na poště sepište protokol o poškození. Za takovou škodu odpovídá pošta, nikoliv prodávající a zásilky jsou na takovou škodu pojištěny.

Reklamační řád

V případě, že se na zboží projeví vady, tyto musí kupující uplatnit u prodávajícího bez zbytečného odkladu. Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním. Délka záruky je stanovena příslušným ustanovením občanského zákoníku v platném znění, tato činí 24 měsíců. Záruční doba začíná běžet od převzetí věci kupujícím. Reklamace se vyřizuje nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající s kupujícím nedohodnou na delší lhůtě.

Ochrana osobních dat

Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Vyplněním závazné objednávky v internetovém obchodě prodávajícího dává kupující provozovateli internetového obchodu svůj souhlas ke shromažďování a archivaci osobních údajů o kupujícím a jeho nákupech. Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány, pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty. Veškeré osobní údaje slouží výlučně pro interní potřeby prodávajícího a jsou považovány za přísně důvěrné. Požadované uvedení Vaší e-mailové adresy nebo telefonního čísla slouží pro potvrzení objednávky, popřípadě ověření nejasností v objednaném zboží. Kupující má právo kdykoliv písemně požádat o výmaz osobních údajů z naší databáze.

ZPŮSOB DORUČENÍ POŠTOVNÉ
Doporučená zásika - šperky
Doporučená zásilka České pošty - 40,00 Kč
Balík - hračky
Doporučený balík České pošty - 55,00 Kč
Osobní odběr pouze v Ostravě, po předchozí domluvě.

ZPŮSOB ÚHRADY
Převodem na bankovní účet
č. účtu 4595586001/5500 - BEZ POPLATKU
Dobírkou České pošty - 50,00 Kč
Hotově-osobní odběr v Ostravě - BEZ POPLATKU
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.7.2010, 21:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu