Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Negativní hodnocení
Andrea F. (wanwa) ID 323083
Andy a Paja Nextack
mimibazar.cz/wanwa
Oblast: VELKÁ BRITÁNIE
Registrace: 16.9.2010
Naposledy: 11.11.2011 14:51
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 278
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a zákaznice,

vítejte v našem obchůdku.

CO NABÍZÍME: zprostředkování nákupu oblečení, bot a doplňků ve Velké Británii. Naším artiklem je zboží od značky Next. Myslím, že tuto značku nemusím představovat. Pro maminky, které se s touto značkou ještě nesetkaly, jedná se o velmi oblíbené a kvalitní oblečení, obuv a doplňky. Celou nabídku naleznete na webovém katalogu:
www.next.co.uk

JAK PROBÍHÁ OBJEDNÁNÍ: poté co si vyberete zboží, zašlete mi objednávku jako odpověď na inzerátek, nebo můžete vepsat do vzkazu. Poté co vám bude objednávka potvrzena, zboží je ještě týž den objednáno. Během 3 pracovních dnů vám budou odeslány podklady pro uhrazení objednávky - v případě, že zvolíte platbu předem na účet. Na uhrazeni objednávky se vždy můžeme domluvit.

DOVOZ ZBOŽÍ A NÁSLEDNÍ ODESLÁNÍ BALÍKU: poté co zbožíčko dovezeme do ČR, vložím vzkaz na stránky do alba - vzkazy maminkám. Od této chvíle budeme třídit, třídit a třídit :-)
Na roztřídění zboží potřebujeme min. 5 dnů. Poté co je zboží roztříděno dle objednávek, začneme rozesílat balíky. Vzhleden k tomu, že nelze balíky odeslat všechny najednou, probíhá rozesílání 3 - 4 dny. Během této doby rozesíláme informační e-maily ohledně odeslaného zboží.

CO KDYŽ NĚKTERÉ POLOŽKY NEBYLY DODÁNY: v případě, že nějaké vámi zvolené položky nebudou dovezeny, je pravděpodobné, že je sklad nestihl vyexpedovat z důvodu neskladnosti v době kompletace objednávky ve skladu. V takovém případě, je zboží doručeno do ČR v následujícím termínu. Skladnost zboží se mění každým dnem, proto s tímto faktem raději počítejte. Nemohu ovlivnit, co je skladem dodáno.
Je zcela na vás, zda chcete na zboží počkat, nebo zrušit objednávku. V opačném případě, vám bude platba odeslána na účet do 7 pracovních dnů. V PŘÍPADĚ, ŽE SI U NÁS OBJEDNÁTE, VYSLOVUJETE SOUHLAS S PODMÍNKAMI PRODEJE. POZDĚJŠÍ STÍŽNOST NA PŘÍPADNÉ NEDODÁNÍ OBJEDNÁVKY JE NEOPODSTATNĚNÉ.

V PŘÍPADĚ MAMINEK, KTERÉ BUDOU ZASÍLAT URÁŽEJÍCÍ A PONIŽUJÍCÍ E-MAILY, NEBO BUDOU ZPOCHYBŇOVAT NAŠI DŮVĚRYHODNOST, BUDE JIM OBJEDNÁVKA ZRUŠENA. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ!!!


REKLAMACE A VRÁCENÍ ZBOŽÍ DO UK: pokud má zboží vadu, je možné vrácení zboží. Zboží musí být nenošené, neprane, nezašpiněné a především musí mít papírové cedulky!!!
Špatně zvolená velikost není důvodem k reklamaci, ale vše je vždy o dohodě a my se vynasnažíme vždy vyjíct zákaznicím vstříc.
V případě vrácení zboží je nutné uhradit dopravu, která činní 2,- Kč za každou libru.
Tato částka bude odečtena od vratné částky. Bohužel dopravu hradit musíme, cena za dopravu je započtena v nabízeném kurzu - pouze doprava z UK do ČR.

POŠTOVNÉ, BALNÉ A BANKOVNÍ POPLATKY:
vše je zahrnuto v poštovném, které je 100,- Kč na objednávku.
Samozřejmě v případě objednání jednoho trička je poštovné a balné snížené.

AKTUÁLNĚ NABÍZENÝ KURZ NALEZNETE V INZERÁTU.

TERMÍN DOVOZU JE ZÁVAZNÝ, PŘESTO SI VYHRAZUJEME PRÁVO DOVOZ POSUNOUT AŽ DO 7 PRACOVNÍCH DNÍ (v případě komplikací s dopravou a podobných nečekaných událostí).

PLATBY:
platbu očekáváme do 7 dnů od data odeslání podkladů pro platbu. Samozřejmě jsme jen lidé, kteří mohou mít nečekané potíže, vše je o domluvě a komunikaci. Proto se nebojte napsat.

FORMA OBJEDNÁVKY:
objednávku prosím pište touto formou
jméno a příjmení objednávajícího
dodací adresa
kód (např. 678-987 - X47) + velikost (jak je uvedno u zboží) + cenu v librách + počet bal.

NEZAPOMEŇTE K OBJEDNÁVCE VŽDY PŘIPOJIT ADRESU. OBJEDNÁVKY, V KTERÝCH NENÍ UVEDENA ADRESA JSOU ROZESÍLÁNY JAKO POSLEDNÍ. ADRESU JE NUTNO DOHLEDAT, PŘÍPADNĚ VYŽÁDAT. JE TO ZDRŽENÍ PRO OBĚ STRANY.


OSOBNÍ ODBĚR MOMENTÁLNĚ BOHUŽEL NENÍ MOŽNÝ Z TECHNICKÝCH A ČASOVÝCH DŮVODŮ.

Na svých tránkách nabízíme rovněž prodej Nextového outletového zboží a také zboží zn. Primark. Toto zboží prodává kamarádka. Já zajišťuji pouze dovoz aktuální kolekce.

NÁSLEDUJÍCÍ ZÁVOZY DO ČR:

30. - 2. LISTOPADU 2011
14. - 16. LISTOPADU 2011
29. - 2. PROSINCE 2011 - POSLEDNÍ ZÁVOZ Z KOLEKCE PODZIM - ZIMA
8. - 12. LEDNA 2012 - KOLEKCE PODZIM-ZIMA ´11 ZA AKČNÍ CENU DOVOZ NOVÉ KOLEKCE JARO 2012

.
OD 21.ŘÍJNA 2011 ZMĚNA V NAŠEM ALBU:
Maminky, jak jsem již některé z vás informovala, v pondělí 22. října se stěhujeme. Následující dva týdny budu v Londýně, pak se na týden vrátím a stále tak dokola :-). Jak jsem slíbila, vždy dám vědět a zajdeme na kávu při obvyklém předání v Letňanech :-) Jen to trvalé bydliště bude o kousek dál. Tím se s váma neloučím, naopak budu blíž Nextíku a budu tak moct dohlížet na vaše objednávky. V Čechách mě bude zastupovat moje kamarádka a sousedka Pavla. Pavča bude vyřizovat vaše mailíky I objednávky a stejně tak i já. Vzhledem k tomu, že nevím jaký budu mít zpočátku přístup na internet, bude Pavča po ruce a případně mě rychle zastoupí. Bude především rozesílat a vyzvedávat balíčky. Již jsem ji seznámila s objednávkami, tudíž by měla bez potíží reagovat. Od poloviny listopadu připravujeme změnu v objenávkách a věřím, že pro vás stálé zákaznice, příznivou. Objednávat budeme jak webu, tak ze skladu. Především bude platba až po dovozu do ČR. Kurzík se pokusíme udržet co nejníž. Zboží budu odesílat do Čech každé dva týdny jako dosud. Pro změnu budu jezdit do ČR na návštěvu. Osobní odběry budou po domluvě s Pavlou. V případě dotazů písněte na mailík, ale pro vás žádné velké změny to nebudou :-)
Maminky, těšíme se na naši spolupráci. Vynasnažíme se, vám zboží dovézt vždy za co nejpříznivější cenu a věříme, že budete spokojené.

Andrea F.

KONTAKTNÍ ÚDAJE:
e-mail: Andrea.froncova@seznam.cz nebo Nextack@seznam.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.1.2012, 21:58
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu